Hogsmade 2
11 Feb 2008, 23:44
"Poftim? Nu am ... intzeles..."
"Vrei sa mergi cu mine la Hogsmade?" intreba Harry mai lent.
Ginny Potter se inrosi toata.
'Wow! De cand astept clipa asta ... Dar ... nu pot! Nu! Nu eu voi fi cea rea! Oricum probabil se va duce la ea dupa aceea si o va intreba. Dar cum sa ii spun?'
------------------------------------
"Ei? Ce te-a intrebat?"
"Daca vreau sa merg cu el la Hogsmade" raspunse Ginny Potter relaxata.
"Si ce i-ai spus?"
"L-am mintzit"
"Poftim?"
"Am spus ca am fost deja invitata... Nu vreau sa fiu eu cea care va incalca promisiunea dintre mine si Ginny Weasley. Asta este. Dar problema este cu cine ma voi duce acum la Hogsmade? Daca apar singura... se va uita ciudat."
Fetele ramasera masca:
"Da tu chiar ca esti o prietena buna..."
---------------------------------------
Ginny Potter era in camera de zi. Statea retrasa intr-un coltz. Cineva se apropie de ea. Era Neville. Era rosu ca racul.
"Buna Ginny!"
"Buna Neville!"
"Ah... Ai vrea sa mergi cu mine la Hogsmade? Sti? In aceasta saptamana ... ah ... Hogsmade ..." se balbai el.
"Oh! Desigur Neviille!" spuse Ginny Potter zambind.
"Ah... Atunci ne vedem acolo" spuse el afisand un zambet larg si plecand.
----------------------------------------
Mai tarziu in dormitor:
"Neville?" intreba Julia razand.
"Da! Neville!"
"Puteai sa iesi cu Harry ... si tu l-ai ales pe Neville?"
"Da! dar te rog nu-i spune nimic lui Harry."

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
Find all posts by this user
12 Feb 2008, 00:20
"Paai... de ce i-as spune?...Are deja partenera..."
"Hmm -_-' mult mai bine..."
"Huh? ..."
"Nici nu vreau sa stiu cu cine ^^"
"?!?! Okay, okaay..."

-------------
>>La Hogsmade<<

Grupul elevilor de la Hogwarts se raspandise de mult timp, despartit in cupluri ce se indreptau spre diverse locuri...care mai de care mai romantice...
Iris si Julia stateau in fata unui magazin de dulciuri din care tocmai iesisera...
Stateau si dardaiau...
"Fato... tu ce stai langa mine si te uiti in jur?!?!" izbucni deodata Iris.
"?!"
"Du-te si-ti cauta pe cineva!...Sau..."
"?!"
"Cauta... pe altcineva... eu stiu... "
" *rawr*"
"Hoo... macar stii cu cine e?"
"Da tu crezi ca intreb fiecare catel blond de pe strada pe cine are ca partenera de valentine's ?!!"
"Sincer...da Lol "
" :8-|: "

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
12 Feb 2008, 16:03
Intre timp...
Andru si Angela se plimbau pe o alee din Hogsmeade.
"La cat ziceai ca e party in seara asta?" intreba Andru plictisita.
"La 9, cred. Ne intalnim cu celelalte fete in fata la 3 Maturi, si mergem in localul acela... nush sigur unde este." zise Angela.
"Te'ai vazut azi cu Dan?" intreba curioasa Andru.
"Neah... ma intalnesc cu el diseara. Thu l'ai mai vazut pe Phillip?"
"Nu ... Nu l'am mai vazut de...ieri"
Plimabdu'se , deodata vazura iesind dintr'un magazin 2 persoane. Una cu parul negru, cifulit si rebel, atat de bine cunoscut lor, si o fata cu parul lung , blond, si o gentuta dragutza pe umar.
"Harry..."zise incetisor Andru numai ca Angela sa o auda.
Harry si necunoscuta se indepartara.
"Eu zic sa nu le zicem nimic lui Ginny P. sau lui Ginny W. ca sa nu le stricam vacanta :-S" zise Angela.
"Bine... sper doar sa nu vina si ei diseara la party :-S" spuse ingrijorata Andru.

