Parerea despre membri
13 Jan 2012, 20:05 (This post was last modified: 13 Jan 2012, 20:06 by Salathiel Donnerkrieg.)
Cossie...tu esti ok, dar din nu stiu ce motiv, dupa ce am vorbit la inceput, n-am mai vorbit cam deloc. Continui sa cred ca esti ok, asa ca ramai ok. Nu inteleg nici eu ce inseamna asta, dar probabil e ceva bun, dat fiind ca n-am nimic cu tine.
Ah, and you look nice.
LE: India, mi-ai furat postarea :|
TU esti super de treaba...stii asta. Si imi place sa fac rp cu tine la nebunie. Si sa vorbesc de altfel. Mi-esti simpatica foc Wink
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13 Jan 2012, 21:19
Sal, pai, ce pot spune, esti foarte de treaba, si imi place sa vorbesc cu tine, si o sa te bat pentru pisica aia :-w insa mai arunc un ochi la ea, din cand in cand. Imi place mult cum scrii, si abia astept sa termini 'Fara cuib', caci este foarte buna, si e printre nuvelele mele preferate Heart

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
13 Jan 2012, 21:43
India, pari super draguta si imi place stilul tau de rp, ti-am citit cateva posturi. Ar fi o onoare sa facem un rpg, candva. >Happywide<

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

13 Jan 2012, 21:48
Odette,a fost un timp in care vorbeam cu tine foarte mult timp si mi-ai lasat o impresie foarte buna.
Esti o tipa super de treaba si deschisa oricarei oportunitati! >Happywide<

[Image: YotrHop.gif]
15 Jan 2012, 18:02
Ginny...
Esti o persoana extrem de draguta si simpatica. Imi placea sa vorbesc cu tine, din pacate acum nu prea mai tinem legatura [-X

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
15 Jan 2012, 18:07
  • Kennya >Happywide<
    Esti geniala =))) cu tine si cu Oana rad pe mess din toate nimicurile; si avem rpg'ul nostru kilometric pe care doar noi doua l-am citit Finna) Imi place ca esti la locul tau si mereu ajuti lumea cand ti-o cere; si cand ma gandeam ca la inceput imi era frica sa vorbesc cu tine o.O Anyway, ma bucur mult ca am facut-o in cele din urma Finna) >Happywide<
    PS: nu depasi 2500 de cuvinte :-s
15 Jan 2012, 18:12
Bell...
Stiu ca inainte vorbeam foarte mult. Nu stiu daca iti mai amintesti. Apoi incet incet incepusem sa intrerupem legatura. Doesn't matter, had.... okay... Nu cred ca trebuie sa continui=)))
Esti o persoana foarte de treaba. Imi este foarte usor sa vorbesc cu tine, probabil si pentru ca avem cateva lucruri in comun, cu obsesiile pe primul loc=))) Lista continua.
Desi, radem noi ce radem... dar cred ca suntem putin sado-masochiste. Ne chinuim una pe alta cu rpg-ul. Ti-am zis eu de cercul ala vicios=)))

P.S.: Nu ma face sa ajung la 3000 de cuvinte =))))) Apoi cine stie cum ma arzi tu

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
15 Jan 2012, 18:13
  • Daca ajungi la 3000..ai sa regreti :| amarnic :| =)))
    Si am uitat de faza cu obsesiile =p~ Dar, dupa cum ai spus si tu, nu e vina noastra e vina lor [-x
    Si tin minte ca vorbeam mult inainte Thinking Si dupa am luat o pauza..eh, important e ca acum am revenit =)))
15 Jan 2012, 18:34
(15 Jan 2012, 18:02)Kennya Allen Wrote: Ginny...
Esti o persoana extrem de draguta si simpatica. Imi placea sa vorbesc cu tine, din pacate acum nu prea mai tinem legatura [-X

Pai femeie daca tu esti mereu busy Finna sau undercover Finna ia sa mai facem si noi o confe pe skype si sa vezi atunci ce razi Finna
Si Bell cred ca nu mai are rost sa imi spun pararea mea despre tine,deja stii cat de scumpa esti,si cat de valoroasa esti pentru noi toti >Happywide<

[Image: YotrHop.gif]
15 Jan 2012, 18:35
  • Multumesc, Ginny >Happywide<
    Mi-e dor de o conferinta pe Skype in care sa zici tu "Bai nene Cool" =))))

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,165 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Parerea despre membrii Kennya Allen 1,244 136,006 02 Sep 2011, 22:41
Last Post: Jennifer L. Campbell
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,353 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop
  Un documentar despre vrajitorie Maya Lovegood 5 1,883 22 Jan 2009, 12:42
Last Post: Sharma Sanara