Thread Closed 
Catching Fire
12 Jan 2012, 20:36
  • O urmari pe Jennifer cum se indrepta catre Oglinda lui Erised, privindu-si reflectia in Oglinda. Cercetasa se intreba ce vedea colega sa in oglinda. Probabil ceva frumos. O cuta de incruntare aparu pe fruntea sa la acea idee. Chiar nu putea sa opreasca gandurile acelea pesimiste sa intre in mintea sa.

Se plimba putin prin incaperem pasii sai rasunand gol pe dalele de piatra. Nu dorea sa o deranjeze pe Jennifer cu ceva; cel putin, daca ea ar fi fost in locul ei, privind in oglinda, cu siguranta nu ar fi dorit sa fie intrerupta. Se uita la firele palide de lumina care se scurgeau in incapere, apoi arunca o privire lunii ca de cristal. Era o noapte senina, fara nori, iar cateva stele brazdau cerul ca de onix.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
12 Jan 2012, 20:44
Se indrepta cu pasi usori de data aceasta inspre Desiree.Vazu cum aceasta avea privirea atintita pe geam, privind vazduhul.Ajunsa langa ea, ii puse usor mana pe umar, simtind cum tresari usor, uitandu`se si ea pe cer.Luna stralucea mai tare ca niciodata in aceasta seara.De cate ori se uita la ea Cercetasei i se parea ca seamana cu un chip care zambeste.Stelele erau si ele cu miile, incercand sa domine intunericul noptii.
Un zgomot se auzi pe hol, facand`o pe Jennifer sa tresare.Se gandea cine ar putea fii, dar gandul ii zbura normal la Filch care inspecta coridoarele scolii pentru a gasii vreun elev.Spera doar ca nu va intra aici.

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
Find all posts by this user
12 Jan 2012, 21:03
  • Observa cum colega sa Cercetasa tresari la auzul zgomotului. Desiree incerca sa-si dea seama ce auzise. Un bufnet, un fosnet? Nu parea sa fi fost un sunet de pasi , ca sa fie sincera. Curiozitatea ei dintotdeauna parca o impingea sa deschida usa ca sa vada ce se intamplase. Instinctul ei de autoconservare ii spunea cu totul altceva?
    - Ce crezi ca a fost? intreba Cercetasa, pe o voce joasa.
    Nu era nimic de bine, totusi. Stia asta, insa nu dorea sa accepte. Incepu sa paseasca prin camera, incercand sa gaseasca din priviri un colt mai intunecos in care s-ar fi putut ascunde in caz ca era vorba despre Filch.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
12 Jan 2012, 21:07
Jennifer ridica usor din umeri auzind intrebarea lui Desiree.Nu prea isi daduse seama, dar sincer nici nu prea dorea sa afle chiar daca de fel era o fire foarte curioasa.Vazu cum Desiree incepu sa inspecteze camera, Cercetasa dandu`si imediat seama ce vroia sa faca, sarindu`i imediat in ajutor.
Gasi usor un loc perfect unde sar putea ascunde cele doua fete, acela fiind chiar in spatele oglinzii.
-Psst, aici, sopti Jennifer inspre Desiree.
Cele doua se bagasera in acel loc, fiind foarte intunecat dar stiau ca sunt in siguranta.Chiar in acel moment, auzi cum usa de la intrarea in camera se deschise.Trupul Cercetasei ingheta pe loc, iar cele doua nu scoteau nici un sunet.

~ Created by Lexie ~
12 Jan 2012, 21:27
  • Inima incepu sa-i bata cu putere cand auzi usa deschizandu-se. Rasuflarea i se intretaie, iar mintea ei ramase aproape vulnerabila in fata realitatii. Incerca sa inceteze din tremurat, fiindca asta nu ar prea ajuta-o in clipa aceea. Se intreba cine ar fi putut intra in clipa aceea, iar temerile ii fura confirmate cand auzi o voce masculina rostind niste cuvinte mult prea cunoscute.
    - Lasa, Doamna Norris, o sa-i gasim noi.. fii fara grija. Si atunci or sa plateasca pentru ce au facut, afurisitii de elevi..
    Deci, intr-adevar era ingrijitorul. Insa,daca pisica lui era cu el, asta insemna ca.. le putea simti mirosul.

