|
Admitere 2012
|
|
09 Feb 2012, 22:10
|||
|
|||
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
|
09 Feb 2012, 22:16
(This post was last modified: 09 Feb 2012, 22:17 by Natalie Francis.)
|||
|
|||
|
Vai :3
Chiar ma gandeam acum cateva zile la examenele finale )Am observat ca unii sunt la liceu/facultate si parca devin si mai nerabdatoare sa intru la liceu ![]() Pai .. cred ca tu stii deja Iss' ca eu vreau sa dau la FILO =p~ Acum sa-i asteptam si pe ceilalti , cu parerile lor :> ~wild hearts can't be broken~
/![]() ![]() " Are you gonna take this golden opportunity? Just give it to me, because you've got what I want. " |
|||
|
09 Feb 2012, 22:19
|||
|
|||
|
Eh da cu ocazia asta va urez si eu celor care sunt pe a-8-a ,care au bacul si sunt la facultate MULT SUCCES>
<..si sa intrati unde va doriti ..si Natalie sa stii ca filologia e profil bun:>..din cate tin minte si Isa e la filo-engleza .. ) Asai Iss?:>
I am a Monster I deserve to Die .![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
|
09 Feb 2012, 22:23
|||
|
|||
|
Eu ma gandesc la chestia asta de un an aproape si vreau sa dau la mate-info ca mi se pare un profil foarte bun avand in vedere ca poti pleca la aproape toate facultatile de la el.
Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
|
09 Feb 2012, 22:24
(This post was last modified: 09 Feb 2012, 22:26 by Isabella River.)
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
|
09 Feb 2012, 22:28
(This post was last modified: 09 Feb 2012, 22:30 by Natalie Francis.)
|||
|
|||
|
@ Julie' : Chiar la Filo-Engleza vreau sa dau
![]() Sincer , m-am gandit din clasa a sapte-a la ce profil sa dau , si sincera sa fie prima data vroiam sa dau la SN dupa care la SS dar , am observat sa ma descurc mult mai bine la romana,engleza,franceza (acestea fiind in numar mai mare la filo ) si nah @ Odette : Si mate-info a fost una dintre alegeri , dar mi-a luat ceva timp sa realizez ca nu m-as descurca destul de bine acolo . Succes > <EDITH LATER : Issa' M.ai incurajat :> Iubesc engleza si franceza (putin de tot) . BTW : Ai dreptate orice profil merge bine . Nu cred ca toata lumea ar vrea la SN/MI/FILO ? Am in clasa care vor la SAM ? sau la AGRO .
~wild hearts can't be broken~
/![]() ![]() " Are you gonna take this golden opportunity? Just give it to me, because you've got what I want. " |
|||
|
09 Feb 2012, 22:34
|||
|
|||
|
Pai da de exemplu eu sunt la profil de Contabilitate-Comert
)..si fac din toate cate putin,si din pacate dau bac-ul din mate.Dar si eu ca si Isa dau Cambridge-ul in a11a si Ecdl il dau cred ca anul asta sau anul viitor,pentru ca sa scap si de bac-ul de la informatica )Si Odette ..mate-info e profil foarte bun,si daca ai inclinatie spre matematica ...iti urez succes sa ajungi acolo> <..si cum zice Isa filo-engleza e un profil lejer,dar si acolo se face multa engleza..si e mult de citit la romana din cate stiu )..dar mie mi se pare un profil ok ..si oricum fiecare dupa cum vrea si ii se potriveste.Eu am vrut de la inceput sa fiu pe ceva cu contabilitate..si matematica,dar nu vrusesem la mate-info pentru ca e prea greu..si mnah..nu`s foarte stralucita la mate
I am a Monster I deserve to Die .![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
|
09 Feb 2012, 22:53
|||
|
|||
|
|||
|
09 Feb 2012, 23:05
|||
|
|||
|
Pai da
si eu tot in Anglia pe acolo vreau sa fac facultatea La care tata "Viseaza ." ba nu , asa a spus cand i-am povestit de o prietena In fine , unii parinti nu au avut parte de chestii din astea , cu engleza si chestii , iar pe vremea lor nu puteai sa-ti alegi profilul . Acolo era dupa cum iti iesea media . Daca iti iesea peste 8 intrai la arte si meserii . Asa mi-au povestit ai mei Dar sa stii , eu as vrea sa fac mai multe facultati vreau sa scriu si o carte dupa M-am gandit odata si la arhitectura dar raman cu filologia
~wild hearts can't be broken~
|||
|
09 Feb 2012, 23:06
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| 2012 Bye - Welcome 2013 | Irine Wagner | 8 | 2,982 |
05 Jan 2013, 11:41 Last Post: Ada McNair |
|
| Admitere 2010 | Lyra Dust | 56 | 14,871 |
13 Jun 2011, 20:59 Last Post: Isabella River |
|
| 2012-Schimbarea polilor magnetici | Iseult Cromwell | 15 | 4,855 |
06 Jun 2009, 20:14 Last Post: Ginny Anne Alden |
|

)
si parca devin si mai nerabdatoare sa intru la liceu 
/![[Image: tumblr_mfusisftS71r0d41mo1_250_zpse0628842.gif]](http://i1171.photobucket.com/albums/r546/Ecaterina_Rosefd/tumblr_mfusisftS71r0d41mo1_250_zpse0628842.gif)

<..si sa intrati unde va doriti
..si Natalie sa stii ca filologia e profil bun:>..din cate tin minte si Isa e la filo-engleza
.![[Image: T88yFgi.gif]](http://i.imgur.com/T88yFgi.gif)

![[Image: 210muiw.png]](http://i47.tinypic.com/210muiw.png)

![[Image: sig_zpsq7yanydg.png]](http://i1126.photobucket.com/albums/l613/anburitohe/sig_zpsq7yanydg.png)