Parerea despre membri
12 Feb 2012, 15:57
  • Odette. >Happywide<
    Stii foarte bine ca te consider o persoana draguta si de treaba. Cel mai mult apreciez la tine ca nu iti pasa de parerea altora si ca esti tu, fara sa asculti ce zic ei. E un principiu bun in viata. >Happywide<
    Si de asemea imi place sa fac RPG cu tine [si mai ales cu tine si Kenn :>]. >Happywide< >Happywide<

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 Feb 2012, 16:18
Isa>Happywide< cat stateam si ma gandeam la inceput "Sa spun ceva sa nu spun sa spun... sa nu spun... nu spun ca poate o deranjez"=)))))))))))) Esti super de treaba and also a 9gagger. Me gusta.

P.S.: Si mie imi place sa fac rpg cu tine>Happywide<

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
12 Feb 2012, 16:22
Elena... My partener in crime if you know what I mean. =)))

Una dintre membrele la care tin cel mai mult si de care ma simt foarte apropiata.
Mai ales discutiile noastre handi interminabile si rp-urile noastre fara sens, insa la fel de amuzante. Imi face placere sa scriu impreuna cu tine si sper sa devenim din ce in ce mai apropiate o data cu trecerea timpului. Kiss

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
12 Feb 2012, 16:36
If you know what I mean=))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Adriana.... God... nici nu stiu cum si de unde sa incep, tu ai fost un model pentru mine inca de cand am venit prima data pe forum si m-am bucurat enorm ca am devenit prietene atat de bune=)))))))) insa daca ma intrebi cum s-a intamplat minunea nu cred ca imi aduc aminte=)))))))) Si eu iubesc discutiile noastre si rp-urle pe care nu stiu cati le-ar intelege asa cum le intelegem noi... if you know what I mean=))))))))))))
Tu iti dai seama cum ar fi daca ne-am intalni noi face to face intr-un loc public? Nici nu vreau sa ma gandesc... bietii oameni=))))))

Odette Bellatrix Malfoy

12 Feb 2012, 18:38 (This post was last modified: 12 Feb 2012, 18:40 by Kurt F. Malfoy.)
Oddy... My sister,singura persoana care apara semnificatia cuvantului ''rocker''. Love Una din 'zapacitele' mele preferate,de pe forum si nu numai. Love ya.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
12 Feb 2012, 18:41
Ancuta, love ya too>Happywide<. Nu credeam ca o sa gasesc o persoana care sa fie nebuna dupa Depp, Helena, Manson... si sa imi semene atat de bine.

Odette Bellatrix Malfoy

15 Feb 2012, 00:13 (This post was last modified: 15 Feb 2012, 00:13 by Natalie Francis.)
*blablabla* Asaa xD Eh na .. te-am prins desi noi nu ne cunoastem prea bine .. vad ca toata lumea are o parere buna despre tine Smile Am citit multe RPG-uri de-ale tale Thinking De fapt am citit de la fiecare in parte probabil Finna Te pricepi la RPG . Si te intelegi cu toti .

~wild hearts can't be broken~
[Image: 34jbyxg.gif]/[Image: tumblr_mfusisftS71r0d41mo1_250_zpse0628842.gif]
Heart
" Are you gonna take this golden opportunity?
Just give it to me, because you've got what I want.
"

15 Feb 2012, 14:09
NAt esti o scumpa>Happywide< Imi place foarte mult de tine si scri super>Happywide<Kiss Spewr sa mai facem Rpg-uri amandoua:>
Stai tu lin ca nu scapi asa usor de mine Finna Nici daca vrei Finna
15 Feb 2012, 20:29
Paiii pe tine te cunosc de la gradinita draga mea Cosmina Kiss pot spune ca esti o persoana importanta in viata mea si iti raman datoare deoarece de la tine am aflat de DarkMarkKiss Finna...si esti draguta si de treaba, o fata pe care ma pot baza mereu Love Heart Love you.Kiss

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
17 Feb 2012, 14:13
..yeee..tu,Julieta,despre care nu stiu nimic,dar pe care toti o adora (sau ma rog,majoritatea) asa ca imi e imposibil sa nu te ador si eu.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,167 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Parerea despre membrii Kennya Allen 1,244 136,124 02 Sep 2011, 22:41
Last Post: Jennifer L. Campbell
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,357 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop
  Un documentar despre vrajitorie Maya Lovegood 5 1,883 22 Jan 2009, 12:42