Careless whisper
|
09 Jan 2012, 14:49
|||
|
|||
Careless whisper
- Only me and Julieta -
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
09 Jan 2012, 18:14
|||
|
|||
Cercetasa se trezi de dimineata cu chef de...facut ceva mai bun decat statul in castel.Se imbracase gros ..isi lua paltonul alb fularul alb si caciulita..tot alba deoarece ii placea mereu sa se asorteze.Cobora pe scarile mari ale castelului,sajung la usa care dadea spre iesire.
Ajunse la Hogsmeade..un fior de gheata ii patrunse trupul..isi prinse mai bine fularul la gat si merse pe aleea lunga..si plina de elevi care isi cautau un loc la caldura.Intra la Trei Maturi..in cafenea o zarii pe Rose stand la masa...sorbind dintr-o cana cu cafea calda..cercetasa se aseza langa ea si zise: -Hei..e liber locul? I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
09 Jan 2012, 18:29
|||
|
|||
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
09 Jan 2012, 20:23
(This post was last modified: 09 Jan 2012, 20:24 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Cercetasa se facu comoda si comanda si ea o ciocolata calda. Fulgii cadeau usor pe aleea din Hogsmeade..iar zapada se intetea tot mai tare la fel ca si vantul.Focul din cafenea..ardea cu putere incalzind tot localul care era plin de studenti,profesori si elevi.
Cercetasele isi sorbeau cafeaua si ciocolata calda povestind. -Si cum de ai venit la Hogsmeade tocmai azi? zise Julieta zambindu-i cald lui Rose.Niciodata nu mai iesise cu ea..deoarece nu avusera tangente prea mari..dar intr-un final se imprietenira. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
10 Jan 2012, 16:18
|||
|
|||
|
|||
11 Jan 2012, 15:42
|||
|
|||
Focul ce ardea in semineu avea flacara din ce in ce mai puternica.Caldura se raspandea in toata cafeneaua care era plina ochii de vrajitori profesori elevi studenti.
Cercetasa mai sorbi o gura din ciocolata fierbinte alba..si apoi zise: -Da am profitat si eu umpic de excursia asta pentru ca,ca si tine de la Craciun nu am mai fost pe aicia.Si daca am strans ceva galeoni..de ce sa nu-mi cumpar ceva folositor..sau ma rog ceva in gen. Abia astepta sa se potoleasca furtuna ca sa mearga sa-si caute ceva dragut,evident si surorii ei. -Si in rest ce ai mai facut?zise ea zambindu-i. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
11 Jan 2012, 16:27
|||
|
|||
|
|||
11 Jan 2012, 22:46
|||
|
|||
Chelnerita ii aduse cafeaua lui Rose.
-Pai da..is curioasa si eu cum e sa fii in ultimul an...adica chiar daka nu e usor...sigur e grozav.Si eu as vrea sa mai fiu in anul I,mereu se oferea cineva sa te ajute...si iti faceai prieteni noi mai bine ca acuma.Oricum si acum e frumos..si ce facem dupa ce plecam din cafenea?zise ea entuziasmata catre Rose. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
11 Jan 2012, 23:12
|||
|
|||
|
|||
12 Jan 2012, 14:09
|||
|
|||
Isi termina ciocolata calda..si o privi pe Rose pret de cateva minute apoi zise:
-Pai...oricum nu aveam planuri pe ziua de astazi..si speram sa gasesc pe cineva ca sa imi ocup ziua...rase ea.Daca vrei hai sa mergem la Zonko si dupa la Lorzii Mierii..evident dupa ce se mai potoleste furtuna..zise ea zambindu-i cald. Aerul cald din cafenea se simtea destul de bine,mirosul de cafea si ciocolata calda se raspandea in toata incaperea..iar fulgii se lipeau de geam formand parca,un tablou al naturii..al anotimpului iarna. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|