Amintiri baaa
13 Jan 2012, 23:14
Ceea ce ne impinge sa facem un rp in doi-trei este...nu stiu, frica? Sa nu cumva sa nu raspunda cineva care nu vrem, si atunci, rp-ul sa fie plictisitor, sau eu stiu...doar ca mereu m-am simtit in plus in astfel de rp-uri, si de atunci nu mai raspund la nici unul open =)) si nici nu am mai deschis unul Finna
Oricum, probabil de aceea membrii noi nu prea posteaza, pentru ca ne vad pe noi ca avem rp-uri private, si probabil se gandesc ca nu prea au cum sa scrie Thinking

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13 Jan 2012, 23:16
  • Cateodata e bine sa le dai un PM in care sa-i intrebi daca nu vor sa scrie si ei Thinking Eu asa am facut Finna)
13 Jan 2012, 23:19
Da probabil, insa oricum, acum incerc sa fac rp cu mai multi membrii, ca tot am inceput sa va cunosc mai bine Finna
Si, ca sa-ti raspund la intrebare, ca am uitat de ea, nu stiu, probabil ca da, ori Astropufi ori Cercetasi, insa stiu ca acum, cand am intrat, eram nesortata Thinking?

[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
13 Jan 2012, 23:22
Vai, si mie mi'e dor de vremurile vechi, cand am intrat eu pe forum, chiar daca am 1 an si 8 luni :LX Stiu ca m'am bagat intr'un topic la Camera Necesitatii, si era toata gasca[Bell, Rose, Stefan, June, si parca Neolyn pe atunci] si nu mi'a zis nimeni nimic, ba chiar s'au facut multe pagini, si ne'am distrat Love Eu cel putin Love Si chiar saptamana asta vorbeam cu Bell si'i spuneam cat de bine tin eu minte inceputurile, ca am o memorie foarte buna Finna

Cupa asta am deschis un rpg, si la OOC am scris "eu si inca maxim persoane", ca sa fac un topic cu mai multe persoane, dar nici chiar multe, si n'am mai continuat topicul. In fine, daca s'ar deschide un topic fara restrictii, eu m'as baga, dar sa nu fie prea lung, pentru ca apoi simti ca te bagi ca musca in lapte Finna Cand mai vad vreun topic nou, merg mereu si ma uit, vrand sa continui, dar scrie deja eu si X, si mna, n'ai ce sa continui Finna Dar din cand in cand merita sa deschizi asa un topic Love Si daca nu spontan, macar sa vorbesti cu cateva persoane, sa faceti impreuna un topic.

To the good old times!! \m/

[Image: 2igkmd1.png]
13 Jan 2012, 23:26
  • (13 Jan 2012, 23:22)Alice Morris Wrote: Stiu ca m'am bagat intr'un topic la Camera Necesitatii, si era toata gasca[Bell, Rose, Stefan, June, si parca Neolyn pe atunci] si nu mi'a zis nimeni nimic, ba chiar s'au facut multe pagini, si ne'am distrat Love

Indeed Love Oricum l-am convins pe Stefan sa revina :> Rose nu am sanse Finna Helena a zis ca daca vrea intra Thinking Deeeeci, poate refacem vechiul grup Love Si de Neo mi-e dor :-< Sau June :-< Era genial cu ei =)))
13 Jan 2012, 23:31
Primul meu topic imi amintesc ca a fost cu Ema Snow, si mi-a placut, ma simteam asa bine sa stiu ca fac topic cu cineva =)) Pacat ca nu a mai intratThinking

13 Jan 2012, 23:37
  • ^Primul topic nu se uita niciodata 8-> Love Finna)
13 Jan 2012, 23:42
@Bell, cu June am vorbit la sfarsitul Cupei trecute, s'a resortat, si'a schimbat numele, si e astropufa acum, dar nu cred ca a mai intrat de atunci Thinking Ir Neo, care si'a mai schimbat de 3 ori numele de atunci, o chema Rain, si apoi ceva japonez, pe care eu o mai stiu si drept Smara Finna Mi'e dor si de ea. Abia asteopt sa se intoarca Stefan, cu astrologia lui Love Si sa tabaram pe Helena =)) Si mi'e dor de discutiile despre coreeni dintre voi doi, Rose, si eventual Shery, si cu Star Wars, si toate alea Love Finna

13 Jan 2012, 23:46
  • Coreenii mei si a lui Rose chiar fac parte din istorie =))) Si Stefan cu zodiile Love Vaai cate amintiri =))) Mai stii topicul ala de despartire a lui Desiree unde am off-topacit zeci de pagini o.O =)))
13 Jan 2012, 23:48
Da, da, da, cand ea pleca la nunti, si noi vorbeam acolo =)) Si stiu c'am zis undeva "lasati off topaecul, pentru asta avem topicu lui Desiree", si ea parca a sarit pe mine zicand "da ce e topicul meu?" =))

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Sa depanam amintiri Jenny Spring 20 3,707 21 Jun 2010, 15:44
Last Post: Shayera Holl
  Amintiri Kennya Allen 3 1,613 12 Feb 2010, 10:24
Last Post: Bella Emily Rose