Amintiri baaa
13 Jan 2012, 21:27
India o.O cine erai inainte?Finna

Apaaai Love Eu am intrat pe forum la 12 ani si luna viitoare fac 16 Love Ioaaah Love
Mie mi-e dor sa facem rp un mai multi.Asa ne distram,toate alea.

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13 Jan 2012, 21:39
Pai, nu am postat de pe contul asta atunci, insa eram Hayley Williams :> [foarte original, bre Finna]
Si am mai avut un cont, dar nu-mi mai amintesc nici emailul de pe care l-am facut, si nici numele Thinking

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
13 Jan 2012, 21:41
  • Tu erai Hayley Williams? o.O Loool, nu am stiut Finna >Happywide<
13 Jan 2012, 21:43
Dap, eu eram. Ce, eram vedeta pe aici?Finna

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
13 Jan 2012, 21:58
  • Nu mai tin minte Finna Dar m-a surprins ca erai tu. La ce casa erai? Thinking
    Astropufi parca stiu eu, dar nu sunt sigura.
13 Jan 2012, 22:35 (This post was last modified: 13 Jan 2012, 22:44 by Effy K. Dietrich.)
Eu nu sunt de foarte mult timp pe forum, dar nu cred că l-aş putea părăsi vreodată. În cel mai rău caz nu am să postez , ci doar să citesc. Mi-a devenit mult prea drag acest forum , în primul rând pentru că este unul Harry Potter, care sincer a fost şi este cea mai tare serie, cel puţin pentru mine. Acum că filmele s-au sfârşit şi din păcate nici acum nu am primit vreo scrisoare întârziată de la Hogwarts ( =)) ) măcar aici pot face parte din universul acesta minunat Love. Am citit ceea ce aţi spus în legătură cu topicurile acelea în care postează doar două -trei persoane, şi ei bine pot spune că nici mie nu-mi prea place. Thinking Bine, recunosc sunt mai timidă ( India you are not alone Finna ) şi-mi este cam greu să fac RP-uri cu multe persoane, dar sincer este chiar plăcut să fim mai mulţi într-un topic. Adică îmi amintesc primul meu topic din camera de zi a Cercetaşilor (când Bell era Şefă de Casă Love) cum am deschis topicul şi na mă aşteptam să fie unul plictisitor cu o singură persoană şi peste câteva minute Bang! când mă uit deja 3 răspunsuri Finna Nu vreţi să ştiţi ce faţă am făcut =)) Dar senzaţia a fost plăcută Love Şi chiar mi-ar plăcea să mai facem astfel de topicuri Love

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
13 Jan 2012, 22:39
  • ^Cee vremuri 8-> A fost tare, oricum =)) Anyway, ma fac eleva iar de la Cupa viitoare :> Deci ma veti vedea si pe mine prin Turn. Am convins un membru vechi sa se intoarca si am spus ca ma fac si eu eleva Love
13 Jan 2012, 22:43 (This post was last modified: 13 Jan 2012, 22:45 by Isabella River.)
(13 Jan 2012, 22:35)Elisabeth K. Dietrich Wrote: Acum că filmele s-au sfârşit şi din păcate nici acum nu am primit vreo scrisoare întârziată de la Hogwarts ( =)) )
  • Ihh, nu esti singura. =))))) Dar voi astepta - speranta moare ultima. :> Finna)))

Oricum, noi n-am zis sa nu se mai faca RPG'uri cu doar doua-trei persoane, pentru ca si asta e ceva perfect normal - atunci cand fac RPG doar doua persoane, se pun mult mai bine la punct cu actiunea din respectivul RPG si mna, probabil iese mai bine [plus ca am auzit faze gen "doi scriu nu stiu ce, au un plan in minte si intra altul/altii si *bang !* se schimba totul" - meh, uneori cel mai interesant este atunci cand vezi cat mai multe postari de la membri diferiti, povestea ia intorsaturi la care probabil tu nu te-ai gandit si mna, poate fi chiar mai amuzant].
    Ce vrem noi sa spunem este ca se exagereaza deja. Adica peste tot vezi numai "Doar eu si X" si mna, e aiurea sa nu mai poti intra intr-un RPG sau sa nu poti scrie atunci cand vrei, pentru ca mna, e "privat". E logic sa existe si astfel de topicuri, mai ales pentru cei noi, care nu cunosc bine membrii - desi e cea mai buna modalitate de a cunoaste membrii.. whatever - sau pentru cei care vor sa faca un RP special, gen legat de plot or something. Dar ideea este ca se exagereaza si nu e normal, mai ales tinand cont de cum era inainte - ca trebuie sa ne raportam si la asta.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
13 Jan 2012, 22:51 (This post was last modified: 13 Jan 2012, 22:53 by Effy K. Dietrich.)
Isa, nici eu nu sunt împotrivă , doar că mi-ar plăcea să se facă mai multi RP-uri în grup >Happywide<

Şiii, deşi nu a trecut foarte mult de atunci, cred că va rămâne în istorie a-4a aniversare a forumului sau mai exact video-ul lui Raizen Finna :
http://www.darkmark.ro/la-multi-ani-dark...840-3.html

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
13 Jan 2012, 22:54
  • Da, da, daaa, videoclipul ala. =)))))) Chiar ieri ne-a dat Raiz mie si lui Matt un link catre niste vlog'uri mai vechi de-ale lui si am regasit si asta si ne-am uitat. =)))))) Genial. \m/

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Sa depanam amintiri Jenny Spring 20 3,707 21 Jun 2010, 15:44
Last Post: Shayera Holl
  Amintiri Kennya Allen 3 1,613 12 Feb 2010, 10:24
Last Post: Bella Emily Rose