|
12 Feb 2012, 23:07
|
|
Valentino Gaunt
|
RP Posts: 104
Casa: Niciuna
Galeoni: 51
Animal: Lup-Richie
|
|
Saracu baiat....trapped forever in friendzone  )
|
|
12 Feb 2012, 23:17
(This post was last modified: 12 Feb 2012, 23:17 by Isabella River.)
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- @Ivy. Aww. :3
Multumesc. > < Stiu ca sunt foarte norocoasa ca l-am intalnit pe Matt - si ca de acum un an si 9 luni sunt cea mai fericita. Iar Raiz e un prieten bun. El mi-a dat multe sfaturi de-a lungul timpului, mai ales legat de faptul ca eu pun totul la suflet si asta ma afecteaza mult uneori. Rad foarte mult cu ei doi si sincer, abia astept sa vina vara, sa ne intalnim toti trei.
> <
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
13 Feb 2012, 18:25
|
|
Robert Eric Smith
|
RP Posts: 231
Galeoni: 679
Animal: Caine - "Bobby"
Slujba: Vanzator la "Borgin and Burke's"
|
|
(09 Feb 2012, 22:53)Ivy M. Howard Wrote: - Mnah, acum numai cu examenul ala stupid la mate sa termin si gata. Adica mno, nu e ca si cum nu m-as prinde ceva ceva la mate, dar chestia e ca e greu. Si am avut ghinionul sa nu nimerim o profa asa de experimentata.
Ivy, nu e asa greu, ma uitam la notele obtinute anul trecut la mate, majoritatea 9 si, in schimb, la romana note de 8 la elevi destul de buni, deci iti dai seama ca nu o sa fie exagerat de greu, plus ca dam din 5-8 deci e mai usor  .
Eu vreau sa intru in Colegiul National "Alexandru Ioan Cuza" Ploiesti sau Colegiul National "Mihai Viteazul" Ploiesti la Filologie cu bilingv franceza sau engleza(la care intru mai intai =))), Stiinte Sociale sau Stiinte ale naturii  . Sa iau si eu macar un 8 la amandoua si sunt recunosctator =)).
Il n'y a rien près de verité.
![[Image: loveiswhat.gif]](http://i1223.photobucket.com/albums/dd513/RobbyGFX/loveiswhat.gif)
|
|
13 Feb 2012, 18:33
|
|
Isabella River
|
|
|
- ^Bilingv franceza primul, Robert. [-x [-x [stiu ca te pricepi mai bine acolo =))))) :>].
Mhm, cea mai nasoala parte din materia de 5-8 [la matematica ma refer] mi se pare clasa a 7-a - mai exact geometria. Nu cercuri, chestii trestii. Si ultima problema la examenul de mate.. de obicei e ceva cu un cerc or something. Si mna. Adica cel putin la mine asa a fost. =)))))
Am luat 6.80 la mate si 9.45 la romana. =)))))))))
You run. I con.
|
|
14 Feb 2012, 09:45
|
|
Robert Eric Smith
|
RP Posts: 231
Galeoni: 679
Animal: Caine - "Bobby"
Slujba: Vanzator la "Borgin and Burke's"
|
|
- ^Tu esti o minune a naturii, si eu zic ca specimele mai mediocre din scoala mea au luat 8 si 9 la mate, iar la romana un saracacios de 7 =)).
Abia astept sa se termine a 8-a, sa scap de cativa colegi, ca majoritatea vor intra in Cuza sau Viteazul asa ca nu-mi fac probleme ca voi fi singurul =)).
O sa-mi fie dor de diriga totusi :-<. Si de profa de romana :>(cea mai cea, mai putin la fata ).
Il n'y a rien près de verité.
![[Image: loveiswhat.gif]](http://i1223.photobucket.com/albums/dd513/RobbyGFX/loveiswhat.gif)
|
|
14 Feb 2012, 15:20
|
|
Isabella River
|
|
|
- Eee, nu-s nicio minune a naturii, doar imi place romana. =))))))
Si mi s-a parut foarte simplu subiectul de examen.
You run. I con.
|
|
14 Feb 2012, 17:12
|
|
Veronique A. Dupont
|
RP Posts: 754
Galeoni: 2873
Animal: Pisica - "Dinah"
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
Eu sunt la un profil umanist, filologie bilingv engleza. Este un profil perfect pentru cei ce sunt buni la limbi straine si nu o prea au cu materiile de real. Am ales acest profil deoarece doresc sa-mi continui studiile dupa liceu undeva in Marea Britanie sau in Suedia si mi se pare foarte potrivit in acest caz.
