Amintiri baaa
|
13 Jan 2012, 23:14
|||
|
|||
Ceea ce ne impinge sa facem un rp in doi-trei este...nu stiu, frica? Sa nu cumva sa nu raspunda cineva care nu vrem, si atunci, rp-ul sa fie plictisitor, sau eu stiu...doar ca mereu m-am simtit in plus in astfel de rp-uri, si de atunci nu mai raspund la nici unul open =)) si nici nu am mai deschis unul
![]() Oricum, probabil de aceea membrii noi nu prea posteaza, pentru ca ne vad pe noi ca avem rp-uri private, si probabil se gandesc ca nu prea au cum sa scrie ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
13 Jan 2012, 23:16
|||
|
|||
|
|||
13 Jan 2012, 23:19
|||
|
|||
Da probabil, insa oricum, acum incerc sa fac rp cu mai multi membrii, ca tot am inceput sa va cunosc mai bine
![]() Si, ca sa-ti raspund la intrebare, ca am uitat de ea, nu stiu, probabil ca da, ori Astropufi ori Cercetasi, insa stiu ca acum, cand am intrat, eram nesortata ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
13 Jan 2012, 23:22
|||
|
|||
Vai, si mie mi'e dor de vremurile vechi, cand am intrat eu pe forum, chiar daca am 1 an si 8 luni :LX Stiu ca m'am bagat intr'un topic la Camera Necesitatii, si era toata gasca[Bell, Rose, Stefan, June, si parca Neolyn pe atunci] si nu mi'a zis nimeni nimic, ba chiar s'au facut multe pagini, si ne'am distrat
![]() ![]() ![]() Cupa asta am deschis un rpg, si la OOC am scris "eu si inca maxim persoane", ca sa fac un topic cu mai multe persoane, dar nici chiar multe, si n'am mai continuat topicul. In fine, daca s'ar deschide un topic fara restrictii, eu m'as baga, dar sa nu fie prea lung, pentru ca apoi simti ca te bagi ca musca in lapte ![]() ![]() ![]() To the good old times!! \m/ ![]() |
|||
13 Jan 2012, 23:26
|||
|
|||
|
|||
13 Jan 2012, 23:31
|||
|
|||
Primul meu topic imi amintesc ca a fost cu Ema Snow, si mi-a placut, ma simteam asa bine sa stiu ca fac topic cu cineva =)) Pacat ca nu a mai intrat
![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
13 Jan 2012, 23:37
|||
|
|||
|
|||
13 Jan 2012, 23:42
|||
|
|||
@Bell, cu June am vorbit la sfarsitul Cupei trecute, s'a resortat, si'a schimbat numele, si e astropufa acum, dar nu cred ca a mai intrat de atunci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
13 Jan 2012, 23:46
|||
|
|||
|
|||
13 Jan 2012, 23:48
|||
|
|||
Da, da, da, cand ea pleca la nunti, si noi vorbeam acolo =)) Si stiu c'am zis undeva "lasati off topaecul, pentru asta avem topicu lui Desiree", si ea parca a sarit pe mine zicand "da ce e topicul meu?" =))
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Sa depanam amintiri | Jenny Spring | 20 | 3,707 |
21 Jun 2010, 15:44 Last Post: Shayera Holl |
|
Amintiri | Kennya Allen | 3 | 1,613 |
12 Feb 2010, 10:24 Last Post: Bella Emily Rose |