Salut!
29 Jan 2012, 21:40 (This post was last modified: 29 Jan 2012, 22:04 by Alexandra Victoria Cooper.)
OOC: Sunt asa de fericita ca mi-am amintit parola! Love

[Image: 1-2.png]
{HER MAJESTY}

KATHLEEN VICTORIA JONATAH
poza cu personajul;
* Prieten e omul care luptă cu duşmanii mei, nu cel care are aceiaşi prieteni cu mine. (de Tristan Bernard) .

[Image: 2-2.png]
{I'M LIVING AGAIN AWAKE AND ALIVE}

NUME COMPLET: KATHLEEN VICTORIA JONATAH
PORECLA: Kath sau uneori, in gluma Cat
VARSTA: Se schimba odata cu anul casei
DATA NASTERII: 09.06.1997
ORIENTARE SEXUALA.: Interesata de baieti(Hetero)
CASA: Astropufi
ALIANTA: Ordinul Phoenix
TIPUL SANGELUI.Toungeur

[Image: 3-2.png]
{DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES}

INALTIMESadSe schimba odata cu varsta ei. Dar e inalta)
GREUTATE: Se schimba cu varsta. Dar e slaba
FORMA CORPULUI: Supla
CULOAREA PARULUI: Roscat
CULOAREA OCHILOR: Gri-verzi
SEMNE DISTINCTIVE: Niciuna anume
PLAY BY: Nu stiu.O voi folosi pe Lily Evans, de-a lungul timpului(Mama lui Harry).

[Image: 4-2.png]
{LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL}

CEEA CE II PLACE: Cartile, Magia, Incuiatii si Chestiile Incuiate, Animalele(Magice sau nu), tot ce tine de Japonia(dar mai ales manga/anime), Desen/Pictura, Sa scrie, Sa asculte muzica(lista continua, nu imi vine chiar acum in minte tot)
CEEA CE II DISPLACE: Oamenii aroganti, Chestiile Plicticoase, Maslinele (lista continua. Motivul e acelasi ca cel de mai sus)
PUTERI SPECIALE. Magmetamorf(Nu prea o utilizeaza.)
ABILITATI. vraji non-verbale, occlumantia.
PUNCTE FORTE: Imaginatie foarte bogata, existenta unui spirit de observatie
PUNCTE SLABE: Poate fi aroganta, enervanta, zgomotoasa(daca o prinzi in "Modul vorbareata") dezorganizata, usor pesimista, si deloc punctuala. Este foarte foarte FOARTE uituca
OBICEIURI/ TICURI: Spune Interesant/Dragut, cand n-are ce spune si foloseste deseori Serios(Nici ea nu stie cat de sincera e.)
BONG: Sa-si vada prietenii morti cea mai mare temere
ERISED: Sa se intalneasca in persoana cu Hermione Granger(personajul din carte) si sa devina o vrajitoare la fel de buna ca ea. cea mai mare dorinta
AMORTENTIA: Floarea de liliac
PERSONALITATEA: Kathleen este o persoana cu capul in nori. Greseste des, face gafe. Dar iubeste pe toti si iarta. Personalitatea ei este schimbatoare, totusi. Cand vorbareata de te doare capul, cand filozoafa si tacuta. Timida la inceput, cu toti, are nevoie sa cunoasca persoana ca sa stie cum sa abordeze. Se poate plia usor pentru orice situatie si se acomodeaza. Odata ce te-ai imprietenit cu ea, descoperi ca e chiar simpatica, amuzanta prin greselile ei. Adora sa ii faca pe oameni sa rada, sa le vada zambetele. Insa, daca o enervezi, are tendinta sa ii faca pe toti sa sufere doar pentru ca dansa e nervoasa. Daca ar putea, ar fi in stare sa raneasca pe cineva doar cu privirea.(bineinteles, evita sa loveasca pe cineva) Este realmente nepasatoare de unele lucruri. Are obiceiul sa se consume pentru grijile tuturor, mai putin ale ei. Nu ii place sa vada oameni plangand, o emotioneaza. cel putin trei paragrafe

[Image: 5-2.png]
{ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW}

MAMA: Henriette Jonatah
TATA: Arthur Jonatah
LOCUL NASTERII: Londra
FRATI/SURORI: Rose Jonatah(sora mai mare cu 3 ani, satena)
ALTE PERSOANE IMPORTANTE:Agnes Marie Lovel(verisoara de gradul I)
ANIMALE DE COMPANIE: O bufnita alba, Heiwa.
SCURT ISTORIC: Kathleen nu are un trecut prea interesant. S-a nascut in spitalul "Saint Mary", intr-o zi senina, in Londra. Pana la varsta de 3 ani, nu a manifestat nimic magic, lucru care i-a ingrozit pe bunicii ei(de pe mama) care aveau in minte ideea fixata de vrajitor pana la capat.(Cand mama ei s-a casatorit cu tatal ei, care era vrajitor cu parinti Incuiati, acest lucru i-a enervat cumplit pe parintii acesteia. Intr-un final, ei au trebuit sa se multumeasca cu gandul, si multumindu-i Domnului ca Rose era vrajitoare) La varsta de 3 ani au aparut primele semne ca ar fi magmetamorf,(deci, de vrajitoare) ea schimbandu-si culoarea ochilor si parul in albastru deschis, bineinteles, fara sa vrea, iar pana la 7 ani, cand isi mai controleaza Magia, orice acces de furie venea, inevitabil cu o farfurie, vaza sau orice obiect care se poate sparge, in praf fin. La varsta de 7 ani, primeste prima bagheta magica, cu care si exerseaza cateva vraji minore(si nereusite. Odata era sa arunce casa in aer, spre marea dezamagire a bunicilor sai). Sub presiunea lor si din dorinta de a demonstra ca e la fel de buna ca si Rose, ea exerseaza multa vreme. La varsta de 9 ani isi da seama ca ii place Magia, dar in acelasi timp este foarte curioasa in privinta Incuiatilor, astfel alegand sa petreaca multa vreme cu bunicii de pe tata. Acest lucru ii deranjeaza peste masura pe sotii Hawell(e numele de fata al mamei) si se isca o cearta serioasa intre dansii si mama ei, moment in care relatia lor inceteaza.La varsta de 11 ani, primeste onoarea de a merge la Hogwarts, iar de aici, povestea continua. Cunoaste oameni, idei, vise noi, spera si merge mai departe, in cautarea sa devina cea ce vor altii, a cea ce vrea ea. cel putin trei paragrafe

[Image: 6-2.png]
{THIS IS THE WAY I SAY I LOVE YOU}

NUME: Ana
VARSTA: 14 ani
EXPERIENTA RP: Fac RPG din 2008. Asta inseamna cam 3-4 ani, aproximativ. Oricum, nu am mai facut de ceva vreme si mi-e dor Smile
EXEMPLU RP:
Casca ochii. Era in...Alea Diagon! Fusese atat de rar in locul acesta - era a doua oara - incat considera o minune ca putea calca trotuarul acela. Ca si data trecuta, arunca privirile disperata, prin magazine, la oameni, la vrajitori, la orice. Se simti trasa de maneca si, fara sa vrea, incepu sa mearga intr-o directie la care nici nu prea se uita. Prefera sa caste ochii si urechile la ce e imprejur. Abia mai apoi remarca faptul ca parintii ei plecasera spre Banca, lasandu-le pe ele singure. Sau mai bine spus, pe ea, singura. Rose isi gasise bine-merci compania cu un baiat cam de seama ei, de la... Cercetasi? Da, Cercetasi, recunostea insigna rosie de pe pieptul lui. Hm...O fi acel...Creeve, Pete..nu..Steve! de care ea vorbise anul trecut ca poarta insigna de Cercetasi non-stop. Hmm... si sora ei era la Cercetasi. Ea la ce casa avea sa pice, oare?

