Boyfriends / Girlfriends :>
|
09 Feb 2008, 19:22
|||
|
|||
Acum ca se apropie Valentine's Day , asha avea o intrebare: aveti prieten/prietena??
![]() ![]() |
|||
09 Feb 2008, 23:24
|||
|
|||
Waa .. chiar mai este o persoana care uraste ziua indragostitilor???
Cand vad toate aceste felicitari cu inimioare, balonase colorate si iubitei sarutanduse, imi vine sa vomit! Am si eu prieten. E mult mai mare ca mine si tot nu prea ia in consideratie aceasta zi, dar in comparatie cu mine, nu are o parere atat de rea ![]() ![]() |
|||
10 Feb 2008, 14:36
|||
|
|||
Am mutat threadul la diverse
![]() Eu nu am boyfriend, dar imi place ideea de Valentine's Day ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
10 Feb 2008, 21:20
|||
|
|||
Nu prea imi place sa vorbesc despre boufriends: )) (yeah,u guessed..e la plural)dar da,cica am ,si inca unul pasionat de Val`s day.De aceea imi place sa ma ascund sub plapuma si sa inchid telul in ziua cu pricina: ))
Yeah,i dont like it -_- Not this year. ![]() Trashylife is good life♥ ♥ ♥ -Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥ And dinos go rawwwrr ♥ Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥ |
|||
10 Feb 2008, 22:32
|||
|
|||
"boufrientds" ???
![]() ![]() |
|||
10 Feb 2008, 23:40
|||
|
|||
" Nu prea imi place sa vorbesc despre boufriends: )) (yeah,u guessed..e la plural) "
Analizam. Din aceste cuvinte reiese faptul k Iris ii considera pe baieti boi. Sau glumeste, k a pus apoi " : )) " care ar insemna " ![]() A mai zis si ca " yeah,u ai ghicit, e la plural " in genu k ea crede asta despre TOTI baietii ![]() |
|||
20 Feb 2008, 04:02
|||
|
|||
Haha,ce bine ai analizat Ginny W
![]() Desi partea cu plural se referea la boyfriends ,nu la ''boys''simplu Daca ma intelegi . Nu,nu am scris gresit Andru ^^ Sincer,am incercat sa fac o gluma dar nu prea a iesit -_-' Ma scuzati de off ![]() ![]() Trashylife is good life♥ ♥ ♥ -Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥ And dinos go rawwwrr ♥ Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥ |
|||
03 Mar 2008, 23:25
|||
|
|||
valentine's day.....cea mai banala zi dn an...observ k multi sunt de acord cu mine.si eu am prieten dar nu fac din asta o sarbatoare..
![]() Come to the dark side....
We have cookies!!! |
|||
17 Mar 2008, 19:51
|||
|
|||
Pey eu nu am prieten... dar recunosc ca imi place de cativa baieti ...nici mie nu imi place Valentine's Day pt. ca devin invidioasa cand vad toti indragostitii sarutandu-se pe strada, chiar daca deocamdata nu vreau sa am prieten
![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
06 Apr 2008, 12:10
|||
|
|||
Eu nu am prieten. Am avut insa... nu ma consider destul de pregatita pentru o relatie. Astept pana in clasa a VI-a sa vad ce se mai intampla. Valentine's Day mi se pare o zi stupida ( desi anul trecut am primit un buchet de trandafiri de la my ex. boyfriend ) Mi se face greata cand ii vad pe toti cum fac schimb de saliva ( saruturile ).
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|