At the moment
|
26 Apr 2011, 11:55
(This post was last modified: 26 Apr 2011, 12:45 by Bell Evans.)
|||
|
|||
Mood: Tired
Status: Are you trying to be a pig or it just came naturally? ^_^ Locatie: Pe scaun Mãnânc: fursecuri :X :X :X Beau: Sprite Sunt îmbracat în: pijama :)) Ascult: Hedley - Perfect Privesc: telefonul :-? Status mess: Available Vb p mess cu: doua colege si un prieten Vorbesc pe Skype cu: nimeni Status Skype: Invisible Citesc: Marile Sperante Mã gândesc la: un serial Dating: - Doresc: sa se incarce mai repede nenorocitul ala de Vplay :-l Iubesc pe: Chuck :X Nervos pe: vreme Urãsc pe: nimeni in mod special Îmi lipseste: vacanta :-< Abia astept sã: se incarca episodul :-w |
|||
26 Apr 2011, 12:07
|||
|
|||
Mood: Intrigata
![]() Status: I wanna a sister in this forum. Locatie: In fata compului. Mãnânc: covrigei Beau: Apaa. Sunt îmbracat în: pijama too. Ascult: Nympho Privesc: ecranul. Status mess: available Vb p mess cu: nimeni Vorbesc pe Skype cu: nimeni Status Skype: Invisible Citesc: Interviu cu un vampir Mã gândesc la: cineva. Dating: - Doresc: sa imi gasesc mai repede o sorraa pe forum. Iubesc pe: el. Nervos pe: ea. Urãsc pe: cativa. Îmi lipseste: vacanta care e pe terminate Abia astept sã: mi se termine fanteziaa ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
28 Apr 2011, 10:52
|||
|
|||
Mood: Nervous.
Status: Damn. Locatie: Sub scaun. Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: blugi & tricou. Ascult: Slipknot- Snuff. Privesc: ecranul. Status mess: - Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Ingerul noptii. Mã gândesc la: teze. Dating: me. Doresc: sa gasesc un serial fain. Iubesc pe: mine. Nervos pe: Internet. Urãsc pe: .. Îmi lipseste: vacanta. Abia astept sã: dorm.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
01 May 2011, 00:11
|||
|
|||
Mood: Fericita
Status: ...no comment Locatie: in fata pc-ului Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: blugi tricou verde, o bluza de trening rosie cu negru . Ascult: Vestul Salbatic-Puya Privesc: pc-ul Status mess: ...no comment Vb p mess cu: Flavia Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: o carte Mã gândesc la: vacante Dating: Doresc: sa se termine scoala Iubesc pe: nu zic ![]() Nervos pe: Viteza netului Urãsc pe: nimeni Îmi lipseste: vacanta. Abia astept sã: ma trezesc maine dimineata ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
01 May 2011, 00:14
(This post was last modified: 01 May 2011, 00:15 by Rosalie Vivienne Alden.)
|||
|
|||
Mood: Confused.
Status : Thinking. Locaþie: La birou,pe scaun. Mãnânc: nimic. Beau: nimic. Sunt îmbracat în: tricou verde si pantaloni de pijamale. Ascult: Dr. Dre - I need a doctor Privesc: pisica mea. Status mess: Take it. ![]() Vb p mess cu: Eveline, sys B. ![]() Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Momentan ce scriu. ![]() Mã gândesc la: o persoana pe care nu o cunosc. Dating: - Doresc: sa nu se termine weekendul. :-< Iubesc pe: nimeni. Nervos pe: nimeni. Urãsc pe: Andreea. Îmi lipseºte: - Abia aºtept sã: - ![]() |
|||
01 May 2011, 10:00
|||
|
|||
Mood: Sleepy.
Status : Sleeping on the keyboard. Locaþie: pe acoperis. Mãnânc: - Beau: - Sunt îmbracat în: pijamale. Ascult: Maroon 5- Wake up call. Privesc: monitorul. Status mess: - Vb p mess cu: - Vorbesc pe Skype cu: - Status Skype: - Citesc: Orasul de Cenusa. Mã gândesc la: Equinox. Dating: - Doresc: sa nu se termine ziua. Iubesc pe: mine. Nervos pe: multi. Urãsc pe: profu' de istorie. Îmi lipseste: vacanta. Abia astept sã: -
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
01 May 2011, 14:11
|||
|
|||
Mood: Obosita Status : ,,Ard in flacari pentru tine '' Locatie: in fata pc-ului Mananc: nothing ![]() Beau: - Sunt îmbracat în: haine Ascult: Papa Roach - last resort Privesc: ecranul tv-ului Status mess: ,,Robin , imi esti prieten ? '' ,,Da'' ,,Atunci care e personajul meu preferat din Harry Potter ? ,,aaaaaaaaarooooooooooheeeeeeeeerooooohaaaaaaaaaaaloooooooooooooo, securea ! stiu ca-ti place securea.. hai Fafi! '' Vb pe mess cu: o fiinta semi elfa Vorbesc pe Skype cu: nobody Status Skype: nica Citesc: Ceea ce scriu Ma gandesc la: nemurire Dating: - Doresc: sa dorm si eu ca pisica Iubesc pe: :-s ![]() Nervos pe: calma pe moment Urasc pe: nobody , at the moment Îmi lipseste: linistea Abia astept sã: - "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
22 Jan 2012, 00:14
|||
|
|||
|
|||
22 Jan 2012, 00:22
|||
|
|||
Mood: Happy
![]() Status : :> Locatie: langa birou =)) Mananc: jeleuri ![]() Beau: Coca-Cola Sunt imbracata in : trening Ascul: Lucky Man Project- Pumpin` Privesc: ecranuul Status mess: Bitch..Get out ! Vorbesc pe mess: Cuu prietenii ;x Vorbesc pe skype cu: Bff-ul meu Loree ![]() Status Skype: I love you ;x Citesc: Fuga de Celebritate Ma gandesc la : Jeleuri=))) ![]() Dating: - Doresc: sa se termine scoala ~ ![]() Iubesc pe : ![]() Nervoasa pe : lumea barfitoare. Urasc pe : Idioata care ma impins azi in autobuz =))) Imi lipseste: El. Abia astept: Sa vina vacantaa de vara ![]() ![]() I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
22 Jan 2012, 00:29
|||
|
|||
Mood: crazy
Status : :-<=)) Locatie: pe un norisor Mãnânc: mar Beau: ceai Sunt îmbracat în: camasa lunga in carouri si pantaloni scurti Ascult: linistea din microfonul Sandrei ![]() Privesc: conversatia cu "fratimiu" (:| Status mess: 'Realitatea,man,e ca un pistol la tampla...' Vorbesc pe mess cu: 2 colegi si 'fratimiu' Vorbesc pe Skype cu: Sandraaa ![]() Status Skype: 'Paranoia ta-i o boala grea,nu se poate vindeca.Si stii ceva? Surpriza! Nu se poate vindeca...' Citesc: 'Ochii doctorului KING' Mã gândesc la: NU VREAU SA MAI GANDESC! Ganditul face rau=)) Dating: Chuck Bass-in my dreams=p~ Doresc: sa mananc Iubesc pe: Satana Alba/de Nea Nervos pe: comportamentul prostesc al unora Urãsc pe: my heart X_X Îmi lipseste: Craciunul si Revelionul ![]() Abia astept sã: VARA ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,382 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |