life's a nightmare
|
21 Jan 2012, 21:27
|||
|
|||
“there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
21 Jan 2012, 23:07
|||
|
|||
Soarele patrundea prin ferestre oprindu-se in parul ei rosu . Era o zi ca oricare alta , la Hogwarts . Ea trebuia ingrijeasca bufnitele scolii . Iesise de acolo inchizand usa in urma ei . Camasa albastra ii mirosea acum a fan , ceea ca ii displacea . Isi lua geanta din cui si cobora cele trei etaje pana ajunse la primul nivel . Avea de gand sa mearga acasa si sa se tranteasca in pat . Dupa care avea sa bea ceai de trandafiri facut de Carsten .
Briza care venea dinspre Padurea Interzisa ii limbezi fata si tot odata gandurile , iar sunetele facute de animalele padurii o incantau . Isi sufleca elegant manecile camasi , simtind din nou mirosul incarcat de fan . Cu un singur gest din bagheta isi reimprospata hainele , facandu-le sa miroase placut . Odata cu terminarea holului deschise usa masiva cu un zgomot enervant . Zarind in curtea interioara a castelului o fetiscana . ~wild hearts can't be broken~
![]() ![]() ![]() " Are you gonna take this golden opportunity? Just give it to me, because you've got what I want. " |
|||
22 Jan 2012, 15:01
|||
|
|||
“there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
22 Jan 2012, 15:29
|||
|
|||
Soarele ii incalzea fata alba , facandu-i unele fire de par sa para aurii . Se parea ca fata din fata ei se simtea prea bine , intinsa pe fata neteda a bancii lasand soarele sa-i lumineze chipul . Roscata se apropie de ea , curioasa de starea acesteia .
Glasul ei parea rece si enervat . Isi duse mana la o suvita de par care-i atarna pe tampla si o trecu dupa ureche . Vantul ridica frunzele si frunzisoarele , la cer , facandule sa se invarta dupa bunul plac. Putina companie ,poate . Raspunse in cele din urma la intrebarea fetei , incercand sa nu o intimideze in vre-un fel . Isi arunca geanta intr-un mod elegant langa banca pe care era asezata mica straina , si se aseza pe alta libera . Cum te numesti ? ~wild hearts can't be broken~
![]() ![]() ![]() " Are you gonna take this golden opportunity? Just give it to me, because you've got what I want. " |
|||
22 Jan 2012, 19:34
|||
|
|||
|||
22 Jan 2012, 22:17
|||
|
|||
Zambi dulce cand ii auzi numele . Era cu siguranta unul foarte dragut , fata de cel pe care il alesesera parintii , ei .
Viperina zici. Nu parea a fi atat de cruda , rea poate dar nu peste asteptari . Isi indrepta privirea catre ea observandu-i ochii atintiti in pamant . Am invatat aici , odata . Desi trecusera cativa ani de cand fusese si ea eleva acolo . Ma numesc Natalie . I se adresa viperinei intinzandu-i mana drept salut , pentru ai demonstra ca are cei sapte ani de acasa . Si .. de fapt lucrez aici ca ingrijitor pentru bufnitele scolii . Ii zambi . Asta facea mereu , zambea.Isi drese vocea si privi crengile Salciei Batause care se vedeau de acolo . Lexie parea putin cam vlaguita , plictisita de viata . Mereu cand venea la Hogwarts se intalnea cu diferiti elevi , dar nu se intampla des ca ei sa fie atat de sorbiti de probleme . Te framanta ceva ? ~wild hearts can't be broken~
|||
22 Jan 2012, 22:51
|||
|
|||
|||
22 Jan 2012, 23:32
|||
|
|||
Isi ridica privirea catre viperina . Ea era mereu in turnul bufnitelor la ora 12 . Poate nu se sincronizasera . Poate .
Si eu le scriu parintilor mei . Chiar foarte des.Isi scarpina absenta fruntea . Parintii ei tineau legatura cu ea , ceea ce o bucura , fiindca ii iubea si s-ar fi simtit atat de rece . Smulse un fir de iarba , si incepu sa-l invarta printre degete . Nu vroia sa para genul de femeie bagacioasa , dar isi facea griji pentru cei din jur . Pur si simplu . Da , aveam de gand sa ma duc acasa , dar nu cred ca se va intampla ceva daca voi intarzia putin . Isi sufleca maneca camasi care se desprinse . Avea de gand sa stea acolo toata ziua daca era nevoie . Niciodata nu s-ar fi putut desparti de Hogwarts . Nu sufleteste. Locuiesc cu logodnicul meu . Inca nu am intemeiat o familie . Raspunse pe un ton cat se poate calm si dulce deoarece inca nu o cunostea pe Lexie , nu cat ar trebui . De aceea nu stia cat de sensibila putea fi . Iar ea nu era genul de persoana care sa tipe . Nu e nimic , nu ma deranjeaza . Imi poti spune orice . ~wild hearts can't be broken~
|||
22 Jan 2012, 23:39
|||
|
|||
|||
25 Jan 2012, 22:53
|||
|
|||
Roscata ridica o spranceana , inclinandu-se usor intr-o parte din cauza lui Lexie . Isi musca buza la un moment dat amintindu-si de mica roscovana care si ea hoinarea coridoarele Hogwarts-ului si facea farse elevilor din anii mai mari si mai mici . Cum strabatea drumul pana spre Padurea Interzisa si alte tot felul de lucruri asemanatoare . Probabil .
Inca isi amintea ca era cea mai zburdalnica fetiscana din castel pe vremea aceea . Probabil cea mai activa si ciudata eleva ... Isi zambi in sinea ei dupa care isi intoarse privirea catre viperina pufnind usor . Nu-mi aminti ... m-am schimbat mult . Cred ca eram la fel ca tine .. De asta ai putea fi sigura scumpo . Isi lasa capul pe spate , privind cerul si norii care se aflau pe fundal .. Era o dupa-amiaza destul de frumoasa pentru a o petrece afara ... ~wild hearts can't be broken~
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|