Thread Closed 
O zi interesanta
14 Jan 2012, 22:44
  • - Salut , Julieta, spuse Desiree, vesela.
    Nu o mai vazuse pe Cercetasa de multa vreme - adica de cand se intalnisera ele in Hogsmeade cu ocazia ultimei excursii. Trecuse ceva timp de atunci. Isi aminti cu placere de plimbarea lor prin satul vrajitorilor.
    - Sigur ca nu deranjezi, adauga ea. Ia loc langa noi.
    Se parea ca excursia in Hogsmeade se transforma tot mai mult intr-o intalnire a Cercetasilor. Desiree deja se intreba ce vor face dupa ce vor iesi de la Trei Maturi. Julieta se aseza la masa aproape plina, langa ea, isr tanara ii zambi colegei sale.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
15 Jan 2012, 00:20
Cercetasele ajunsera in sfarsit la Trei Maturi .Au intrat si s-au asezat toate la o masa. Evelina fu placut surprinsa sa vada ca se intalnise cu mai multe cercetase iar acum inafara de Dess si Elizabeth mai venisera la masa si Julieta, Artemis si Jenn.
Madam Rosemerta se apropie de ele ca sa le i-a comanda iar fetele comandara fiecare cate un berezero. Evelina se uita la fete zambind . Pe unele din ele nu le mai vazuse de ceva timp. Era de inceles deoarece tocmai se incheiase vacanta iar unele dintre ele nu si-au petrecut vacanta de craciun la Hogwarts:
- Ma bucur sa va revad fetelor, le spuse Eve zambind. Nu m-a asteptam sa va vad pe toate astazi aici.
-Ai dreptate raspunsera in cor mai multe fete
Usa de la intrare in bar se tot inchidea si deschidea in functie de cum veneau sa plecau elevi de la Hogwarts sau chiar si vrajitorii din sat:
- Si cum ati petrecut vacanta? Intrebase Evelina uitandu-se la colegele ei..

[Image: 2cdu2du.jpg]

Find all posts by this user
15 Jan 2012, 12:03
Arti comanda o berezero si se uita la cercetase zicand:
"Pai eu l-am petrecut in Romania,in Sanctuarul Dragonilor Romani!A fost foarte frumos si am zburat si pe un dragon care era mai prietenos,era foarte mare si verde.Cam asa am petrecut eu Craciunul.Apropo...sa nu va spun de peisaj ce frumos a fost...cand ningea pe langa ca imbraca casele cu o haina de zapada , invelea si dragonii cu o plapuma argintie,iar acestora nu le placea si le topeau,transformand zapada in apa cu focul lor impunator." zise Arti entuziasmata si luo o gura de berezero. "Dar voi?"

[Image: tumblr_m7fb6fZO0n1qlv051o1_250.gif] [Image: tumblr_m066w7APAQ1qj2h7eo2_r1_250.gif]
15 Jan 2012, 12:27
  • Cercetasa lua o gura de Berezero, simtind cum bautura ii racorea intreg trupul. Nu mai bause de mult asa ceva. Tanara se uita prin interiorul localului. Era destul de aglomerat, tinand cont ca astazi se organizase la Castel excursia la Hogsmeade. Uneori , oamenii care intrau inauntru aruncau cateva priviri catre masa Cercetaselor. Hmm.. probabil ca se gandeau ca era cam aglomerat prin coltul in care steteau.

- Interesant, remarca tanara. Eu in timpul vacantei am stat la Hogwarts si.. cam atat. Noroc ca mai erau cativa colegi prin Turnul Cercetasilor.
    Probabil ca ea avusese cea mai plictisitoare vacanta. Acum , ca toti se intorsesera, spera ca totul sa revina la normal.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
15 Jan 2012, 14:06
Julieta se uita la colegele ei cercetase..bucuroasa ca putea sa stea cu ele de vorba..de mult nu mai iesisera asa ...toate.Lua o gura din ciocolata calda,pentru a se incalzi deoarece inca era inghetata dupa viscolul de afara.

-Frumos fetelor..fiecare v-ati petrecut vacanta in stilul vostru..zise ea zambindu-le.
Pai eu de Craciun..am petrecut la mine la conac cu prietenii apropiati..deoarece parintii mei au fost plecati,iar Revelionul la Hogwarts..ca deobicei,cu prietenii.Si in rest,am mai studiat cate ceva..ca se apropie examenele cu pasi repezi..zise ea oftand.In rest?Ce mai e nou?

