Bellatrix Lestrange
|
17 Mar 2008, 20:14
|||
|
|||
bellatrix Wrote:Aida-chan Wrote:si mie imi place k personaj..dar e km ciudata pai cum , u scrii pe invizibil ??? uite si tu , daor ai copiar ce a scris Aida-chan iar tu nai scris nmk |
|||
17 Mar 2008, 21:02
|||
|
|||
Ah... imi mai schimbai un picutz pararea chiar imi place Bella! Dar acum reciti volumul 7... am motive sa nu o plac chiar 100%... ideea asta cu sange-pur, ce porkarie. Vrea sa se razbune pe Tonks numai ca s'a casatorit cu persoana pe care o iubea [Lupin]. Dar ttushi e frumusik... si Narcissa e frumoasa. Si Andromeda presupun [mama lui Tonks]. Nuj.. sincer, nu am vazuto niciodata, dar miam facut un portret in minte. In HP7, dupa ce Harry ajunge la parintii lui Tonks, acesta o confunda pe Andromeda cu Bellatrix, dar atunci cand aceasta se apropie se observa ca are parul saten inchis [parca] si nu sunt chiar asa multe asemanari dintre ea si Bella. Hmz... Bella & Voldemort? : )) pare ce i se pare atragator la Voldy? Puterea? Mdah... rushine sai fie lui Bella, are deja un sotz : ))
OFF: nu ma cert cu nimeni... pur si simplu, vreau sa spun k trebuie sa te uiti in oglinda inainte de a vorbi de ceilalti |
|||
17 Mar 2008, 23:16
|||
|
|||
OFF: Mdah, am zis si eu k rea-credinta vrea sa te supere, fara sa vada ca el o scris doar off-topic, dar chiar asha... nu ti se pare prea mult off-topic aici? si semnele exagerat de multe...
BIC: Ohh.. ma revansez data viitoare, promise ![]() |
|||
17 Mar 2008, 23:53
|||
|
|||
e adevarat bellatrix a nrbunit in azkaban!!!!!
|
|||
17 Mar 2008, 23:55
|||
|
|||
nu mia placut de loc cum arata!!!dar in harry potter si ordinul phoenix arata mai bine!!!!!!e cea mai frumoasa!!!e preferata mea!!!o ador!!!!
|
|||
18 Mar 2008, 15:11
|||
|
|||
e cea mai tare
|
|||
18 Mar 2008, 15:16
|||
|
|||
hai harry
|
|||
18 Mar 2008, 16:21
|||
|
|||
Off topic: Nu e voie dublu post, dar aici e deja prea mult
|
|||
18 Mar 2008, 19:08
|||
|
|||
Mai, uitativa sji la a 2a pagina si aici, peste tot, nu se poate
|
|||
18 Mar 2008, 19:30
|||
|
|||
intr-adevar,e mult prea mult...chiar n-ai citit regulile?n-ai voie sa faci posturi de genu asta!
A Drama Princess..
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|