[Image: 20htuyu.jpg]
12 Feb 2008, 20:51
Sakura, Ginny P, Ginny w, HermioneGranger, Julia, Iris si Avril stateau toate pe o bancuta. Deodata Avril se uita in jur
" Hei fetelor... va amintitzi sa fie pe aici, la Hogsmade un magazin foarte vechi... care pare o casa bantuita si parasita.
" Ce tea apucat " pufni in ras Iris
" Uite-te...asta ma apucat "
oate fetele isi intoarsera privirile catre unde se uita Avril. Intradevar arat exact ca o casa parasita, bantuita. Desi soarele stralucea ff puternic acea parte parea sa fie un focar de dementori. Fetele isi chemara patronusii sa ii apere pt orice eventualitate
" Va ganditzi sa... " sp Sakura
" In niki un caz... " interveni Ginny P.
" Dar daca... " sp increzatoare Julia
" Si totusi... dak e asa... " sp Ginny W.
" Pai dar...ar fi bine " sp Julia
" Nu! Ar fi rau... caci atunci... "
Fetele pareau sa sp restul cuvintelor din priviri si se parea ca intzelegeu.
" Dar mie imi da o senzatzie ff stranie aceasta casa ... sau magazin sau ce o fi "
" Tuturor ni se intampla... se numeste F-R-I-C-A "
" Tocmai...pt ca ne este frica "
" Ar trebui sa il chemam pe Albus " sp Julia
" Itzi dia seama ca are lucruri mult mai importante de facut nuh? " se uita ironic Hermione Granger la Julia
" Si de cand ii spui tu pe numele mic ? " intr Iris si Ginny W in acelasi timp
" Ma scuzatzi, a ... a fost o scapare "
" DAAAAAH... cum sa nuh " se auzira glasurile sarcastice ale fetelor.
" Se pare ca miss Julia are cva sa ne spuna " sp Ginny P. cu un glas pitzigaiat.
" Si dak nu vrea o sa-i facem traamentul de adevar: 'gadilatul'
" NUH! Orice dar nu gadilatul" sp fricoasa Julia
" Ne spui "
" Of... bine..uitatzi " Julia rasufla. Deodata se ridica ganditoare si fugi. Cand se simtzi destul de departe se intoarse sa vada chipurile surprinse ale fetelor si sp
" Nu am sa va spuuun! " si scoase limba
" Vino aici tradatoareo! " striga Sakura si fetele alergara razand dupa ea sa o prinda.
12 Feb 2008, 23:23
OOC: Sakura, te referi la Albus ca fiind Dumbly, nup? Sau e cineva cu numele de Albus pe site? Bwhaha Lol sunt dezorientata...
BIC:
Spre a se ascunde, Julia ajunse chiar in casa bantuita... cu fetele, desigur, dupa ea...
Insa fu surprinsa sa descopere decoratiuni cu inimioare verzi si ... o gramada de cupluri de viperini alergand de colo-colo, cu Snape in frunte, dirijandu-i.
"Hmm... se pare ca ne-au luat-o inainte astia..." declara Sakura ferm.
"Mda... macar acuma stim de unde veneau tipetele... -_-" zise Ginny P, urmarindu-l pe Snape alergand cu hartie colorata verde in mana.
"Stiti... cred ca totusi putem sta si noi aici, nu?"
"Daa, sigur, sa ne distram cu viperinii...genial, Julia -_-"