Love you, Bells.
12 Jan 2012, 21:31
Jennifer isi indrepta imediat privirea inspre Desiree cand auzi cuvintele "Doamna Norris". Aceasta se uita si ea la Jenn si pentru a doua oara era sigura ca se gandeau la aceeasi lucru.Pisica avea alte simturi fata de Filch, deci le putea simti.Se ruga in gand ca sa nu se intample acest lucru, dar pur si simplu inlemni pe loc cand vazu umbra pisicii pe podeaua luminata de razele lunii indreptandu`se inspre ele.
BUFF se auzi dintr`o data din`afara incaperii.
-Elevi afurisiti, or sa vada ei, tipa Filch iesind imediat din camera cu pisica dupa el.
Usa se tranti cu putere dupa care Jennifer ofta usurata.Mai statu o secunda acolo pentru a fii sigura ca totul este in regula, dupa care iesi din ascunzatoare.
-Mama, a fost cat-p-aci.

~ Created by Lexie ~
12 Jan 2012, 21:46
  • - Norocul nostru, adauga si Cercetasa.
    Data viitoare va incerca sa fie mai atenta la cine ar putea da buzna in camera Oglinzii lui Erised. A fost o prostie din partea ei sa-si imagineze ca sunetul de pasi a fost doar un bufnet usor. A mai fost foarte putin inainte ca pisica sa-i dea de veste lui Filch ca erau acolo. Rasufla adanc, iar aerul ii invada plamanii.
    - Sper ca Filch sa nu mai treaca pe aici, bombani ea. Ma intreb de unde a venit sunetul ala?
    Si cine e atat de prost incat sa faca un asemenea zgomot?

Love you, Bells.
13 Jan 2012, 11:49
Jennifer ridica usor din umeri ne avand nici cea mai mica idee de unde ar fii venit sunetul acela, dar oricum le era recunoscatoare celor care il provocase.Daca nu ar fi fost acel sunet, pisica aceea nesuferita le`ar fii dat de gol si toata linistea de care aveau parte s`ar fii dus de rapa.
Se indrepta cu mici pasi inspre usa punand urechea pe ea.Dincolo de usa nu se mai auzea nimic, decat niste sunete mici dar din departare.
-Gata, acum putem sta linistite, spuse Jennifer intorcandu`se inspre Desiree.

~ Created by Lexie ~
13 Jan 2012, 21:18
  • Cercetasei ii trecu prin minte sa incuie usa cu o vraja, insa ridica din umeri si se razgandi. Nu se aflau intr-o situatie chiar atat de disperata, desi.. trebuia sa recunoasca, era posibil ca Doamna Norris sa-l aduca pe Filch inapoi aici. O cuta de incruntare ii aparu intre sprancene. Daca s-ar fi intamplat asa, ea chiar nu ar fi stiut ce sa mai faca. Decat sa priveasca total vulnerabila, imaginandu-si ce se va petrece in continuare cu ele doua.
    - Sa speram ca nu o sa mai vine niciunul din ei aici, bombani Cercetasa.
    Avea si asa destule probleme si fara sa fie prinsa in miez de noapte plimbandu-se prin Castel.

Love you, Bells.
14 Jan 2012, 14:54
-Da, replica Jennifer scurt.
Mintea ii zbura inca la aceea bubuitura.Ceva grav se intamplase deoarece se auzise prea tare ; mult prea tare pentru ceva minor.Cine a produs toata aceea catastrofa va avea probleme mari, chiar foarte mari ; sau poate ca Peeves facuse totul, mai ales ca el era cel cu glumele de felul acesta.Pana la urma nu era treaba ei asadar ridica usor din umeri.
-Si ce facem, mai stam pe aici sau ai vrea sa facem o plimbare pe afara.Din cauza bubuiturii cred ca nu doar Filch se duce sa vada ce sa intamplat.

~ Created by Lexie ~
Thread Closed