The Stars fall.
|
02 Feb 2012, 23:39
|||
|
|||
Se uita confuza la Alex cateva secunde,era foarte serios si isi daduse seama ca ceva nu tocmai frumos se intamplase.
Se scuza si ea si alerga repede dupa el,il vazu intr-un colt mai intunecat,desi matusa lui sigur ii vedea. Se aseza in fata lui si il privii,parea obosit,poate mai obosit decat il vazuse vreodata. -Alex,ce se intampla? De cate nopti nu dormi? Vocea ii era calda,si mainile ei se pusera usor pe fata lui,era atat de cald incat o facea sa tremure. Nu il merita stia asta,insa simtea ceva foarte puternic pentru el. Il privii serioasa,arata mult prea daramat,si nu stia ce se intampla cu el. Ba chiar o speria niciodata nu il vazuse asa,si nu ii cadea bine deloc. Ofta mana ei indepartandu-se usor de fata lui continuand sa il priveasca,defapt asteptand sa vorbeasca stia ca voia sa ii spuna ceva. ![]() |
|||
02 Feb 2012, 23:44
|||
|
|||
,, Inainte de atatea intrebari am ceva de facut " sopti.
Isi puse mainile pe talia ei si o saruta pur si simplu.Ii fusese dor sa o sarute , era ceva ce nu mai simtise vreodata pentru cineva. Schita un mic zambet , departandu-si dupa cateva clipe buzele de ale ei si ii zambi. ,, Aproape o saptamana ....ceva in genul nu am mai dormit , dar nu asta e important.Am aflat ceva important despre medalion " spuse calm. Avea fruntea lipita de a ei , privind-o in ochi in tot acest timp.Nu incerca pe nici o parte sa isi ascunda oboseala , nici nu avea cum daca statea sa se gandeasca bine. ![]() |
|||
03 Feb 2012, 00:30
|||
|
|||
Uitase tot ce voia sa spuna in momentul in care buzele lui se atinsera de ale ei. Mainile ei se dusera in parul lui si il saruta si ea.
Chiar ii fusese dor de el,mai dor decat crezuse pana acum. Era constienta undeva in interiorul ei ca matusa lui ii vedea insa tot ce conta acum era el. Scancii usor nemultumita cand se despartii de ea,si ii zambii timida si rosie la fata. Fruntea ei era rezemata de a lui si asculta cu atentie ce ii spunea. Nu ii venea sa creada ca nu dormise de o saptamana. Era cumva nebun?! Inima ei batea prea repede,asta facuse el de nu dormise? Cautase detalii despre acel medalion. Ofta si inchis ochii pentru cateva clipe,cand ii desschise spuse. -Nu trebuia sa faci asta Alex,serios uite in ce hal ai ajuns,nu imi place sa te vad asa. ![]() |
|||
03 Feb 2012, 00:46
|||
|
|||
Incepu sa rada cand o auzi.Stia ca arata mai rau ca un zombi , dar pentru orice era un inceput pana la urma chiar daca nu te astepti tocmai la ceva anume , acum era ceva mai presus decat isi putea da el seama.
,, Promit ca voi dormi o saptamana intreaga , dar nu asta e important acum. '' spuse , zambindu-i cald. Avea mana inca pe talia ei , dar nu se chinui sa o ia de acolo , stand prea bine.Nu stia cum sa ii zica ce aflase , dar pana la urma daca nu ii zicea direct nu mai avea nici o sansa. ,, Bunica ta s-a marittat cu un devorator , dar chiar daca nu i-a convenit acest lucru la iubit enorm de mult , lasand acest detaliu la o parte.A promis ca te va proteja cu orice pret de devoratori si e pusa ceva vraja asupra lui care pe mine cell putin ma arde.Am impresia ca am mai vazut undeva acel model de lant , dar ascunde secrete legate de devoratori '' spuse intr-un final privind-o. ![]() |
|||
03 Feb 2012, 00:53
|||
|
|||
Isi duse mana la medalion un pic speriata nu stia ce ascunde acel medalion dar ii era atat de frica incat incepu sa isi muste buzele destul de tare.
-Oh doamne. Isi musca buzele din ce in ce mai tare,acum totul se lega,stia de unde venea acea furie pe care nu o putea controla. Venea din interiorul ei ca un instinct de autoconservare. -Stii,niciodata nu ti-am zis,dar uneori are efecte si asuprea. O ura nestavilita imi acopera tot corpul si nu o pot controla. Ofta mainile ei continuand sa fie dupa gatul lui,buzele ii erau atat de aproape de ale lui incat voia sa il mai saruta odata,dar totusi erau intr-un loc public. -Nu trebuia sa faci asta pentru mine Alex,trebuia sa te odihnesti,imi este frica sa nu patesti ceva. ![]() |
|||
03 Feb 2012, 00:58
|||
|
|||
Ii dadu un mic sarut pe buze , privind-o calm si cald in acelasi timp.
