Thread Closed 
roses for what ?
25 Feb 2012, 16:03 (This post was last modified: 25 Feb 2012, 16:04 by Agnes Marie Lovel.)
OOC: Oricinee >Happywide<

Alerga pe coridoarele castelului . Era ora cinci , iar soarele statea sa apuna in curand dupa copacii care inconjurau partea aceea a scolii.
Se opri brusc dupa colt , frecandu-si incheietura mainii . Parea a fi putin rosie .. probabil se lovise undeva sau .. Isi ridica privirea spre tavan incercand sa nu mai gafaie . De ce fugea ? Mai bine spus era , de cine . Auzi niste pasi in spatele ei .. Tenisii rosii ii alunecara usor in timp ce ea incerca sa ajunga la cea mai apropiata usa de acolo . Fireste , daca era deschisa atunci s-ar fi putut declara norocoasa , dar daca era contrariul ..atunci avea sa dea explicatii celor trei astropufi pe care ii udase folosint bagheta .

Patrunse inauntru trantind usa in urma ei . Se sprijini usor de usa fara sa observe ca mai era cineva inautru . Inima ii tresari cand observa ca persoana respectiva statea pe un scaun si o privea putin mirata de altfel . Cine ar fi zambit la vederea unei fete pe jos care gafaia si injura printre dinti ? Cei mai multi si-ar fi facut cruce probabil . Ramase in acelasi loc , privind prin camera si asiguranduse daca mai era cineva .

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
25 Feb 2012, 16:41
  • Rasufla adanc, iar aerul ii invada cu blandete plamanii. Lumina soarelui se filtra vag prin geamul cel mai apropiat, patrunzand printre faldurile pardelelor de dantela. Se aseza turceste pe un scaun din incapere, bucurandu-se ca gasise o clasa libera ca sa invete pentru ora de Potiuni pe care o avea in urmatoarea zi.

Totusi, nu-i prea statea gandul la invatat. In schimb, urmari razele ca de aur ce se rasfrangeau prin colturile intunecate, incercand sa patrunda printre umbre. Auzi dintr-o data usa deschizandu-se si tresari scurt, luata prin surprindere. Se calma apoi cand vazu ca nu era decat o eleva care.. ei, bine, s-a zic cu partea in care dorea sa se calmeze. Tanara arata de parca ar fi participat la un maraton al Incuiatilor. Spranceana i se arcui in semn de curiozitate.

- Probleme? intreba ea, incercand sa-si dea seama ce se petrecea.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
25 Feb 2012, 17:33
Parul ei lua o nuanta de rosu aprins . Era jenant . Se ridica de pe podea scuturand usor materialul albastru al blugilor . Din cate isi dadea seama , nu erau colege . Isi duse ambele maini la ceafa apropiindu-se de prima fereastra . Se parea ca afara era destul de frumos incat sa iasa si sa scape de acea stare apasatoare .

-Nici una . Isi indrepta privirea catre bruneta ridicand o spranceana . Soarele patrundea prin ferestrele usor prafuite ajungand in ochii ei . Isi indrepta privirea inspre lucrurile din incapere . Razele soarelui scoteau in evidenta praful ce se depuse de-a lungul timpului acolo .

-Imi pare rau daca te-am ..deranjat . Spuse pe un ton calm , nepasator , plin de nevinovatie . Desigur in mintea ei totul decurgea altfel . Se uita inapoi l, dupa care se indrepta catre usa deschizand-o si verificand daca mai circula cineva pe coridoare . Nimeni . Perfect , acela era momentul perfect .

27 Feb 2012, 16:35
  • - Oh, nu te scuza.

O privi pe tanara cum deschise usa, care se dadu la o parte cu un parait scurt. Cercetasa pufni, usor distrasa. Nici macar nu se gandise ca tipa deranja la acea ora; termenul care se potrivea gandurilor sale era de fapt altul.

- Din contra, chiar.. m-ai amuzat, daca pot sa spun asa.

Ii analiza scurt parul ravasit si obrajii imbujorati, iar apoi ridica din umeri cu o falsa nepasare, intrebandu-se in gand daca tanara va pleca atat de repede. Dupa insemnele de pe roba sa, se parea ca o Soimeanca daduse peste ea. Nu interectionase cu prea multe persoane din acea Casa, si , ca sa fie sincera, nu prea o interesa sa-si faca cunostinte noi. Insa o cam preocupa sa afle in ce situatie se afla tanara, avand in vedere ca arata ca si cand fusese la un maraton Incuiat.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
29 Feb 2012, 23:58 (This post was last modified: 29 Feb 2012, 23:58 by Agnes Marie Lovel.)
-Ma bucur ca pot provoca zambete .