13 Feb 2008, 00:23
OOC: Dah era Albus Dumbledore Lol

" Eu zik sa ramanem... cn stie ce se poate intampla... " sp Sakura ranzind la la Julia
" Nu! Nu ma gandeam la asta "
" Demonstreaza ! " striga Iris si fugi la o masa verde.
Sakura si Ginny W dadeau coate in stanga si in dreapta sperand sa se ia cu vrun viperin la cearta dar nimik.
" Moaaama... asta sunt surzi, mutzi si niki nu simpt! " striga intrigata Ginny w.
" Ei... se pare ca cercetasii sunt mai buni...logik " sp HermioneGranger
La vorbele acestea totzi viperini intoarsera capetele uitandu-se urat
" Mai mai mai... pe cine avem noi aici " sp Plesneala. Julia tocmai fiza cu capul nijte ochii verzi si un par blond care se parea ca inainte se saruta cu o fata roscata. Julia desi nu dadea semne de tristetze era furioasa. De afar se auzeau nijte sunete.
" Nu stiu ce e aici... dar Harry nu vreau sa intr ! "
" Daca tie frica intru numai eu... nu trebuie sa vii si tu "
" Nu! Sa nutzi faci impresia ca mie frica... nuh doar... doar nu vreau... nu se stie ce se intampla... Of bine "
Harry si Ron intrara ambii in casa viperinilor. Parura f surprinsi
" Ce...ce cautatzi aici fetelor ? "
" La fel ca voi... Sa auzit tot ce atzi vorbit " sp Avril.
Julia se indrepta spre Ron si il saruta cu patima desi un ochi ii era inderptat spree Draco. Draco parea f surprins avea ochii bulbucatzi si gura larg deschisa. Ron se inrosi tot.Nimeni nu mai intzelegea nimik. Era o confuzie totala. Pana si Pleasneala se uita crucis cu o spranceana ridicata. Apoi Fetele incepura sa bata din plame si sa ii felicite pe noul "cuplu" Ron si Julia. Fetele isi dadura seama ce vroia Julia sa faca. Apoi Plesneala inca neintzelegand sp
" Bine bine... aici sa facut o confuzie totala. Si cei care nu sunt Viperini doresc sa plece. "
Cercetasii si astropufii iesira. Sakura observa ca intre ingramadeala dintre cercetasi + astropufii era si o roba verde. Era Draco! Se furisa afara. Sakura exploda de entuziasm.
15 Feb 2008, 22:50
"Julia trebuie sa vorbim.Acum" zise Hermione cu privirea acuzatoare atintita acum asupra Juliei.
Parul ei prinsese o nuanta mai rosie decat obrajii infierbantati ai Juliei.Tragand-o de mana pana in spatele casei viperinilor,Hermione se intoarse brusc spre ea.Julia isi feri privirea de furia roscatei.
"Ai inebunit sau ce?" izbucni ea, scotandu-si bagheta.'Lumos';afara se inserase deja.
"Inainte sa mai spui ceva,sa stii ca am un plan..-"
"Asta am inteles si eu! Dar cu Ron?" :8-|:
"Scuze,a fost primul lucru care mi-a trecut prin cap!" zise Julia facandu-se mica.
"Si Harry ce era?"
"Ok,ok..."
Hermione ridica o spranceana
"Sa aud."
"Scuzeeeee" zise Julia cu o privire 'mult-prea-dragalasa-pentru-a-nu-fi iertata'.
Se imbratisara,in tacerea serii friguroase de februarie.
"Acum trebuie sa vorbesc cu Ron despre asta.."
Parul ei reveni la lungimea initiala si la nuanta placuta de blond caramel.
"Mi se pare doar saau e ceva intre voi?" intreba Julia zambind.
"Momentan..nu"
"Momentan.." repeta Julia,in timp ce Hermione se facu nevazuta.
Ron inca statea pe banca inghetata de langa cladire.Parul lui roscat flutura in vantul rece si ochii ii erau mai albastrii ca niciodata.HermioneGranger isi lua inima in dinti si se apropie de el,asezandu-se pe banca.Ron se intoarse infrigurat,zarind chipul Hermionei.Rosira amandoi
"Totusi,care a fost...toata povestea cu Julia?"
"Hmm..sa spunem ca a fost doar spiritul de Valentine's day Lol " raspunse Hermione avand in minte privirea stupefiata a lui Draco.
"Voi,fetelor sunteti mai mult decat ciudate,"zise Ron apropiindu-se mai mult de ea.
Privirea lui o intalni pe a ei;Hermione ofta si se intoarse.Mana lui ii cupinse mana si furnicaturi ii strabatura tot corpul.Ochii ei verzi straluceau intr-un fel absolut magic,dar nu era magie.Era un sentiment complet nou,dragostea care ii incalzea sufletul,facand-o sa uite de frigul groaznic.
Ron isi trecu delicat mana prin parul ei lung si matasos,sarutand-o usor pe buze.
"Ti-e frig.."spuse el,acoperind-o cu haina lui,ramanand imbratisati pe banca.
Zambetul ei larg spunea totul.

