Thread Closed 
Careless whisper
09 Jan 2012, 14:49
Careless whisper
- Only me and Julieta -

• Intreg satul Hogsmeade era acoperit de zapada. Fulgi mari de nea pluteau in aer, dusi pe aripile vantului. Strazile satului erau intesate de oameni, mai ales de studenti de la Hogwarts care in acea zi venisera in excursie. Desiree preferase sa vina si ea, pentru ca nu mai fusese de mult timp prin Hogsmeade. In plus, o iesire din Castelul aglomerat ii prindea intotdeauna bine.

Desi se imbracase gros, simtea cum un fior inghetat ii invaluia pielea, facand-o sa-si plece capul in fata furtunii de omat. Fulgii de zapada i se asezau pe obrajii fierbinti. Cercetasa isi stranse mai tare pelerina in jurul trupului, simtind atingerea apasatoare a baghetei pe coapsa. Trebuia sa gaseasca cat mai repede un loc calduros in care sa se adaposteasca - poate la Trei Maturi. Orice ar fi fost de preferat in fata furtunii de zapada.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
09 Jan 2012, 18:14
Cercetasa se trezi de dimineata cu chef de...facut ceva mai bun decat statul in castel.Se imbracase gros ..isi lua paltonul alb fularul alb si caciulita..tot alba deoarece ii placea mereu sa se asorteze.Cobora pe scarile mari ale castelului,sajung la usa care dadea spre iesire.

Ajunse la Hogsmeade..un fior de gheata ii patrunse trupul..isi prinse mai bine fularul la gat si merse pe aleea lunga..si plina de elevi care isi cautau un loc la caldura.Intra la Trei Maturi..in cafenea o zarii pe Rose stand la masa...sorbind dintr-o cana cu cafea calda..cercetasa se aseza langa ea si zise:
-Hei..e liber locul?

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
09 Jan 2012, 18:29
  • Intr-un final , Cercetasa a decis sa caute localul Trei Maturi. Probabil ar fi trebuit sa se duca undeva unde ar fi servit whisky foc, dar tanara era multumita cu un loc calduros si cu o cana de cafea pe masa. Gasi localul destul de repede, spre multumirea ei. Trei Maturi era plin in acea zi mai ales de studenti care cautasera un loc calduros , ca si ea. Se aseza singura la o masa si comanda o cana de cafea, iar chelnerita ii aduse una.
    Sorbea din cafea cand auzi pasii cuiva prin apropierea sa.
    - Hei..e liber locul?
    Isi ridica privirea si o vazu pe Julieta , o colega de la Cercetasi.
    - Sigur, ii raspunse. Fa-te comoda.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
09 Jan 2012, 20:23 (This post was last modified: 09 Jan 2012, 20:24 by Julieta D. Thibault.)
Cercetasa se facu comoda si comanda si ea o ciocolata calda. Fulgii cadeau usor pe aleea din Hogsmeade..iar zapada se intetea tot mai tare la fel ca si vantul.Focul din cafenea..ardea cu putere incalzind tot localul care era plin de studenti,profesori si elevi.
Cercetasele isi sorbeau cafeaua si ciocolata calda povestind.
-Si cum de ai venit la Hogsmeade tocmai azi? zise Julieta zambindu-i cald lui Rose.Niciodata nu mai iesise cu ea..deoarece nu avusera tangente prea mari..dar intr-un final se imprietenira.

10 Jan 2012, 16:18
  • Rasufla adanc, iar aerul cald ii invada plamanii. Se simtea bine acolo in cafenea, unde atmosfera era prieteneasca si bauturile erau la indemana. Mai sorbi o data din cafea inainte de a-i raspunde Julietei.
    - Nu am mai fost de mult timp in Hogsmeade, raspunse ea , ganditoare. Adica de la Craciun. Si, avand in vedere ca astazi s-a organizat excursia, m-am hotarat sa merg.
    Nu avea chiar un plan anume unde sa mearga, insa avea cativa galeoni pe care-i putea cheltui. Gandurile sale zburau la Zonko si la Lorzii Mierii, Cercetasa fiind sigura ca se va duce si acolo dupa ce furtuna de zapada se va mai domoli.

Love you, Bells.
11 Jan 2012, 15:42
Focul ce ardea in semineu avea flacara din ce in ce mai puternica.Caldura se raspandea in toata cafeneaua care era plina ochii de vrajitori profesori elevi studenti.
Cercetasa mai sorbi o gura din ciocolata fierbinte alba..si apoi zise:
-Da am profitat si eu umpic de excursia asta pentru ca,ca si tine de la Craciun nu am mai fost pe aicia.Si daca am strans ceva galeoni..de ce sa nu-mi cumpar ceva folositor..sau ma rog ceva in gen.
Abia astepta sa se potoleasca furtuna ca sa mearga sa-si caute ceva dragut,evident si surorii ei.
-Si in rest ce ai mai facut?zise ea zambindu-i.

11 Jan 2012, 16:27
  • - Ca de obicei, ridica Cercetasa din umeri. O multime de ore de curs, o gramada de teme si pregatiri pentru examene. E groaznic sa fii in ultimul an, marturisi ea. Ar fi grozav daca intr-o dimineata m-as trezi si as descoperi ca sunt in anul I.
    Puse ceasca goala de cafea pe masa si ofta nostalgica. Anul I a fost cel mai bun pentru ea - fiindca lucrurile erau mult mai simple si, in plus, cumva toata lumea sa oferea sa te ajute. Stia insa ca nu putea da timpul inapoi si regreta fiindca nu s-a bucurat mai mult de primii ani la Castel.
    O chelnerita se indrepta catre masa lor si se oferi sa-i ia ceasca goala.
    - Ati mai putea sa-mi aduceti o cafea? intreba ea, iar chelnerita aproba din cap.

Love you, Bells.
11 Jan 2012, 22:46
Chelnerita ii aduse cafeaua lui Rose.
-Pai da..is curioasa si eu cum e sa fii in ultimul an...adica chiar daka nu e usor...sigur e grozav.Si eu as vrea sa mai fiu in anul I,mereu se oferea cineva sa te ajute...si iti faceai prieteni noi mai bine ca acuma.Oricum si acum e frumos..si ce facem dupa ce plecam din cafenea?zise ea entuziasmata catre Rose.

11 Jan 2012, 23:12
  • Sorbi din cafea, inca simtindu-se putin somnoroasa. Avea intotdeauna nevoie de mai multe cafele ca sa se trezeasca, indiferent ce parte a zilei este.
    - Pai , m-am gandit sa merg pe la Zonko sau pe la Lorzii Mierii.. sau in ambele locuri, schita ea un zambet. Asta daca vrei sa vii cu mine; poate ca ti-ai facut si tu niste planuri pentru azi.
    Arunca o privire catre un geam indepartat al incaperii. Furtuna de zapada parea ca se mai domolise de atunci, desi fulgii de omat inca plutea in vazduh.

Love you, Bells.
12 Jan 2012, 14:09
Isi termina ciocolata calda..si o privi pe Rose pret de cateva minute apoi zise:
-Pai...oricum nu aveam planuri pe ziua de astazi..si speram sa gasesc pe cineva ca sa imi ocup ziua...rase ea.Daca vrei hai sa mergem la Zonko si dupa la Lorzii Mierii..evident dupa ce se mai potoleste furtuna..zise ea zambindu-i cald.
Aerul cald din cafenea se simtea destul de bine,mirosul de cafea si ciocolata calda se raspandea in toata incaperea..iar fulgii se lipeau de geam formand parca,un tablou al naturii..al anotimpului iarna.

Thread Closed