O creatura periculoasa
|
08 Mar 2008, 10:39
|||
|
|||
Plesneala mergea intr-o zi linistit pe langa lac cand deodata se auzi un zgomot.
"Ce o fi fost aceea ?" se intrba Plesneala in gand. "Mai bine merg in scola" isi spuse Plesneala Dar deodata din lac iesi o creatura de 2 metri. "Aaaaaaaaa" tipa Plesneala Deodata aparu cineva ... OOC: Continuati voi |
|||
08 Mar 2008, 11:16
|||
|
|||
Aparu Andru H.
"Ce tipi in halul asta?? " intreba Andru amuzata. "Era in spatele meu o creatura uriasa de 2 metrii!!!" zise socat Plesneala. " ![]() Dar nu apucara sa fac nici 10 pasi spre castel ca din lac iesi o creatura ciudata de peste 5 metrii (nu 2) . Semana cu o caracatita cu 10 tentacule. Avea o culoare ciudata , intre mov si verde. "Mi s`a parut , a???" se rasti Plesneala la Andru. "Ce naiba mai e si asta??" intreba Andru dar pana sa termine ce incepuse sa zica , tentaculele creaturii ii prinsera pe cei 2 si ii trase in lac. ![]() |
|||
08 Mar 2008, 11:30
|||
|
|||
Cei doi erau foarte speriati si nu stiau ce sa faca.
"Ce ne facem ?" intreba Andru inspaimantata "Nu stiu" raspunse Plesneala la fel de inspaimantat "Ne va manca"raspunse Andru "Aoleo" spuse Plesneala OOC: Nu mai am idei pe moment, continuati voi. |
|||
08 Mar 2008, 17:00
|||
|
|||
Monstrul ii duse pe fundul lacului. Andru arunca vraja "Cap-de-Bula" asupra lor si puteau respira. Ajunsesera intr`un fel de pestera de pe fundul lacului .
Creatura ii lasa acolo si disparu. "Ce e monstruozitatea aceea??" intreba Plesneala. "Habar nu am.... Hai sa iesim sa vedem dak putem evada." propuse Andru. Iesisera afara din pestera. Era bezna de intuneric , atat de adanc era lacul. "Nu avem nicio sansa!" zise Andru. "Si cum sa cerem ajutor ?? Hai sa trimitem scantei rosii ... poate le vede cnv." "Buna idee... doar ca baghetele noastre nu sunt la noi..." zise Andru uitatndu`se dupa baghete. ![]() |
|||
10 Apr 2008, 09:40
|||
|
|||
Kennya venind dinspre biblioteca,isi zisese ca in momente ca acestea e buna o plimbare pe malul lacului.Nu stia de ce,dar iar era mai ingandurata ca de obicei.Spera ca azi sa fie o zi mai relaxanta si fara de stres.Insa avea o senzatie ciudata.
Seara venea.apusul de soare aparu la orizont.Era asa frumos.Culorile pastelate razbateau in toate partile.Pasarile parca se jucau in vazduhul imens.Ultimele raze de soare razbateau pe fata fetei. Deodata isi aduse aminte de ceva.Vroia sa aiba o mica discutie cu plesneala azi.Facea cam multe probleme viperinilor.Kennya se saturase de certuri.Dar baiatul nu era de gasit in castel,nici pe terenurile acestuia. 'L-am cautat toata ziua.Pe unde se ascunde iarasi?' Se aseza pe un petic de iarba si privi cum soarele dispare din ce in ce mai mult.Totusi aceasi senzatie ciudata ramasese in aer. pe partea cealalta niste elevi din anul I alergau de nebuni.kennya se ridica si se duse spre ei.erau cercetasi.Se uitara cam ciudat la kennya,dar lasasera totul de o parte si ii povestisera ce s-a intamplat la lac. "aha,deci acolo e plesneala." Kennya le spuse celor 2 studenti sa se duca dupa ajutoare. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
25 Jan 2009, 00:10
|||
|
|||
Cativa baieti ma chemasera la Lac Imi spusesera ca domnul profesor Plesneala era in pericol.
Desi eram in casa cercetasilor si domnul profesor nu prea ma avea la inima si nici eu nu il suportam, totusi m-am decis sa il salvez. "Totusi e cel mai bun profesor de potiuni" Si nu imi permiteam sa las un profesor sa in pericol. Asa ca zburasem repede spre Lac si o aud pe Kenya: -"Repede, Sanara. Domnul profesor e pe fundul Lacului". -"Nu nu voi face vraja cap in bula. Dureaza prea putin si lacul e destul de mare si de adanc" Atunci imi scot sticluta cu potiunea Mermaid si iau o inghititura. Dupa ce ma transform in sirena, innot spre fundul lacului. Dar domnul profesor nu era nicaieri. Cobor si mai jos unde se facuse intuneric bine. "Lumos maxima" si bagheta incepu sa lumineze pe distanta de 500 de metri. Nu se vedea insa nimic in afara de alge peste tot in jurul meu. Innotam in lac fara sa stiu spre ce directie ma indreptam cand deodata vad o pestera si in fata ei era domnul profesor Plesneala si Andru, o eleva. -"Bine ca am ajuns la timp" nu cred ca vraja cap in bula iar mai fi tinut prea mult -"Sanara? Dar ce s-a intamplat?"(spuse domnul Profesor cand imi vazu coada de peste. Doar o inghititura de potiunea Mermaid. Apoi i-am scos pe la suprafata pe domnul profesor Plesneala si pe Andru. -Dar voi cum a-ti reusit sa ajungeti asa departe? (intreb eu) ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|