Boyfriends / Girlfriends :>
09 Feb 2008, 19:22
Acum ca se apropie Valentine's Day , asha avea o intrebare: aveti prieten/prietena?? Smile Eu una am... dar nu astept deloc Valentine's Day... Mi se pare ca este cam tampita ziua asta... Adik o privesc ca pe orice alta zi...inafara de faptul ca in ziua asta ashtia din clasa si din scoala fac glume penibile :-W. Hate it.

[Image: 20htuyu.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09 Feb 2008, 23:24
Waa .. chiar mai este o persoana care uraste ziua indragostitilor???
Cand vad toate aceste felicitari cu inimioare, balonase colorate si iubitei sarutanduse, imi vine sa vomit! Am si eu prieten. E mult mai mare ca mine si tot nu prea ia in consideratie aceasta zi, dar in comparatie cu mine, nu are o parere atat de rea Smile

[Image: f_picresized1m_1af8237.jpg]
10 Feb 2008, 14:36
Am mutat threadul la diverse Smile

Eu nu am boyfriend, dar imi place ideea de Valentine's Day

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
10 Feb 2008, 21:20
Nu prea imi place sa vorbesc despre boufriends: )) (yeah,u guessed..e la plural)dar da,cica am ,si inca unul pasionat de Val`s day.De aceea imi place sa ma ascund sub plapuma si sa inchid telul in ziua cu pricina: ))
Yeah,i dont like it -_- Not this year.

[Image: 001hq8.jpg]

Trashylife is good life♥ ♥ ♥

-Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥

And dinos go rawwwrr ♥

Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥
10 Feb 2008, 22:32
"boufrientds" ??? Lol . Cred ca ai scris gresit... Sper sa nu te fii referit la "bou"...

[Image: 20htuyu.jpg]
10 Feb 2008, 23:40
" Nu prea imi place sa vorbesc despre boufriends: )) (yeah,u guessed..e la plural) "

Analizam. Din aceste cuvinte reiese faptul k Iris ii considera pe baieti boi. Sau glumeste, k a pus apoi " : )) " care ar insemna " Lol "
A mai zis si ca " yeah,u ai ghicit, e la plural " in genu k ea crede asta despre TOTI baietii Lol sau cel putin despre majoritatea celor pe care ii cunoaste, probabil toti inafara de cei de pe forum [ excluzandu'i, desigur, pe rea-credinta si Andrew Smith .. cu siguranta ]
20 Feb 2008, 04:02
Haha,ce bine ai analizat Ginny WWink
Desi partea cu plural se referea la boyfriends ,nu la ''boys''simplu Daca ma intelegi .
Nu,nu am scris gresit Andru ^^
Sincer,am incercat sa fac o gluma dar nu prea a iesit -_-'

Ma scuzati de off Blush

[Image: 001hq8.jpg]

Trashylife is good life♥ ♥ ♥

-Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥

And dinos go rawwwrr ♥

Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥
03 Mar 2008, 23:25
valentine's day.....cea mai banala zi dn an...observ k multi sunt de acord cu mine.si eu am prieten dar nu fac din asta o sarbatoare..Tounge

Come to the dark side....

We have cookies!!!
17 Mar 2008, 19:51
Pey eu nu am prieten... dar recunosc ca imi place de cativa baieti ...nici mie nu imi place Valentine's Day pt. ca devin invidioasa cand vad toti indragostitii sarutandu-se pe strada, chiar daca deocamdata nu vreau sa am prieten

[Image: loove10.jpg]

Nu dispera cand greul vietii te apasa,

Si nici nu plange dupa al tau destin,

Caci dupa chinuri viata e frumoasa,

Cum dupa ploaie cerul e senin.
06 Apr 2008, 12:10
Eu nu am prieten. Am avut insa... nu ma consider destul de pregatita pentru o relatie. Astept pana in clasa a VI-a sa vad ce se mai intampla. Valentine's Day mi se pare o zi stupida ( desi anul trecut am primit un buchet de trandafiri de la my ex. boyfriend ) Mi se face greata cand ii vad pe toti cum fac schimb de saliva ( saruturile ).

[Image: Evanna-Lynch-as-Luna-Lovegood-799.jpg]