Ce animal ai ?
07 Dec 2008, 23:30
Aici spui ce fel de animal ai si cum se numeste.Cum ai grija de el si de ce ai ales tocmai pe el.
Animalul meu este Loryn .Este o bufnita alba de omat.Am grija de ea dandui in fiecare zi de mancare si ii fac curat cusca.O las libera mereu ca sa isi poata intinde aripile.Am ales-o pentru ca mie imi plac animalele dar imi place ca mereu o sa pot trimite mesaje sau cadouri (mai multe) cu ea si primesc scrisori sau cadouri (mai multe) .Ea mereu are putere pentru ca am grija de ea dar normal ca uneori nu vrea sa trimita scrisorile.

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07 Dec 2008, 23:36
Eu am mai multe specii de serpi la Conacul Slytherin. Se pot numi animale, dar nu de companie. Este o mica crescatorie care mereu ajuta cand sunt deprimata. De fapt animalul meu de companie este un Boa Constrictor. Am o relatie foarte apropiata cu el, cand n-am cu cine sa vorbesc mereu ii impartasesc gandurile mele. De asemenea este foarte util. Poate manca un Incuiat intreg si poate sugruma spiridusii de casa. N-am ce sa ii cer mai mult de atat. Este visul oricarei viperine.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
08 Dec 2008, 21:45
Eu o pisicuta in trei culor aducatoare de noroc.O cheama Lily si e tare jucausa.Nu sta locului o clipa.Uneori o pierd din priviri plecand la vanatoare de soricei,dar se intoarce inainte sa incep eu sa imi fac griji.Ii dau si mancare speciala pentru pisici si apa.O spal odata la 6 luni,pentru ca asa se spala un animal.

Mai am si o bufnita de omat.O cheama Hedwig.Iarna nu prea o zaresc pe cer.Lily o cam vaneaza,dar este mai desteapta decat pisica si mereu o lasa cu ochii in soare.Ii dau mancare speciala,dar uneori o las sa se duca sa vaneze.Are propriul ei vas cu apa,in colivie.Este si posterita foarte buna ajungand mereu la destinatie la timp.
25 Dec 2008, 16:26
eu am o pisica roscata,pe care o cheama kiki.E foarte alintata si jucausa ii place sa se joace cu alte pisici.Eu ii dau lapte si mancare speciala pentru pisici Wink.

[Image: gossipgirlcopy.png]
26 Dec 2008, 14:43
Am o bufnita pe care o cheama Bibi si un sarpe numit Spivi.

[Image: thAnime_girl_1-1.jpg]

*Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......

*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
18 Jan 2009, 03:07
Aici la Hogwarts inca nu am un animal. Insa acasa la matusile mele in orasul Fenwick Island, am un motan negru pe nume Salem. Este un motan magic, spre deosebire de pisicile obisnuite el poate vorbi si este foarte intelignt. Ce pot sa mai spun despre el, este ca dupa ce am implint 12 ani, si am inceput sa fac cunostinta cu puterile paranormale, de a controla cele 4 elemente, el m-a ajutat foarte mult sa invat sa le controlez. Tot el, in lipsa matusilor ma ajuta la teme, atat cele pentru scoala incuiatilor, cat si la temele magice care mi le dadeau matusile.

[Image: userbar1.png]
15 May 2011, 20:52
Eu nu am niciun animal, insa tare mi-as dori o pisica birmaneza Love care sa ma ajute sa imi car cartile in drum spre orele de la Hogwarts si care sa ma asculte cand o vreau langa mine Love

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

06 Feb 2012, 17:51
Eu am o pisică neagră cu ochii aurii pe nume Minnie.

[Image: tumblr_m40efvXaXk1rvd4cio1_500.png]

~The fear of death follows from the fear of life. A man who lives fully is prepared to die at any time.~

Kat's clone

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cum ingrijesti un animal? Jenny Spring 3 1,928 15 May 2011, 20:56
Last Post: Melisse Y. Carter