scena preferata
|
13 Mar 2008, 23:30
|||
|
|||
Mie imi plac foarte multe, majoriatatea celor in care sunt implicati gemenii Weasley..They are [was?] soo funny Si cand s-au sarutat Ron & Hermione. Si cand Harry a vazut aminirile lui Snape din 7 Si multe altele
![]() PS: Plesneala,cand doamne iarta-ma a fugit Dumbledore de Harry???:| ![]() |
|||
13 Mar 2008, 23:32
|||
|
|||
Pai ai citit hp 5 ?? atunci cand nu vroia sai spuna adevarul, ca el si Vol de mort , ori mor amundoi, ori traiesc amandoi.
|
|||
13 Mar 2008, 23:36
|||
|
|||
Te asigur ca am citit 5-ul de atat de multe ori incat stiu inceputul pe derost, si nu exista in nici o carte Harry Potter o parte in care Dumbledore sa fuga de Harry, cu atat mai putin in 5. Probabil confunzi..
Si scuze de OT, vreau doar sa clarific treaba ![]() ![]() |
|||
13 Mar 2008, 23:39
|||
|
|||
nup, recitestel si vei vedea, Dumbledore se face invizibil caci nu vrea sai spuna lui Harry adevarul
|
|||
13 Mar 2008, 23:44
|||
|
|||
Rea-credinta
![]() |
|||
13 Mar 2008, 23:50
|||
|
|||
A venit ginny sa ne lumineze, doamne , mai invat pe zi ce trece un lucru dela tn,
ATENTIE cUVANTUL lui Ginny Weasly e litera de lege. Main poimaine o auzi pe J.W.Rowling spunand ca Ginny Weasly a inspirat-o, offf cand nu stii mai bine taci din gura, si dak o data ma mai faci rea-credinta, tiam spus de o mie de ori ca nus , dar de ac am sati spun si eu tie "Experta" |
|||
13 Mar 2008, 23:55
|||
|
|||
Ho, ho, Plesneala, ce ai cu Ginny W? 1.E o fata soper [luw you] si 2, are dreptate. Nu spune asa ceva in carte. Nu stiu ce carte ai citit tu, dar nu e asa. Mai bine mai reciteste cartile, si apoi mai vedem.
![]() ![]() |
|||
13 Mar 2008, 23:56
|||
|
|||
LOOOOOOL
![]() ![]() Dha, a venit super-eroina Ginny, sa va "lumineze" Aa, si ma bucur k imi spui Contrazicatoarea, pentru k asta dovedeste k u nu ai logik ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
13 Mar 2008, 23:57
|||
|
|||
Personal nu am nimic cu ea si atentie am editat mesajul anterior , si daca nu stie ce sai fac ?
|
|||
13 Mar 2008, 23:59
|||
|
|||
Ginny Weasley Wrote:LOOOOOOL cand nu stii , nu stii , iar tu nu stii, ce sati fac ??? si nu contrazicatoarea ca e prea lung, "Experta" ca,tu le stii pe toate, sa te lumineze Dumnezeu sa continnui asa, ca fara tine ce s-ar face J.W.Rowling ? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cartea preferata | Lyra Dust | 55 | 11,814 |
13 Jul 2010, 06:06 Last Post: Jack Diggory |