Ar!anne, sweet Ar!anne..
25 Feb 2008, 20:12
[font=scriptina]Ar!anne, dear Ar!anne...[/font]

Numele intreg: Arianne Victoire Desirée
Data nasterii: 17 August
Locul Nasterii: Strasbourg, Franta
Familie:Alexander Desirée (tatal)
Katelyn Grace (mama, decedata)
Penelope Desirée (sora mai mare)
Limbi vorbite: Fiind pe jumatate frantuzoaica, pe jumatate englezoaica vorbeste ambele limbi la perfectie, plus germana si spaniola.
Infatisare: Cu parul blond, si lung pana la brau, usor undulat, si ochii ciocolatii, Arianne este catalogata drept o fata placuta la infatisare. E zvelta si inalta compartativ cu multe fete de varsta ei.Are gene lungi si negre, care ii umbresc ochii, si obrajii ii sunt mereu rosii.
Comportament: Foarte incapatanata, nu asculta de nimeni, decat de propria constiinta. Face orice pentru a iesi castigatoare, fara a rani pe nimeni insa, si e foarte curajoasa, de multe ori netinand seama de pericolul care se poate abate asupra ei. Prietenoasa cu cine merita, si loiala prietenilor si familiei.
Trecut: Mama ei, Katelyn a murit cand Arianne avea o varsta frageda, nimeni nestiind cauzele mortii. De atunci fata a fost crescuta de tatal ei, un om important in lumea vrajitoreasca, si care nu avea timp sa stea cu ei. Sora ei, Penelope, a absolvit scoala Beauxbatons si a plecat de acasa, dupa o mare cearta cu tatal lor. Arianne pastreaza legatura cu ea, iar cele doua se inteleg destul de bine. La 11 ani, fata a venit, ca majoritatea celor de varsta ei, la Hogwarts, pentru a invata sa practice magia.
Bagheta: Lunga de 37 de centimetrii, din lemn de trandafir si pana de Thestrel; cumparata de la Olivender's. O bagheta excelenta pentru dueluri.
Hobby-uri: Se dueleaza de mica, devenind destul de priceputa pentru varsta ei. Se cearta atat de des cu tatal ei, incat a devenit un hobby (neplacut) pentru amandoi. De multe ori se duce in biblioteca sa citeasca ceva, sau, daca este iarna, merge la patinoar.
Likes: *Ploaia *Pietrele Pretioase *Zapada proaspata *Apusul si rasaritul *Dansatul *Patinatul *Cititul
Dislikes: *Frigul prea patrunzator sau caldura exagerata *Culoarea galbena *Sa se certe cu tatal ei *Sa mearga la Istoria Magiei *Zgomotul prea puternic

[Image: thechildrengrowupad9.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
28 Feb 2008, 13:18
Welcome! Sper sa ne intelegem bine Smile si postare placuta, distreaza'te etc... urarile de vigoare
28 Feb 2008, 15:11
Multumesc mult, Ginny Smile Si eu sper sa ne intelegem bine, etc.

28 Feb 2008, 17:38
Bine ai venit Arianne ... imi place foarte mult descrierea ta. Treci si pe la mine, sa vezi descrierea mea si poate ne imprietenim ... ... fie voia lui
Merlin! Smile

[Image: f_picresized1m_1af8237.jpg]
29 Feb 2008, 19:59
Multumesc mult, Andreea
Si eu as vrea sa ne imprietenim ^.^ Dap, fie voia lui Merlin. Lol

07 Mar 2008, 18:28
Bine ai venit ..... sper sa ne intelegem si sa ramai activa(nu ca mine

Visit this user's website Find all posts by this user
07 Mar 2008, 18:31
Bun venit, si eu sper sa ramai activa caci nu prea este asa multa lume pe forum activa de mult timp.
07 Mar 2008, 18:56
Va multumesc, si da, o sa raman activa. Stiu de acest forum de mai demult, doar ca nu m-am inregistrat, asa ca nu scapati de mine prea usor. Lol

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ginny Anne Alden. Ginny Anne Alden 8 3,112 03 Feb 2012, 18:17
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Anne says "Hello" Anne Serenity 9 2,281 26 Jul 2011, 11:03
Last Post: Jennifer L. Campbell
  Tiara Anne Aldeine Tiara Anne Aldeine 8 2,034 01 Sep 2009, 22:48
Last Post: Alice Swan
  Anne d'Etoile Anne d'Etoile 11 2,912 28 Jun 2009, 13:26