O carte interzisa
|
27 Dec 2007, 23:56
|||
|
|||
Dupa o zi grea de studiu, Andru ceru permisiunea unui profesor de a pitea perge in Sectorul Interzis al bibliotecii. A primit permisiunea , deoarece se stia ca era printre cele mai bune eleve din an.
Ajunsa in biblioteca, saluta cativa colegi, apoi se duse pe culoarul dorit. Imediat ajunsa acolo obserava o carte. Nu o mai observase pana atunci, desi fusese de nenumarate ori pe acolo. Cartea era veche. Coperta neagra ,mirosea a mucegai. O lua de pe raft si se aseza la o masa. Cum deschise cartea , Andru isi puse mainile la gura speriata. OCC:ce sa se intample? ![]() |
|||
29 Dec 2007, 23:34
|||
|
|||
Ingrid ajunse fara prea mare greutate in sectorul interzis, deoarece Plesneala acorda cu foarte mare usurinta permise pentru Sectorul Interzis celor din casa sa. Fata intra relaxata in Sectorul Interzis si o vazu pe Andru Hermione alba de frica cu mainile la gura.
Se duse spre ea incet si vazu ca in fata ei era o carte cu tot felul de mazgalituri si un scris neingrijit intr-un colt; citi: <Cel ce atinge aceasta carte e blestemat fara sa-si dea seama!! Slamone Bellstrix> Andru Hermione intreba cu spaima in glas: stii cine e Slamone Berllstrix? Ingrid minti si spuse cu inocenta in glas ca nu. Hermione pleca speriata, iar Ingrid lua cartea fara teama. 'Uff! Cartea a fost pusa aici pentru Hannah Abbot, nu pentru asta.' Ingrid bolborosi un contra blestem pentru Hermione, fara ca aceasta sa-si dea seama... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
30 Dec 2007, 13:09
|||
|
|||
Sakura se izbi de dupa un perete cu o carte in mana cantand de zor
-Nanananana -Ai...ai vazut ce-ceva? -Nu....trebuia? -Nuuuu nu nu!! Din contra. -Apropo de craciun mergem acasa? intr Sakura (caci ele doua erau surori ) -Nu stiu...de ce nu o intrebi u pe mama sau tata -Haide Ingrid! Fi serioasa! Sti ca sunt inca foarte suparati pe mn ca am lasat ultimul spridusi sa plece. Dar era ashea de neajutorat! Si ei se purtau ashea de urat cu el! -Bn bn, scuteste-ma! O sa intrb eu dar nu mai povesti de nemernicul ala de spiridusi! Din cauza ta am fost pedepsite toate trei! |
|||
30 Dec 2007, 19:42
|||
|
|||
"Sakura, m-am gandit mai bine si nu vom merge acasa... Cel putin eu nu merg... E nevoie de mine aici, intr-un mod pe care nu poti sa il intelegi."
"Cred ca as putea daca mi-ai explica..." zise Sakura calma "Nu, nu ai putea. Si gandestete ca tata nu ma prea ageaza dupa zarva facuta din cauza lui Schralon ( sarepele meu, pentru cei ce nu mi-au citit descrierea ). Eu merg la Bellatrix. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
30 Dec 2007, 20:09
|||
|
|||
"Ai dreptate cu sarpele tau dar hei, sti ceva,vin shi yo cu tn la Bellatrix.Si mai sti cva ? Nici eu nu merg. Acasa asi muri de plictiseala si aici mi-am fakut o groaza de prieteni care raman la castel."
"Sper ca nu e iar vorba despre Harry si gasca lui" "De ce ? Te deranjeaza?" "Nu dar pe mama shi pe tata da! Ei sunt Devoratori...vor sa-l distruga pe Harry si credema ca se vor folosi de tn dak aud ce prieteni buni suntetzi..." "Dar nu o sa-i las! M-am saturat ca mereu cai care nu ma cunosc sa ma eticheteze ca fiind f.f.f rea!" |
|||
03 Jan 2008, 13:40
|||
|
|||
sakura se intoarce intr-o alta parte si sari intr-o parte speriata de ceva ce parea a fii un dementor.
-ce,ce?ceai vazut?intreba ingrid -un dementor!! -booo!!striga deea iesind de sub pelerina!vam speriat,nu? -vai,te rog nu mai fa asta niciodata!cine tia dat voie sa intri in sectorul interzis? -doamna lastar,pt. ca iam zis ca am de facut o tema importanta la aparare contra magieie negre si pe proful de la materia accea nul gaseam prin castel. -si,ma rog,ce trebuie sa cautam,pentru ca eu am lipsit de la ora?intreba sakura. -pai,despre cap-de-mort! -esti ca fratele tau harry!cum de nu va este frica sa ii rostiti numele? ![]() |
|||
04 Mar 2008, 16:57
|||
|
|||
Deea Potter Wrote:-si,ma rog,ce trebuie sa cautam,pentru ca eu am lipsit de la ora?intreba sakura. scz daca gresesc dar nu mi se pare RPG, daca gresesc va rog sa ma iertati, nu se va mai repeta |
|||
07 Mar 2008, 21:04
|||
|
|||
Huh? U stii despre ce vorbesti??
RPG = Role Play Game Un fel de joc pe roluri [caut explicatii simple, pentru a fi intelese mai usor.] Dialogul, si orice descriere din zona aceasta speciala pentru acest gen de scriere este, fara indoiala, RPG. Te consideri un elev de la Hogwarts, descrii actiunile tale si ale celorlalti. Daca scrii numai ce faci tu, se numeste Power Play [PP] Pe acest forum poti sa scrii si actiunile facute de ceilalti, ce au vorbit, unde s'au dus, ce au mancat =] etc. |
|||
07 Mar 2008, 21:06
|||
|
|||
Da, dar nu introduci personaje hp
|
|||
07 Mar 2008, 22:02
|||
|
|||
Ba da... Cine a spus asta? De un milion si una de ori a fost bagat Harry in discutie de exemplu! Nu'mi spune ca nu ai citit posturile alea. Se vede ca nu ai idee ce inseamna RPG
BIC: Ina cel moment, usa se deschise si intra Ginny Weasley. Inainta pana la Sectorul Interzis, unde le vazu pe fete si le saluta cu o miscare din cap. Nici nu zambea, concentrata. Madam Pince ii controlase biletul de la... surpriza.. SNAPE?? Cand i'a dat biletul bibliotecarei, Sakura a vazut cu coada ochiului semnatura profesorului de potiuni. Da. Nu era nici o indoiala. O trase usor de maneca pe Ginny. " Hey ^^ " " Oh, salut. " " Cum de ai obtinut o aprobare de la Snape? " Ginny dadu din umeri. " E cea mai usoara semnatura. Usor de falsificat " " Dar nu puteai sa o rogi pe Spout? [Lastar, in limba romana]" " Nici un profesor nu m'ar fi lasat sa iau cartea ce o vreau acum... " Ginny intoarse privirea. " Huh?... cartea aia e la... la... Ingrid?! " " Dar ce e asa periculos la ea? " " Blestemul... " murmura Ginny socata. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Vreau sa imprumut o carte | Tom Ronald Ward | 0 | 1,048 |
28 Dec 2011, 19:48 Last Post: Tom Ronald Ward |
|
O carte cu indicii | Jenny Spring | 11 | 2,492 |
12 Aug 2009, 13:16 Last Post: Jenny Spring |
|
Cea mai periculoasa carte. | Sharma Sanara | 12 | 2,731 |