scena preferata
13 Mar 2008, 23:30
Mie imi plac foarte multe, majoriatatea celor in care sunt implicati gemenii Weasley..They are [was?] soo funny Si cand s-au sarutat Ron & Hermione. Si cand Harry a vazut aminirile lui Snape din 7 Si multe alteleLove

PS: Plesneala,cand doamne iarta-ma a fugit Dumbledore de Harry???:|

[Image: thechildrengrowupad9.png]
Find all posts by this user
13 Mar 2008, 23:32
Pai ai citit hp 5 ?? atunci cand nu vroia sai spuna adevarul, ca el si Vol de mort , ori mor amundoi, ori traiesc amandoi.
13 Mar 2008, 23:36
Te asigur ca am citit 5-ul de atat de multe ori incat stiu inceputul pe derost, si nu exista in nici o carte Harry Potter o parte in care Dumbledore sa fuga de Harry, cu atat mai putin in 5. Probabil confunzi..

Si scuze de OT, vreau doar sa clarific treaba Smile

13 Mar 2008, 23:39
nup, recitestel si vei vedea, Dumbledore se face invizibil caci nu vrea sai spuna lui Harry adevarul
13 Mar 2008, 23:44
Rea-credinta Lol, reciteste u cartile... te asigur ca Arianne are dreptate: Dumbledore nu a fugit niciodata de Harry, nici la propriu, nici la figurat... cel putin, orice o fi facut [desi numi amintesc deloc sa fi plecat sa nui spuna lui harry adevarul], nu a fost in niciun caz descris de autoare ca fiind facuta pentru a'l minti pe Harry.
13 Mar 2008, 23:50
A venit ginny sa ne lumineze, doamne , mai invat pe zi ce trece un lucru dela tn,

ATENTIE cUVANTUL lui Ginny Weasly e litera de lege.

Main poimaine o auzi pe J.W.Rowling spunand ca Ginny Weasly a inspirat-o, offf cand nu stii mai bine taci din gura, si dak o data ma mai faci rea-credinta, tiam spus de o mie de ori ca nus , dar de ac am sati spun si eu tie "Experta"
13 Mar 2008, 23:55
Ho, ho, Plesneala, ce ai cu Ginny W? 1.E o fata soper [luw you] si 2, are dreptate. Nu spune asa ceva in carte. Nu stiu ce carte ai citit tu, dar nu e asa. Mai bine mai reciteste cartile, si apoi mai vedem. Smile

13 Mar 2008, 23:56
LOOOOOOL Finna)))))))) mor de ras Lol mersi reacredinta pentru portia zdravana de ras
Dha, a venit super-eroina Ginny, sa va "lumineze" Aa, si ma bucur k imi spui Contrazicatoarea, pentru k asta dovedeste k u nu ai logik Wink) cum adik contrazic? Lol poate te contrazic pe u, dar e normal sa tin partea cuiva Lol si, e logik, zic ceea ce e adevarat e chiar asa de greu de priceput? Finna))
13 Mar 2008, 23:57
Personal nu am nimic cu ea si atentie am editat mesajul anterior , si daca nu stie ce sai fac ?
13 Mar 2008, 23:59
Ginny Weasley Wrote:LOOOOOOL Finna)))))))) mor de ras Lol mersi reacredinta pentru portia zdravana de ras
Dha, a venit super-eroina Ginny, sa va "lumineze" Aa, si ma bucur k imi spui Contrazicatoarea, pentru k asta dovedeste k u nu ai logik Wink) cum adik contrazic? Lol poate te contrazic pe u, dar e normal sa tin partea cuiva Lol si, e logik, zic ceea ce e adevarat e chiar asa de greu de priceput? Finna))

cand nu stii , nu stii , iar tu nu stii, ce sati fac ??? si nu contrazicatoarea ca e prea lung,
"Experta" ca,tu le stii pe toate, sa te lumineze Dumnezeu sa continnui asa, ca fara tine ce s-ar face J.W.Rowling ?

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cartea preferata Lyra Dust 55 11,814 13 Jul 2010, 06:06
Last Post: Jack Diggory