Ivy M. Howard
|
20 Jan 2012, 22:48
(This post was last modified: 03 Mar 2012, 16:08 by Ivy Thibault.)
|||
|
|||
Ok, am schimbat cate ceva la personajul meu, printre care si numele din Alice in Ivy pentru ca mai erau niste Alice pe forum :>.
![]() {HIS/HER MAJESTY} IVY Melanie HOWARD ![]() * I prefer to be honest and not liked than be liked and not honest . ![]() {I'M LIVING AGAIN AWAKE AND ALIVE}
NUME COMPLET. Ivy Melanie Howard PORECLA. Ivy VARSTA. 17 ani DATA NASTERII. 12 martie 1994 ORIENTARE SEXUALA. straight CASA. Viperini ALIANTA. - TIPUL SANGELUI. - ![]() {DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES}
INALTIME. 1.67 m GREUTATE. 54 kg FORMA CORPULUI. suplu CULOAREA PARULUI. blond CULOAREA OCHILOR. albastrii SEMNE DISTINCTIVE. - PLAY BY. Taylor Swift ![]() {LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL}
CEEA CE II PLACE. caramelele, ciocolata calda, plimbarile de una singura, excursiile, alergatul. CEEA CE II DISPLACE. oamenii plangaciosi, filmele siropoase, barfitorii. PUTERI SPECIALE. - ABILITATI. occlumantie PUNCTE FORTE. stie sa citeasca emotiile de pe fetele oamenilor din jurul sau. PUNCTE SLABE. cateodata e ingamfata si tine prea mult la parerea personala. OBICEIURI/ TICURI. sa-si treaca mana prin par. BONG. parintii ei. ERISED. sa isi intemeieze o familie pe care sa nu o trateze asa cum parintii ei au tratat-o pe al lor. AMORTENTIA. brad, iarba proaspata. PERSONALITATEA. Ivy are o persoanalitate foarte impulsiva, reactionand la fiecare insulta fara sa treaca cu vederea macar una. Reuseste sa distinga emotiile de pe fetele celorlalti, reusind sa si le controleze foarte bine si pe ale sale. Este foarte afectata de faptul ca nu stie ce fel de sange are, unii copii suspecatand-o ca are sangel "murdar", evidand-o si privind-o cu dispret. Pare dura, dar pe masura ce o cunosti, reusesti sa o vezi ca o persoana sensibila in felul ei. ![]() {ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW}
MAMA. Alison Howard TATA. Ned Jason Howard LOCUL NASTERII. Londra FRATI/SURORI. - ALTE PERSOANE IMPORTANTE. Lexie Stryder, Isabella River, Rosalie Alden, Bell Evans, India Scott and Ginny Alden. ANIMALE DE COMPANIE. - SCURT ISTORIC. Ivy a trait la un orfelinat, fara sa-si fi cunoscut vreodata parintii. Nu a avut niciodata vreun prieten, ceea ce a transformat-o intr-o singuratica, dar nu o deranjeaza. Mereu a stiut ca este speciala si ca are ceva in plus fata de ceilalti copii. La unsprezece ani venise singura la Hogwarts, puterile fiindu-i descoperite de un simplu Vrajitor de pe strada care o vazuse facand un copil sa-si scape inghetata. De atunci, Hogwarts e casa si familia ei, in special Viperinii, unde se simte in largul ei, reusind sa fie ea insasi. ![]() {THIS IS THE WAY I SAY I LOVE YOU}
NUME. Anda
VARSTA. 14 ani EXPERIENTA RP. 1 an jumate, cred EXEMPLU RP. ma stiti ![]() Quote:cateva paragrafe |
|||
20 Jan 2012, 22:49
|||
|
|||
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
20 Jan 2012, 22:50
|||
|
|||
“there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
20 Jan 2012, 22:51
|||
|
|||
|
|||
20 Jan 2012, 22:52
|||
|
|||
|
|||
20 Jan 2012, 22:55
|||
|
|||
|
|||
20 Jan 2012, 22:58
|||
|
|||
Waaa
![]() ![]() ![]() Pai imi place noua ta descriere ![]() ![]() ![]() Distractie placuta in continuare > ![]() ![]() |
|||
20 Jan 2012, 23:14
(This post was last modified: 20 Jan 2012, 23:17 by Bell Evans.)
|||
|
|||
21 Jan 2012, 14:01
(This post was last modified: 21 Jan 2012, 14:02 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Imi place fisa:>..frumoasa descriere
![]() I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
15 Feb 2012, 19:37
|||
|
|||
Aha...deci te-am prins
![]() Anyway, imi place noul personaj :> THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Alice Howard | Ivy Thibault | 12 | 3,427 |
31 Dec 2011, 15:32 Last Post: Bell Evans |
|
Ellena Ruby Howard | Ellena R. Howard | 20 | 4,976 |
04 Jul 2011, 11:55 Last Post: Raphael Olivier |