,, O sa ma odihnesc , dar ai grija de lant ca nu trebuie sa cada pe mainnile cui nu trebuie '' spuse calm privind-o. Ii mangaie incet chipul angelic si continua sa o tina in brate .Nu se putea abtine si chiar nu ii pasa cine ce zicea sau ceva in genul. ,,Papusa , nu iti mai fa griji de mine , voi fi bine sincer ''spuse zambind cald si facandu-i cu ochiul. ![]() |
|||
03 Feb 2012, 17:22
|||
|
|||
Ofta si isi puse capul pe umarul lui. Nu avea sa mai dea jos acel medalion pana ce Alex nu isi va da seama ce este cu el.
Se mira totusi de ce ii spusese. Bunica niciodata nu ii vorbise despre bunicul,nu vazu niciodata nici macar o poza. Isi musca buzele mainile ei fiind inca dupa gatul ei. Totul era atat de incrucat incat nu stia ce sa mai faca. -O sa fie bine,nu o sa il mai dau jos de la gat okei? Se dezlipii de el si il privii in ochi zambindu-i si muscandu-si agitata buzele. Se purta ca o adolescenta insa nici ca ii pasa. -Acum ar fi bine sa ne intoarcem la matusa ta,sunt sigura ca sa intreaba ce facem atat. ![]() |
|||
03 Feb 2012, 17:30
|||
|
|||
Isi trecu mana pe obrazul ei oftand incet.
,, Nu o sa intrebe , nu e genul acela de persoana care chiar vrea sa afle totul si te rog sa ai grija , ca daca mai afla vreun Devorator de acel medalion....toti o sa isi puna ochii pe tine " spuse calm si o privi. O mai saruta odata si apoi se retrase putin zambindu-i cald.O lua de mana , indreptandu-se spre masa unde statea matusa lui , certand-o pe micuta Deea. Blondul se abtinu sa nu rada si se aseza la loc la masa cu cercetasa langa el.Lisa il privi cu o spranceana ridicata. ,, Alex...areti ca naiba " murmura facadu-l pe blond sa schiteze un mic zambet si nimic mai mult. Stia ca arata ca un mort viu , dar nu avea ce face in privinta aceasta. ![]() |
|||
03 Feb 2012, 18:48
|||
|
|||
O privii pe matusa lui si dadu din cap,si ea avea dreptate. Nu trebuia sa faca ceea ce facuse. Ofta usor trecandu-si o mana prin par.
-Eu i-am spus sa doarma noptile. Era rosie la fata,dat fiind ca ii vazuse tinandu-se de mana,insa nu avea ce face. Andreea isi manca linsitita prajitura de ciocolata si intre ei se lasa o liniste stanejentioare. Nu stia ce sa mai creada de venea din ce in ce mai confuza,mai nesigura pe tot. Trecutul prezentul si viitorul toate se amestecau acum facand-o sa ii fie frica. Ii era teama,si nu pentru ea,ci pentru cei din jurul ei. ![]() |
|||
03 Feb 2012, 18:54
|||
|
|||
Blondul isi dadu ochii peste cap , privindu-si matusa si apoi iubita , daca o putea numi asa.Schita un mic zambet.
,, O sa dorm , promit , dar am ceva de facut inainate sa ma odihnesc intelegi si voi putin " spuse cu subinteles pentru cercetasa. Ofta din nou , ganaindu-se la cateva chestii.Trebuia sa gaseasca inca un mod de a afla mai multe si stia singura persoana care putea sa stie mai multe decat el , dar va fi mai greu sa dea de persoana respectiva. Isi privi matusa si aceasta zambi doar privindu-si fiica. ,, Alex stii ca nu te judec niciodata pentru ceea ce faci sau pentru cine vrei sa faci intr-un final , dar ai grija in ce te bagi si iao mai usor ca si Devorator...s-a cam aflat ca mai este cineva nou pe acolo si tu esti acea persoana " spuse matusasa , lasandu-l masca la prorpiu. Nu ii spusese niciodata de faptul ca vroia sa intre in randurile Devoratorilor ,dar se pare ca femeia io luase inainte. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|