Se aseza pe un scaun care era pe acolo, gandindu-se, pana cand o cotoroanta o ridica de acolo, spunandu-i ca e scaun special, pentru vanzare si urland la ea ca ii strica obiectele. Primi o privire foarte aspra din partea surorii ei, drept pentru care Kathleen decise sa NU comenteze de de data asta. Se sprijini de un perete, incercand sa isi aminteasca la ce se gandise inainte sa fie intrerupta. La...la...Oh, Dumnezeule, memoria! La...laaaaa... - Isi aminti cum bunica ei o dojenea tot timpul ca are dansa memoria mai buna. Stai, stai..cum Dumnezeu si-a amintit asta?! - Ah, da! La case. De fapt, ea si-a framantat capul toata vacanta de vara in privinta casei in care avea sa pice. Ce-i drept, ar cam fi vrut la Cercetasi, dar doar pentru ca Albus Dumbledore si Hermione Granger - vrajitorii ei preferati - studiasera acolo. Nu prea avea alte motive, sa fie sincera.

"Fetelor! Veniti incoace!" se auzi o voce barbateasca din departare, cea a tatalui lor. Kathleen se ridica, cu putin efort - fiindca picioarele ii alunecasera si nimerise intr-o pozitie din care greu te scoli - si alerga inspre parintii ei. Se uita in spate, dupa sora ei, care incerca sa-si ia la revedere cat mai subtil de la baiat. Poate-l placea? Nee..nu parea cine stie ce afectata de prezenta lui. Da' vorba aceea: Niciodata nu spune niciodata.

Nu remarca decat prea tarziu prezenta unei persoane cumva omni-prezente, de care se si ciocni. Era un barbat tanar, roscat, cu pistrui. Se scuza de cel putin zece ori si inclinandu-se, in stil japonez, cat mai adanc. Era..era...il recunoscuse! Nici nu putea vorbi, din cauza asta. Era RON WEASLEY, sotul lui... De fericire, ii si venea sa planga. Nebuna de ea... Parintii ei o trasera de acolo cerandu-si scuze, iar Ron le zambi, in semn ca nu e nimic. Se auzi o voce care parea sa il strige, iar roscata o vazu pe HERMIONE GRANGER. Modelul ei in viata - dupa Albus Dumbledore, de fapt, dar, din pacate, el era mort - forma ideala care ar fi vrut sa devina, inca de la 9 ani. Se tinu strans de mama ei ca sa nu lesine sau ca sa nu se duca sa ii ceara autograf, ori ceva asemanator. Cand satena ajunse in dreptul lui Ron, aproape de ea, lui Kathleen i se ivi o lacrima printre colturi. Ii zambise! EI!

Se indeparta, in graba si nu prea, de cuplu. Rose se uita suspecta la dansa. Era nebuna. Era perfecta de dat la un spital de nebuni. Cu siguranta gandea asta. Dar lui Kathleen nu ii pasa. Se intalnise cu EA, iar, vorba aceea, acum putea sa si moara, ca tot fericita ramanea. Parul si ochii isi schimbau in mod constant culoarea, curcubeu, atragand privirile si abia cand mama ei ii dadu un ghiont, parul se opri la culoarea mov si ochii la culoarea gri. Se gandi intens si cu putin efort, reveni la normal. Ce-i pasa ei daca toti o considera nebuna din cauza asta, ea avea sa fie fericita pentru o saptamana ca s-a intalnit cu cea mai desteapta vrajitoare in viata.

Intra in "Robe de toate felurile" si, dupa ce roba ii fu gata, fata intra in "Pete si Caligrafie" cascand ochii dupa pene de diverse modele, hartie, carti, de toate. Viata ei se "rozalia" din ce in ce mai mult. Primise o pana grozava si pe langa manuale, mama ei ii mai cumparase 3 carti pe care le alesese, iar mai tarziu putuse sa admire ceaune si diverse ingrediente grozave pentru potiuni. Abia astepta sa inceapa orele.

Ar fi vrut sa poata imbratisa trotuarul de pe Aleea Diagon, inainte sa plece. Nu ii convenea. O jumatate din ea ar fi vrut sa ramana aici, cealalta jumatate abia astepta sa mearga la Hogwarts.Bufnita “proaspat” cumparata, Heiwa, scoase un tipat si Kathleen fu nevoita sa o calmeze. Da, trebuia sa plece. Avea sa revada locul asta de mii de ori de acum incolo, nu era capat de lume.
Astfel ca, alaturi de familia ei, roscata disparu din peisaj, indreptandu-se spre un nou loc, un castel impunator, o scoala grozava.