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
15 Jan 2012, 15:09
Arti mai lua o gura de berezero si se uitara la celelalte cercetase care erau cam tacute.
"Hei fetelor!Ati patit ceva?Sunteti cam tacute astazi ca niciodata.Ce s-a intamplat?"le intreba Arti curioasa.
Arti se uita pe geam si admira peisajul format dintr-o plapuma argintie si alba care acoperea casele si magazinele din jur,dandu-le un aspect...parca erau facute din gheata.Copii mai mici faceau oameni de zapada si se bateau cu bulgari.Era asa de frumos!Arti mai lua o gura de berezero isi transe mai bine haina in jurul ei si ofta.

[Image: tumblr_m7fb6fZO0n1qlv051o1_250.gif] [Image: tumblr_m066w7APAQ1qj2h7eo2_r1_250.gif]
15 Jan 2012, 15:14 (This post was last modified: 15 Jan 2012, 15:17 by Effy K. Dietrich.)
  • Cercetaşa priveşte lung sticla de Berezero, plimbându-şi degtul arătător pe sticla de culoare pământie, cu o expresie uşor nehotărâtă. Nu prea îi făcea plăcere să consume alcool, mai ales că nu îi plăcea faptul că aceasta îi afecta gândirea coerentă, şi chiar nu îi plăcea poziţia jalnică îi care putea ajunge, dar totuşi de data asta nu voia să se abţină. Nu avea şcoală, era cu prietenele , şi chiar i-ar fi prins bine să se mai relaxeze. Nu ştia de ce în ultima vreme era încordată, chiar exagerată când venea vorba de anumite lucruri, şi nu o încânta mai deloc această stare, şi era sigură că nici celor din jur nu le aducea încântare.

Surâse uşor şi luă mai multe guri din băutură, revenind din propria minte la discuţiile din jurul ei. Din câte îşi dădea seama era vorba de modul în care îşi petrecuseră vacanţele. Le ascultă pe colegele sale, cu un mic zâmbet vesel întins pe buze, care se transformă uşor într-o strâmbătură atunci când Julieta aminti de examene. Era conştientă că nu putea scăpa de acestea, dar parcă N.O.V.-uril erau mai înfricoşătoare decât orice duel.

" Crăciunul l-a petrecut la Hogwarts. Mama a fost ocupată cu nişte treburi, aşa că n-a fost acasă, iar tata... nu mai contează. " Răspunse aceasta pe un ton uşor vesel, pentru că într-adevăr îi plăcuse atmosfera din şcoală, dar mai mult ar fi încântat-o să-şi revadă familia şi prietenii Încuiaţi. Aruncă o privire fugară spre Artemis atunci când aceasta le adresase întrebarea, dar nu răspunse, preferând să arate un zâmbet chinuit şi să-şi întoarcă capul spre fereastră.

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
15 Jan 2012, 16:32
Evelina lua o gura de Berezero in timp ce isi asculta colegele cum povesteau despre modul in care si-au petrecut vacanta de iarna. Fiecare si-a petrecut vacanta diferit si intr-un mod interesant se gandi cercetasa.
- Daca tot ati povestit toate despre vacanta de iarna, haideti sa va zic si eu . Vacanta mi-am petrecut-o la Hogwarts bineinceles . De craciun am fost la petrecerea organizata de Dess in turnul nostru unde m-am distrat foarte mult . Iar de revelion tot la Hogwarts.
Evelina si-a incheiat povestea foarte repede. Si-ar fi dorit ca in vacanta din anul acesta sa fi ajuns la sky dar asa a fost sa fie.

[Image: 2cdu2du.jpg]

15 Jan 2012, 16:41
Arti sta putin pe ganduri si zise:
"Cred ca a fost foarte distractiv la voi la petrecere...cred ca a fost mai frumos ca in Romania...mi-as fi dorit sa fi fost si eu la petrecerea aceia si sa fiu alaturi de prietenii mei cei mai buni...dar cum ai zis si tu Evelina "asa a fost sa fie"."Hei fetelor...ce ati zice sa mergem si noi afara sa ne batem cu bulgari?Sa ne mai distram si noi putin."Arti mai lua o inghititura de berezero si zise "Ce ziceti?Mergem?"

15 Jan 2012, 17:06
  • Tanara facu ochii mari cand auzi de "bataie cu zapada". Stranse usor din buze, incapatanandu-se sa ramana tacuta. Parca simtea deja cum ii intra frigul omatului pe sub piele. Nu iubise niciodata frigul, iarna sau zapada - era genul care sa stea tolanita la umbra unui copac in timpul verii , cu o carte in mana.
    Isi plimba degetul pe sticla de Berezero, sperand ca nu va avea parte de un botez sau ceva asemanator in acea zi. Mai lua cateva inghitituri din bautura, asteptand ca cineva sa dea verdictul in privinta iesirii din Trei Maturi.

Love you, Bells.
Thread Closed