Parerea despre membri
13 Jan 2012, 12:04 (This post was last modified: 13 Jan 2012, 12:10 by Salathiel Donnerkrieg.)
De ce toti tre' sa fie draguti? Nu-mi place.

Jennifer, nu pot sa zic ca am o parere buna dspre tine pentru ca...n-am. Probabil stii sa scrii in romana dar folosesti pe mess pechineza mereu. Nu am nimic cu minoritatile si chiar sustin scolarizarea lor, asa ca spor la un stil de scris mai romanesc pe viitor. Si nu, n-o sa ne intelegem,dar nici nu trebuie.
LE: ti-ai zis parerea, mai lasa si pe altii Finna
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13 Jan 2012, 12:09
Stii? Mie una imi place sa fiu draguta cu oamenii dar deja cand incep cu d`astea numai sunt.Care-i treaba cu minoritatile? :| adica pana la urma scriu cum vreau si tu la fel, si nu conteaza daca esti roman sau tigan :|
Crede`ma stiu foarte bine romana, si ce vrei sa spui prin scolarizarea lor ca nu am scoala sau ce? Finna)) crede`ma ca am avut o medie foarte mare in generala si pana la urma nu este problema taWink exista in Romania si romani care nu stiu sa scrie sau sa citeasca asa ca :-$

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
13 Jan 2012, 13:21
  • ^Mm, mai bine incheiati discutia asta >Happywide< Puteti vorbi pe mess eventualele neintelegeri ^^

Revenind - esti de treaba, Jen ^^ Am facut cateva rpg'uri si in cadrul lor nu am nimic de reprosat in legatura cu scrisul - nu folosesti limbaj de messenger; in afara forumului e treaba ta cum vrei sa scrii Thinking
13 Jan 2012, 13:29
Da Bell, asta vreau si eu sa spun ca pe mess pot scrie cum vreau eu >Happywide< fiecare cu propriile gusturi >Happywide<
Si tu esti o fata de treaba si imi pare bine ca te`am cunoscut >Happywide<

~ Created by Lexie ~
13 Jan 2012, 14:04
Zuzaa nu te supi >Happywide< Si nu cred ca mai are rost sa iti spun parerea mea despre tine nu? >Happywide< Kiss
Doar ca vreau sa ne vedem mai des >Happywide<
Pupici! Kiss

[Image: YotrHop.gif]
13 Jan 2012, 14:07
Zuzaaa dar nu m`am suparat :-o =)))) nu ma supar eu dintr`atat Finna)) ma mandresc cu ceea ce sunt cat voi trai Love >Happywide<
Si eu vreau sa ne vedem mai des, si o sa avem acum posibilitatea ca incepe scoala si cand plec acasa trec pe la Obor Cool
Te puupiii si euu Kiss

~ Created by Lexie ~
13 Jan 2012, 14:11
Asa te vreau zuza Cool la obor clar ne vedem Devil
Si ca sa nu fac off,esti super de treba,si glumeata si ahh tupeista,exact asa cum imi place mie Cool
>Happywide<

[Image: YotrHop.gif]
13 Jan 2012, 19:11
Ginn .... Ce pot spune?.. Esti super, nebuna, buna, draguta, cu simtul umorului, de traba, geniala, fara egal si,dupa parerea mea, creezi dependenta! >Happywide< Love Imi place foarte mult felul in care scri si as vrea un Rp cu tine.
Love Kiss
13 Jan 2012, 19:48
  • Georgya. >Happywide<
    Noi nu prea am apucat sa vorbim calumea sau asa, dar imi pari o tipa tare draguta si de treaba. :3 >Happywide< Parca am facut noi un RPG, dar sincer nu mai tin minte. :-s =))) >Happywide<

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
13 Jan 2012, 20:04
Issie >Happywide< esti foarte de treaba, si ai un simt al umorului foarte dezvoltat :> si iti place ahs Heart nu prea am apucat sa vorbim mai mult, insa si pe forum am vazut ca esti de treaba si ajuti pe toata lumea >Happywide<

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,168 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Parerea despre membrii Kennya Allen 1,244 136,392 02 Sep 2011, 22:41
Last Post: Jennifer L. Campbell
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,364 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop
  Un documentar despre vrajitorie Maya Lovegood 5 1,886 22 Jan 2009, 12:42