Quote:cateva paragrafe

THIS TEMPLATE WAS MADE BY RONNIE @ DARKMARK

[Image: 2ngae4o.png]

Hey, you just read that
And this is crazy
But we're both bored
So RP with me, maybe!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29 Jan 2012, 21:46
  • Bine ai revenit ! >Happywide<
    De data asta speram sa nu mai pleci asa de repede si sa fii cat mai activa.
    Daca ai intrebari sau nelamuriri, stii ca te ajut. >Happywide< Sau desigur, il poti intreba pe Raiz. \m/
    Have fun !

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
29 Jan 2012, 21:47
Anaaa-chan Love
Bine ai revenit >Happywide<
Ma bucur . Dar sper sa fii activa de data asta -_-"
Anyway , un RPg imi pastrezi CLAR Finna Ca de inceput >Happywide<
Have fun and see ya >Happywide<

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
29 Jan 2012, 21:50 (This post was last modified: 29 Jan 2012, 21:52 by Bell Evans.)
  • Welcome back >Happywide<
    Speram ca de data aceasta sa nu ne mai parsesti atat de repede [-x
    Inca mai tin minte rpg'ul nostru de la Lac - parca acolo era Thinking Ce vremuri diferite erau cand am venit si eu pe forum Love Finna Dar e imposibil sa nu se schimbe.
    Anyway, foarte frumoasa fisa si imi place mult modelul de rp Heart
    Daca ai vreo nelamurire nu ezita sa intrebi si mai mult ca sigur vei primi un raspuns >Happywide<
    Distractie placuta in continuare si ne vedem la rpg ^^
    PS: In ceea ce priveste Alianta cred ca e vorba de care parte ai fi - Ordinul Phoenix sau Devoratorii, dar Ronnie stie mai bine; am sa o intreb si iti voi spune >Happywide<
29 Jan 2012, 21:56
Eh welcome backLove iti zic si euKiss..Ne vedem la un rpg si have fun in continuare >Happywide< ^_^

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
29 Jan 2012, 21:58
Promit sa fiu cat de activa pot Love Am spus, pot. Asta inseamna strict doar in weekend, seara, fiindca sunt intr-a 8a, iar mama nu imi da voie de mai mult. Dar la vara, nu cred ca o sa mai scapati de mine Devil Multumesc de primire. >Happywide< O sa editez si sa scriu alianta. "Ordinul Phoenix" desigur. Doar Dumbly l-a fondat Cool

Hey, you just read that
And this is crazy
But we're both bored
So RP with me, maybe!
29 Jan 2012, 22:29
Yey Love (Don't ask. Undercover) *Toate clişeele aici*

You call me blind because I see nothing, but the truth.
29 Jan 2012, 22:34
  • Bine ai revenit pe forum?>Happywide<
    Sa te distrezi si acum si sa iti faci casa mandraLove
    frumoasa descriere Love

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

29 Jan 2012, 22:36 (This post was last modified: 29 Jan 2012, 22:39 by Alexandra Victoria Cooper.)
Yep, doar clisee peste clisee Love Dar e cel mai original post intalnit vreodata.
@Lexie: Merci mult.Si eu sper sa imi fac casa mandra. :>

Hey, you just read that
And this is crazy
But we're both bored
So RP with me, maybe!
29 Jan 2012, 23:15
Welocme back! >Happywide<
Nu stiu cum se face, multi membri se intorc Finna
E bine sa vedem ca oamenii nu uita de forum, si vin inapoi Love Distractie placuta, sper sa nu pleci prea curand, ma bucur ca esti la astropufi Love
Si succes in a 8a, sper ca nu esti stresata de toata treaba cu examenele si intratul la liceu Finna

[Image: 2igkmd1.png]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Salut :D Emma Gold 92 16,958 22 May 2010, 23:02
Last Post: Analia Montez
  salut:D Sely Norrisys 41 7,024 22 May 2010, 17:40
  Salut la toata lumea Clementor Ravilius 22 4,288 22 May 2010, 17:37
  Salut Bell Evans 12 3,065 12 May 2010, 20:54