Plec... sper ca... ma voi intoarce.
29 Dec 2007, 20:17
-nu mai conteaza.vedeti mesajul nou.-
Find all posts by this user
29 Dec 2007, 21:50
iti vom simti lipsa si eu cand e mama acasa , nu am voie decat 1 ora te inteleg ... cred ca poti sa faci cateva posturi intr-o ora ...

[Image: ronhermen2.jpg]
17 Feb 2008, 16:12
In primul rand, faptul k am luat locul II la un examen de matematica pe orash ar trebui sa fie motiv de bucurie, dar mama mea a inceput sa urle in telefon cand a aflat k in fata mea s'a clasat, la distanta de un punct, unul din fosta mea clasa, cu 93 de puncte [eu am avut 92]. Niciodata nu e multumita de mine, acum crede k din cauza calculatorului [si, implicit, al forumului] am decazut asa de mult. [sincer, nu sunt de aceasi parere cu ea, eu sunt mandra ca am luat macar locul II si diferenta a fost atat de mica]
Plus, a inceput sa ma injure bunica incontinuu, tot din cauza calculatorului. Cedez psihic. Nici nu cred k imi va duce mama dorul dak as pleca de acasa [abstract vorbesc... nus asa de nebuna], a zis k " nu are nevoie de dragostea mea " si k " nu e multumita de mine "
Deci, cred k o perioada va trebui sa plec de pe forum... macar sa se calmeze apele. Imi va fi dor de toti, poate o conving si pe mama sa nu mai fie asa nemultumita si ma intorc mai repede decat cred ^^ da cred k mai intai tot va trebui sa iau locul I undeva... sper k intelegeti situatia. Dak chiar sunt asa de impotriva calculatorului si mama si bunica, nu pot face nimic altceva inafara faptului k trebuie sa renunt... sau sa intru de o mie de ori mai putin dekt de obicei.
17 Feb 2008, 17:47
OMG!!! Eu sa iau locul 2 la ceva imi vor pupa ai mei si picioarele .. lol .. nu e multumita de tine??? Ce as face eu in locul tau .. as face un scandal de mama focului!!!

[Image: f_picresized1m_1af8237.jpg]
17 Feb 2008, 18:38
aw....nu ai idee cat de dor o sa imi fie de tine Crying(CryingCrying
Mult succes la viitoarele concursuri,poate reusesti sa mai intrii din cand in cand
Si 92 de puncte..?E grozav!Locul 2?Happywidenici nu as visa la asa ceva la un concurs de matematica.
CryingI'm gonna miss you GinnyCrying

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
17 Feb 2008, 20:10
Locu II? La mate? Uu.. felicitari ^_^ dac-as lua eu locu II la mate... pe judet... mama ... culmea imposibilului Lol

Uff... mai, daca nu poti intra si nu poti intra, intelegem... dar... tot o sa-ti ducem lipsa

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
18 Feb 2008, 03:38
Cred ca vei gasi o solutie cum sa o convingi pe mama ta .. sau intri pe askuns pe forum .. fii desteapta WinkHappywideSmile

20 Feb 2008, 22:33
GINNY S'A INTORS!!!!! I'm here LoveLove nu s'au rezolvat decat probemele cu bunica, am asteptat sa isi schimbe parerea si mama, da ma doare in cot. Am inceput sa fiu mai indiferenta cu ea. Par ciudata, si chiar sunt asa... dar am pomenit de faptul k iau medalie? Whistle ji ea tot nu e mulumita ma asteptam sa ma felicite pentru locul II, cand colo ma dezamageste din nou

Lasand asta la o parte, sunt extra-mega-ultra-super happy XD trompetele! Strigati k m'am intors Speriati vecinii! Spargeti geamurile! Striviti nervii mamei! SUNT AIIIIIIIIIIIIIICI va iube pe totzi KissKissLoveLove
20 Feb 2008, 22:43
Ma bucur ca te'ai intors >Happywide< Bine ai revenit ; )) KissKiss

[Image: 20htuyu.jpg]
20 Feb 2008, 23:40
Vezi k potzi .. fii mai tare de caracter .. bine ai REvenit!

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Plec.. Ioana Weasley 0 836 18 Jul 2008, 10:36
Last Post: Ioana Weasley
  Plec si eu..:D Gemini Andre 5 1,349 03 Feb 2008, 16:50
Last Post: Andreea Rose