» Inscriere Cupa IX «
|
12 Feb 2012, 21:52
(This post was last modified: 27 Mar 2012, 20:33 by Isabella River.)
|||
|
|||
» nume + prenume «
*poza cu personajul (optional)* Viperini Astropufi Ochi de Soim Cercetasi Anul: Varsta: Motivul alegerii acestui curs: Scurta descriere a personajului: Code: [align=center][size=xx-large][font=Times New Roman][color=#B7CEEC]» nume + prenume «[/size][/color][/font] You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
12 Feb 2012, 21:56
(This post was last modified: 12 Feb 2012, 21:59 by Isabella River.)
|||
|
|||
» Kennya Allen «
Viperini Anul: VII Varsta: 17 Motivul alegerii acestui curs: Cresterea cunostintelor si abilitatilor fundamentale in acest domeniu Scurta descriere a personajului: O persoana cu prea multa incredere in sine, un caracter orgolios, determinata sa dea tot ce are mai bun din ea cand vine vorba de scopurile si golurile ei in viata. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
12 Feb 2012, 22:16
(This post was last modified: 11 Mar 2012, 16:20 by Isabella River.)
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
12 Feb 2012, 22:19
(This post was last modified: 12 Feb 2012, 23:33 by Isabella River.)
|||
|
|||
» Julieta Armida Potter «
![]() Cercetasi Anul: IV Varsta: 16 Motivul alegerii acestui curs: Imi plac Farmecele si vreau sa stiu cat mai multe despre ele.Tinand cont ca stiu cate ceva despre ele, sunt sigura ca, cu acest curs voi stii mai multe si sa le aplic cat mai bine. Scurta descriere a personajului: O cercetasa puternica, cu caracter puternic , genul bad girl ce mereu obtine ce isi doreste si ce vrea.Ii place sa-si ajute prietenii si uraste ipocrizia si fatarnicia. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
12 Feb 2012, 22:20
(This post was last modified: 11 Mar 2012, 16:20 by Isabella River.)
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
12 Feb 2012, 22:25
(This post was last modified: 12 Feb 2012, 23:33 by Isabella River.)
|||
|
|||
» Agnes Marie Lovel «
Ochi de Soim Anul: II Varsta: 16 Motivul alegerii acestui curs: Marirea cunostintelor in acest domeniu Scurta descriere a personajului: O persoana indrazneata , hotarata , increzatoare si posesiva . Nu pune mare pret pe parerea celorlalti despre caracterul ei . ~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something," He said, "If you dare come a little closer." ![]() ![]() "I am selfish. I am brave." |
|||
12 Feb 2012, 22:28
(This post was last modified: 11 Mar 2012, 16:21 by Isabella River.)
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
12 Feb 2012, 23:27
|||
|
|||
» Elisabeth Katia Dietrich «
![]() Cercetasi Anul:IV Varsta: 15 ani Motivul alegerii acestui curs: deprinderea tuturor farmecelor indispensabile unui vrăjitor complet Scurta descriere a personajului: Este o persoană comunicativă, prietenoasă, calculată şi atentă. În faţa străinilor devine mai retrasă şi uşor rece, dar întotdeauna este gata să-ţi dea un sfat. Se ghidează după motto-ul : 'Omul cât trăieşte învaţă.' ![]() ![]() ![]() |
|||
12 Feb 2012, 23:29
(This post was last modified: 11 Mar 2012, 16:21 by Isabella River.)
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
12 Feb 2012, 23:30
|||
|
|||
» Matt I. River «
![]() Viperini Anul: III. Varsta: 17 ani. Motivul alegerii acestui curs: [Profesoara ![]() Scurta descriere a personajului: Matt este un tanar [nelinistit =))))] ambitios care doreste sa invete cat mai multe despre artele magiei. De asemenea este obsedat de Isabella River. :> =))))) ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
» Elevi inscrisi Cupa IX « | Isabella River | 5 | 1,834 |
29 Apr 2012, 22:19 Last Post: Isabella River |
|
~ Formular de inscriere ~ | Bella Emily Rose | 71 | 12,972 |
17 Jun 2011, 08:48 Last Post: Bella Emily Rose |