Jade L. Wossen
|
22 Feb 2012, 18:07
(This post was last modified: 22 Feb 2012, 20:10 by Oswin A. Cameron.)
|||
|
|||
![]() {HER MAJESTY} Jade L. Wossen ![]() Where ignorance is our master, there is no possibility of real peace. . ![]() {I'M LIVING AGAIN AWAKE AND ALIVE}
NUME COMPLET. Jade Lorelai Wossen PORECLA. Jade, Lore. VARSTA. 16 ani DATA NASTERII. 24 decembrie ORIENTARE SEXUALA. Straight CASA. Ochi-De-Soim ALIANTA. Devoratorii Mortii TIPUL SANGELUI.Pure-Blood ![]() {DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES}
INALTIME.1.70 m GREUTATE. 50kg FORMA CORPULUI.supla, inalta dar slaba CULOAREA PARULUI.Blond CULOAREA OCHILOR. Albastrii SEMNE DISTINCTIVE. Pe spate are un tatuaj in forma de dragon. PLAY BY. - ![]() {LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL}
CEEA CE II PLACE.~ Pisica ei de plus, moda, aparatul de fotografiat, dulciurile, sa isi aranjeze parul, dansul, pianul, vioara, tigarile Winston Silver , lucrurile morbide, jocurile video, cartile interesante. CEEA CE II DISPLACE.~ Tot ceea ce tine de murdarie, parfumurile dulci, lucrurile de un roz nebun si mult prea pufoase, sa i se spuna ce sa faca, cei ce se cred superiori, ochelarii ei de vedere PUTERI SPECIALE. ABILITATI. Animag PUNCTE FORTE. Curajoasa, ia in consideratie toate cirmustantele, vrea mereu sa obtina ceea sa isi propune, nu se sperie usor. PUNCTE SLABE. Sa ia decizii pe loc OBICEIURI/ TICURI. Se joaca cu o suvita de par cand e plictisita sau nu are ce face. BONG. Animalele scarboase, slinoase sau paroase ERISED. Să fie una dintre cele mai bune vrajitoare din lume AMORTENTIA. Florile de cires PERSONALITATEA. Jade este acel gen de persoana care la inceput iti inspira incredere, inocenta si are acel ceva ce te face sa o crezi inca o copilaroasa. Dar cu cat ajungi sa o cunosti mai bine cu atat iti dai seama ca nu este asa, chiar din potriva.. Are o personalitate schimbatoare si foarte ciudata, asadar uneori este nepasatoare, indiferenta, sadica si rece. Nu ii prea place sa i se spuna ce si cum sa faca indiferent daca sfatul vine din partea unui prieten. Prefera sa greseasca cu buna stiinta decat sa dea ascultare celor din jur si sa auda banala replica "Ti-am spus eu!". Actioneza mereu dupa primul plan care ii vine in minte si nu sta sa se gandeasca de 2 ori asupra a ceea ce are de facut. Risca mereu ducand posibilitatile pana la limita. Cu toate asta, stie cand sa cedeze si sa taca. Ii place sa iasa in evidenta si spune mereu ca este inocenta dar o stie mai bine ca oricine ca nu este asa. ![]() {ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW}
MAMA. Lhea Wossen
TATA. Dietrich Wossen LOCUL NASTERII. New York, U.S.S FRATI/SURORI. - ALTE PERSOANE IMPORTANTE. Agnes M. Lovel ANIMALE DE COMPANIE. O veverita alba pe numele Biscuite. SCURT ISTORIC. Jade s-a nascut in U.S.A, New York, intr-o familie modesta si fiind germanca doar cu numele. Bunici ei de pe tata parasisera Germania din motive aproape neimportante. Aici, Dietrich Wossen s-a casatorit cu Lhea von Carthian iar un an mai tarziu a aparut Jade. Deoarece inca de mica a fost singura la parinti fata a fost mereu rasfatat si din cauza asta uneori poate fi usor fitaosa. A calatorit foarte mult, alaturi de parintii ei. A invatat tot felul de lucruri care desi uneori i se pareau inutile si-a dat seama ca ii pot fi de ajutor in anumite cazuri. Cu trecerea timpului, parintii ei au intrat in conferia Francmasonica ajungand pana la rangul al treizeci si treilea, de altfel si cel mai mare rang. La fel ca intotdeauna, au invatat-o pe Jade ca mai importanta este intelepciunea decat bani. Nu a fost niciodata atrasa de acea conferie si a considerat-o mereu un fel de "Ordin Pheonix" al Incuiatilor. Intrucat erau Devoratori, Jade a prezentat la randul ei o inclinare catre magia neagra. Intr-o seara de august, Dietrich si Lhea au murit - in mod ciudat - intr-un accident de masina. Acest eveniment a schimbat foarte mult pe Jade din punct de vedere sentimental si al comportamentului. Dupa aceasta intamplare, fata intelesese insfarsit la ce se refereau vorbele tatalui ei despre intelepciune. A continuat sa traiasca in apartamentul din centrul New York-ului pe timp de vara dar si in restul vacantelor. [align=center] ![]() [font=georgia]{THIS IS THE WAY I SAY I LOVE YOU}
NUME. Anto VARSTA. 16 EXPERIENTA RP. 1 an EXEMPLU RP. Ma stiti. Sunt fosta Roselyn J. Edwards ^w^". Mi-am schimbat numele asadar m-am gandit sa imi refac fisa :D. THIS TEMPLATE WAS MADE BY RONNIE @ DARKMARK
~everybody L I E S but T R U T H begins in lies~ ![]() It's one of the great tragedies of life — something always changes.♥ I am an innocent liar, bitch. What's wrong with that? |
|||
22 Feb 2012, 18:11
|||
|
|||
Distractie placuta in continuare>
![]() Anyway, ai scris acelasi lucru la ce ii place&displace ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
22 Feb 2012, 18:13
|||
|
|||
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 Feb 2012, 18:17
|||
|
|||
Mersi fetelor
![]() Si... greseala mea ![]() ![]() ~everybody L I E S but T R U T H begins in lies~ ![]() It's one of the great tragedies of life — something always changes.♥ I am an innocent liar, bitch. What's wrong with that? |
|||
22 Feb 2012, 20:00
|||
|
|||
|
|||
22 Feb 2012, 20:03
|||
|
|||
Mersi Ivy >
![]() ~everybody L I E S but T R U T H begins in lies~ ![]() It's one of the great tragedies of life — something always changes.♥ I am an innocent liar, bitch. What's wrong with that? |
|||
22 Feb 2012, 20:05
|||
|
|||
“there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
22 Feb 2012, 20:11
|||
|
|||
Mersi Lexie de urare.
Si mdah... Am incurcat casele cand il scriam. Nush la ce m-am gandit O.o. ~everybody L I E S but T R U T H begins in lies~ ![]() It's one of the great tragedies of life — something always changes.♥ I am an innocent liar, bitch. What's wrong with that? |
|||
22 Feb 2012, 21:04
|||
|
|||
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
22 Feb 2012, 21:09
|||
|
|||
Welcome>
![]() Have fun in continuare, poate ne vedem la un rpg:> I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Alessandra Jade Hogewild | Alessandra J.Hogewild | 20 | 5,376 |
28 Jan 2012, 15:04 Last Post: Alessandra J.Hogewild |
|
Jade`s here. | Jade A. Crawford | 24 | 5,955 |
30 Jan 2011, 00:14 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Jade A.-H. Crawford (fisa 2#) | Jade A. Crawford | 8 | 2,449 |