Eu am prins perioada in care s-au dat si tezele cu subiect unic si examenele nationale. La teze am luat in jur de 6-7 la matematica si 8-9 la romana, iar la examene am luat 8 si ceva la matematica si 8, 60 la romana (am vrut sa fac contestatie pentru ca nota nu mi s-a parut corecta, dar toata lumea m-a sfatuit sa n-o fac). Dupa cum se vede in topicul admitere 2010 am vrut sa intru la liceul bilingv George Cosbuc, dar am intrat in schimb la Colegiul National I. L. Caragiale. N-am intrat in Cosbuc deoarece n-am avut noata de admitere destul de mare. S-a intrat cu peste 9, iar eu am avut in jur de 8,70 (din cate-mi amintesc). Oricum, m-am impacat cu liceul meu si n-as vrea sa-l schimb (as vrea totusi sa ma duc la liceul de arte plastice Tonitza, dar mama nu ma lasa pentru ca spune ca acolo nu se face scoala mai deloc).
Cand spuneam in clasa a VIII-a ca eu vreau sa intru la Caragiale toata lumea imi spunea sa n-o fac ca acela e un liceu de fite si ca nu se face scoala. Aproape renuntasem la aceasra idee, dar mama m-a convins sa pun Caragiale prima mea optiune si asa am facut. Cand am intrat la liceu ma asteptam sa frec toata ziua menta si sa nu fac nimic - doar auzisem ca liceul nu e bun -, dar am aflat din primele zile ca nu-i asa si ca la toate materiile trebuie sa depun acelasi efort.
Ceea ce vreau sa zic este ca nu trebuie sa ascultati tot ce vi se spune. Desigur, e bine sa auziti ce se zice in stanga si-n dreapta, dar asimilati doar informatile care vi se par corecte. Vorbiti eventual cu copii de la diferite licee si intreabti-i cum sunt orele/programa/profesorii etc. Aveti grija cand va alegeti liceele si nu va duceti numai dupa prestigiul acestora deoarece la multe s-a pastrat doar numele.
my momma { raised } me a prophet
|
|
14 Feb 2012, 17:28
|
|
Aylee L. Lovel
|
RP Posts: 420
Galeoni: 477
Animal: Tigru - "Gloom"
Slujba: Profesor "Aritmație"
|
|
Eu, de exemplu sunt la liceul de mate info. Si da, mi se pare un profil destul de greu, fara sa tinem cont de faptul sa sunt doar in clasa a 9-a. Ideea e ca trebuie sa iti placa. Eu, de exemplu, nu am vrut cu nici un chip la mate. Pur si simplu stiam (si stiu) ca nu era (este) de mine. Eu am facut cam ca si Isa. La examene am luat la mate 7,75, iar la romana 9,90. Insa la mine a fost si problema cu orasul si asa. E un singur liceu in limba roana, insa si acela are o singura clasa buna si anume cea de mate info. Uneori imi pare rau ca nu m-am dus acolo unde am vrut cu adevarat, adica stiinte sociale, insa incep sa inteleg ca nu puteam alege ceva mai bun decat clasa in care sunt acum. Insa, nu vreu sa descurajez pe nimeni, asa ca, daca vreti la mate-info, si simtiti ca vi se potriveste, atunci GO ON, caci nimeni nu stie mai bine decat voi ce stiti si ce puteti.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
|
|
14 Feb 2012, 20:56
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
Eh da si eu sunt boboaca  )  cum se zice,si sunt la profil contabilitate-comert,si pot sa zic ca mi se potriveste.Prima data vroiam si eu la filologie,dar apoi am zis ca vreau si matematica la bac ca,asa am toate usile deschise la facultati.Fac si engleza si de toate,si dau bacul din engleza informatica economie matematica romana si inca ceva  )Da nu stiu sigur ce  .Ma rog,la matematica am avut nota 7 in examen si la romana 8,50..deci mia iesit media 8,55 cu aia de pe ani si etc, dar am avut medie destul de buna tinand cont de ceilalti care or avut niste medii praf  .Asa ca cei care sunt pe a8a,ascultati si de sfaturile celorlalti si apoi calculati unde va e mai bine  si acolo sa mergeti.SUCCES!>  <
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
15 Feb 2012, 21:47
|
|
Valentino Gaunt
|
RP Posts: 104
Casa: Niciuna
Galeoni: 51
Animal: Lup-Richie
|
|
Julieta se mai dau atatea probe la bac? eu stiam ca am fost ultima generatie cu 6 probe....
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|