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
18 Feb 2008, 22:34
Julia, ramasa in spatele casei viperinilor, se holba dragastos la Ron si Hermione...
' Uh... macar norocoasa asta are parte de putin romantism '
Se plimba putin in jur, prin zapada de-un alb mat spre cenusiu, fara sa iasa insa din spatele cladirii...
' De ce-mi doresc ca zapada asta sa fie...cenusa? '
Isi aranja putin fularul si isi trecu putin mana prin par... continua plimbarea...
' Ah, da... '
Zari o pelerina verde nu prea departe de ea...
' ... Ca sa pot sa te murdaresc cu ea... sau sa te fac s-o inghiti...'
Zambi ironic gandurilor ei...
Silueta cu pelerina parea sa se accentueze, ca o pata de culoare intensa pe-un tablou...
Si-ntr-o clipita, era atat de aproape... incat ii venea s-o atinga...
"Si, ma rog, ce faci tu aici?"
"Ironico...taci..."
O saruta adanc, de parc-ar fi vrut sa-i spuna ca-l doare...
"Idiotule... putem fi vazuti..."
"Ce-mi pasa mie..."
"Da...stai,tu..."
Julia se opri o clipa...
"Draco...plangi..."
O tinu in brate strans...
"Poti macar sa-ncerci sa nu ma mai faci gelos?..."
"Nu m-am putut abtine..."
"..."
"Uh...zau... nu stiam ca te-afecteaza asa tare "

OOC: hmm.. no comment

20 Feb 2008, 03:00
OOC:Cred ca am pierdut sirul T^T am vazut un ''Iris'' pe acolo si acum incerc iar sa citesc tot -_- I see jelousy staff;x gaah;x and love;x Si app: AM NET IN SFARSIT PPL;x

BIC: Iris se departa de grup si se aseza pe o banca in apropierea unui damb de zapada.Ii placea sa stea singura,sa se gandeasca,sa priveasca lumea trecand prin fata ei...Insa ceva ii atrase atentia:Zari un cuplu imbratisat nu departe de ea.II privi zambitoare,nedindu-si seama cine sunt...si poate ca nici nu voia sa afle.Zambi rautacios gandindu-se la propriile sale sentimente care contau si ele totusi.(oare?)
Si in linistea brusca care o invaluise simti pe cineva asezandu-se extrem de brutal,chiar aruncandu-se, pe banca pe care se statea ea. Se uita putin jignita,dar il vazu pe George,cu un zambet strengaresc privind-o atent.
"Te-am speriat?" intreba acesta privind-o interesat de raspuns.
" Ai vrea tu'' Iris isi intoarse privirea catre cuplul pe care il analizase mai devreme,lasandu-l pe geaman deosebit de uimit.
''Iritata?Furioasa?Uhm...geloasa?''George spuse ultimul cuvant zambind siret.
"Pe ce anume?''Tonul lui Iris era atat de nevinovat si nestiutor incat sigur spunea adevarul.
" X_X''
" ≧ω≦ Vorbesc serios..''
''Am fost cu Angelina in Hogsmeade...am..''
''Nu ma intereseaza''Iris se ridica si asa facu si partenerul ei de discutie.La lumina felinarului magic(eh,sa zicem ca era O.O) reusi sa vada mai atent perechea pe care o analiza de atata vreme...
'Cainele blond?Si..Jul?' Astropufa fu panicata sa vada privirea geamanului indreptandu-se in aceeasi directie.
Il lua repede in brate,strangandu-l puternic....imediat simti reactia lui,strangand-o si mai tare la piept ,lasand-o aproape fara rasuflare...apoi sarutandu-i delicat fruntea .Si asa au ramas,luminati doar de felinarul batran...

OOC: Stiu,siropos,dar am simtit nevoia sa ma descarc in felul asta O.O

[Image: 001hq8.jpg]

Trashylife is good life&amp;#9829; &amp;#9829; &amp;#9829;

-Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! &amp;#9829; &amp;#9829; &amp;#9829;

And dinos go rawwwrr &amp;#9829;

Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ &amp;#9829;

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  I'm off to Hogsmade:) Hermione Anne Granger 7 2,308 16 Jul 2008, 21:40
Last Post: Ada McNair
  Hogsmade 3 Julia Lilith Potter 5 1,966 27 May 2008, 20:05
Last Post: Ada McNair
  Hogsmade 1 Lyra Dust 25 5,797 12 Jan 2008, 18:39
Last Post: Hermione Anne Granger
  In Hogsmade Cheyenne Laurette 1 1,583 04 Oct 2007, 20:04