Parerea despre membri
13 Jan 2012, 00:39
Jenn >Happywide< La inceput nu stiu cat as fi crezut ca o sa ne intelegem Finna)), dar stiu acum ca esti o persoana minunata, foarte de treaba, cu care chiar te poti intelegeLove.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13 Jan 2012, 00:45
  • Odette Love Am vorbit mai mult in ultima persoana si am ajuns la concluzia ca esti o persoana foarte draguta ^^ Iti place House Devil Asta conteaza cel mai mult in ochii mei =))) [kidding >Happywide<]. Pari o fata la locul ei, cu mult bun simt. Sper sa ne imprietenim si mai bine de acum inainte >Happywide<
13 Jan 2012, 00:55 (This post was last modified: 13 Jan 2012, 00:55 by Salathiel Donnerkrieg.)
Em...esti o tipa ok. Chiar foarte ok. Mai ok decat credeam, sa zicem. Stii ca ok e un cuvant foarte important la mine, da?
Imi place sa vb cu tine pentru ca am ce vorbi si tu vorbesti si...banuiesc ca si eu vorbesc, nu? Oricum, esti in continuare ok si sper sa ne intalnim curand ca sa vad cat de inalta esti si daca ai pielea asa alba sau nu.
Nu uita ca esti ok, da? Nu-ti dau pupici si huguieli ca suntem in public.
13 Jan 2012, 00:56 (This post was last modified: 13 Jan 2012, 00:57 by Bell Evans.)
  • Oook Finna an important word, right? ^^ Si tu esti de treaba, desi la inceput ma amuza numele tau Finna Daar..nu m-am gandit la o salata, m-am gandit la saratele daca stau bine sa-mi aduc aminte Thinking Anyway, imi place mult felul in care scrii - i love dramas, you already know that Heart Si da, si tu vorbesti - comunicam exact ca doi oameni normali ce suntem :>
13 Jan 2012, 01:08
Bell...cel mai mult am vorbit pe forum, si mi-ar placea sa avem o conversatie mai...intima? :> am observat ca esti foarte de treaba, si inteligenta, si stiu ca nu-ti mai plac cartile cu vampiri :>, ceea ce te ridica in ochii mei Smile
imi place ca ai simtul umorului, sua cel putin, asa am observat, si ai niste ochi adorabili Love [si sa nu uiti sa scrii la rp-ul nostru >Happywide<]
probabil ca as mai gasi ceva, daca mi-as mai stoarce nitel mintea, insa e cam tarziu pentru mine, insa, in concluzie, tu tot o tipa tare ramai Heart

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
13 Jan 2012, 01:10 (This post was last modified: 13 Jan 2012, 01:11 by Bell Evans.)
  • Thank you >Happywide< Am uitat de rpg'ul nostru, spre rusinea mea X_X Dar continui chiar acum =)))
    Asa, revenind - same here, mi-ar placea sa vorbim si pe mess >Happywide< Din cate am vazut pe forum, esti la locul tau si pari a fi foarte de treaba. Imi plac mult semnaturile facut de tine ^^ Si ai si un stil bun de rpg Thinking Deci, numai cuvinte de lauda >Happywide<
    LE: Dar e randul tau >Happywide< Eu am scris deja Finna
    http://www.darkmark.ro/erase-and-rewind-t-6522.html
13 Jan 2012, 01:17
Bell...Hmm ... Doar atat pot sa spun: ...CEA MAI BUNA [ "The Best" a mea] Love Love Love
13 Jan 2012, 02:25
Georgya. >Happywide< De treaba. Kiss mi-ar placea sa mai facem RPG-uri. Smile

[Image: giphy.gif]
13 Jan 2012, 02:30
Rosalie, tu esti tare de treaba si intelegatoare, imi pare rau ca n-am vorbit mai mult ca sa te cunosc mai bine. Imi place cum scrii rpg, desi personajele noastre nu sunt chiar usor de impacat.
Overall din ce am putut cunoaste pana acum la tine, esti nice.
13 Jan 2012, 11:56
Salathiel..hmm..nu stiu chiar ce sa spun dar pari o persoana de treaba.Chiar daca am avut neintelegerea aceea am trecut peste, nu era nimic importand oricum, doar ca nu`mi place sa`mi spuna mie cineva ce sa fac Smile Wink
Poate ca in viitor o sa ne intelegem..Thinking

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,170 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Parerea despre membrii Kennya Allen 1,244 136,810 02 Sep 2011, 22:41
Last Post: Jennifer L. Campbell
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,378 25 Mar 2011, 15:35