Bill & Fleur
|
17 Mar 2008, 21:17
|||
|
|||
Aha... era un pasaj din cartea a patra, il cautai doua ore, dar nu reusesc sa il gasesc... e cand vine Bill, si Fleur devine brusc interesata de el, incepand sa'l priveasca. Au devenit iubiti shi s'au casatorit Chiar imi place Fleur, nu e chiar asa fitzoasa... si se potriveste cu Bill
![]() |
|||
17 Mar 2008, 23:36
|||
|
|||
Da... Bill & Fleur are nice
![]() Si Fleur nu-l place pe Bill doar pentru felul in care arata. Atunci cand fusese muscat de Greyback [nu cred ca se scrie asa ] ea a spus ca va continua sa-l iubeasca si ca nu-l iubeste pentru cum arata. Nu stiu daca acelas sentiment vien si din partea lui Bill pentru Fleur dar cred ca da ![]() Si si mie mi se pare ca se potrivesc... desi daca ma gandesc la un Weasley cu un Delacour nu prea merge ![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
18 Mar 2008, 20:39
|||
|
|||
Ah.. am o intrebare. Dupa nunta: Bill Delacour sau Fleur Weasley? :? sper k prima varianta XD e mai misto un nume frantuzesc precum Delacour!
Dar deh.. Fleur chiar e frumoasa shi Bill la fel. Pacat k o fost atacat de Greyback bn makr k Fleur a continuat sa'l iubeasca ![]() ![]() |
|||
18 Mar 2008, 20:43
|||
|
|||
Sunt minunati impreuna,iar ea desi pare foarte fragila e foarte puternica si are o personalitate foarte puternica.Cand ma gandesc la ei parca ii vad pe James si pe Lily cand erau tineri..cred ca din cauza ca se iubesc atat de mult si sunt genul de parinti care si-ar da viata oricand pt copii.Very sweet
Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?
|
|||
18 Mar 2008, 20:46
|||
|
|||
Cred ca Fleur Weasley..asta e traditia si cred ca Fleur e foarte mandra ca face parte din fam Weasley..eu as fi
Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?
|
|||
11 Apr 2008, 10:45
|||
|
|||
Vai....ce cuplu frumos !Prima data cand am auzit ca se vor casatori am crezut ca este o gluma,pt. ca eu eram cu ideea ca ei sunt departe,nu s-au prea cunoscut etc. .dar pana la urma sa dovedit a fi adevarat ,iar nunta lor cred ca a fost unul dintre cele mai superbe momente din carte!Ador acest cuplu
![]() |
|||
11 Jun 2008, 12:21
|||
|
|||
da..
![]() ![]() |
|||
03 Jul 2008, 00:55
|||
|
|||
O urãsc pe Rowling cã i-a pus pe ãºtia doi împreunã... Bill merita ceva mai mult
|
|||
07 Jul 2008, 19:45
|||
|
|||
Si ce legolas? a fost ideea ei nu a ta! Eu cred k is swet impreuna!Si ar fi tare Fleur sa fie mama!Ma intreb cum ar iesi copilul?Fata sau baiat?
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
12 Jul 2008, 17:23
|||
|
|||
Da intradevar, Bill si Fleur se potrivesc. Amandoi sunt deraugtzi si cool si asta ii face perfecti unul pentru altul.
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|