Ce ti-ar placea sa devi?
04 Mar 2008, 15:43
Eu as vrea sa devin jurnalista. Cand eram mica ma gandeam doctorita sau avocata, dar acum ca ma gandesc mai bine mi se potriveste mai bine sa fiu jurnalista Imi place sa vorbesc. Lol

[Image: thechildrengrowupad9.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04 Mar 2008, 16:12
Eu as dori sa devin profesor de matematica, nu stiu de ce dar, aceasta materie ma pasioneaza, si o ador, asta ar fi cea mai mare dorinta a mea, dar mai am pan' atunci, sigur nici avocat nu ar fi rau , avand in vedere ca salariul de profesor este cam mic.
07 Mar 2008, 19:16
Pai vreau sa fie ceva in domeniul informatic, nu stiu exact inca, probabil programator, webdesigner, poate designer, poate gamer....nu stiu exact. Dar vreau sa-mi dezvolt si cunostintele de hacker. Cat mai mult...

Visit this user's website Find all posts by this user
08 Mar 2008, 13:30
poi e greu de spus...cre ca avocat...sau ceva in informatica

Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza[Image: tiger-yellow-eyes.jpg]
12 Mar 2008, 07:00
Eu prima data ma gandeam la actrita... ma obseda gandu asta si inca mai vreau... am incercat sa le arat parintilor ca pot fi o actrita buna da degeaba... asa m-am gandit sa ma fac avocat... ma rog - avocata Smile

[Image: loove10.jpg]

Nu dispera cand greul vietii te apasa,

Si nici nu plange dupa al tau destin,

Caci dupa chinuri viata e frumoasa,

Cum dupa ploaie cerul e senin.
08 Apr 2008, 18:59
vad ca majoritatea vor sa se faca avocati si actori Smile...cel mai tare e Raizen Yusuke care vrea sa-si dezvolte cunostintele de hacker ...ce ma vrei sa ajungi si tu la C.I.A.???cei mai tari hackeri din lume sunt acolo...
08 Apr 2008, 19:03
pe mine ma pasioneaza de mica sa fiu avocata dar pana atunci mai este mult, desi mi-ar placea sa lucrez si in politie mai ales la criminalistica, off iar sunt nehotarata desi cred ca tot la avocatura raman.
08 Apr 2008, 19:05
si cand te faci mare..te vad judecator...Happywide
08 Jul 2008, 09:54
Eu vreau sa fiu traducator de engleza sh franceza...nu`mi place altceva..Thinking?

* No one can protect you *
08 Jul 2008, 17:39
Faza cu biologia marina mi-a trecut prin cap la un moment dat,dar voiam neaparat sa lucrez IN apa.Dupa m-am gandit ca stand mereu in apa pielea mea ar arata groaznic Lol Acum sunt decisa sa plec din tara si sa ma inscriu ca voluntara la ASPCA sau orice tine de lucrul cu animalele.Mai incolo...ce o vrea viata.As putea sa ma rezum la scris,ca tot ma batea gandul sa scriu un roman^^

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008