Observa niste umbrea apropiindu-se . Inchise usa , imprietenindu-se cu gandul ca avea sa-si petreaca cateva minute cu acea fata . Desigur , in general nu avea probleme de socializare , dar in momentul de fata era intr-o dispozitie nu prea buna . Se intoarse inspre fata , analizandu-i insemnele robei . Era bine de stiut cu cine avea de-a face . Cercetasa . Mereu o amuzase denumirea aceea . Isi musca buza incercand sa innabuse un raset .

Lua loc pe un scaun apropiat de cel al fetei , intorcand spatarul in asa fel incat sa-si sprijine bratele pe el , iar barbia pe brate . Ridica din sprancene intrebandu-se cu ce se ocupa cercetasa inainte ca ea sa de-a buzna acolo .

-Ce ai acolo ? indrazni sa spuna , in cele din urma . Nu o deranjase niciodata tupeul pe care-l detinea , desi multi ii spusesera verde-n fata ca e putin cam directa si bagacioasa , ea ignorandu-i politicos .

OOC: Iar numa' cate unul ? =]] Ce-am spus eu ? :-l Mai muulti *-* Doar nu o cheama pe Desiree Oricine :-w Haideti >Happywide<

01 Mar 2012, 10:53
  • La intrebarea tinerei, Cercetasa ridica cartoiul greu de Potiuni drept raspuns. Acesta avea coperta usor scorojita, ca si cand suferise mult la viata lui. Desiree trebuia sa recunoasca ca nici ea nu fusese prea ingaduitoare de multele ori cand isi varsase nervii peste manual.

- Teme. Sau, ma rog, cel putin incercam, adauga ea, cu sinceritate. Interesul meu pentru invatat e aproape nul in momentul asta, asa ca..

Lasa manualul greu sa cada pe masa; acesta se tranti cu un bufnet surd. Isi ridica privirea catre tanara din fata sa si un zambet i se schita lent pe buzele palide.

- Daca chiar vrei sa facem o conversatie, ar fi grozav daca ti-as sti numele, remarca ea. M-ar ajuta de minune.

Love you, Bells.
01 Mar 2012, 23:10
  • Zambi strengareste , incrucisandu-si bratele la piept . Zambi usor , dandu-si cumva ochii peste cap . Aaaahm . Nu se gandea la care ii era numele , ci doar daca sa mai precizeze si numele de familie . Mai conta ? Pentru unii da..

-Agnes ...Lovel .

Isi sprijini barbia pe antebrate , privind coperta manualului ei . Ea era adepta temelor facute . Nu suporta sa se prezinte la ore cu temele nefacute .. sau asta era in trecut ? Acum nici nu-si batea capul cu asa ceva .. ci doar le facea si gata . Isi inclina capul intr-o parte , zambind cu subinteles .
    -Dar al tau ? intreba soimeanca in cele din urma . Care este ? spuse ridicand din sprancene .

02 Mar 2012, 09:11
  • O cuta de incruntare ii aparu pe frunte cand auzi numele tinerei. I se parea cunoscut de undeva.. insa nu putea spune unde l-a mai auzit. Senzatia de deja vu o dispera - se simtea ca si cand era amnezica.

- Desiree, raspunse ea. Rose. Poti sa-mi spui cum vrei.

Ridica din umeri, amintindu-si ca Julieta prefera sa o strige pe al doilea nume. Dintr-o data , cateva imagini se perindara prin fata ochilor sai, in timp ce numele lui Agnes i se repeta prin minte. Acum isi amintise unde mai auzise de ea - numele ei fusese strigat in Marea Sala cand au fost alesi Sefii de Casa. Totusi, nu era suta la suta sigura.

- Sa inteleg ca esti Sefa de Casa? intreba ea.

Love you, Bells.
02 Mar 2012, 22:35 (This post was last modified: 02 Mar 2012, 22:36 by Michael Stark.)
  • Jake isi lasa temele deoparte, iesind din Camera de Zi a viperinilor. Avea de gand sa se plimbe putin prin castel. Cauta ceva de facut, plictisit de acea monotonie. Majoritatea persoanelor cu care isi petrecea el timpul erau la ore, sau se plimbau pe domeniile castelului, asa ca prefera sa nu mearga cu ei, pentru ca nu il atragea nici frigul de afara si nci invatatul.

Zambi slab, si iesi din Pivnita. Urca la urmatorul etaj pe scarile de marmura si se plimba pe coridor, intr-un ritm lent. Nu avea o anumita tinta, insa se uita in jur. Vazu usa salii armurilor si se indrepta spre ea, gandindu-se ca nu ii strica sa se plimbe printre armuri, simtind mirosul dulceag al vechimii si al prafului in aer.

Apasa pe clanta si intra inauntru, cu mainile adancite in buzunarele jachetei. Inauntru dadu peste doua fete, din cate stia, ambele Sefe de Casa. Le zambi putin surprins si amuzat in acelasi timp.

"Buna," spuse, zambind slab, cu o urma de oboseala in voce.
    Intra inauntru si inchise usa in urma lui. Nu fusese invitat inauntru, insa intrase oricum. Nu credea ca e vreo problema, si, sincer sa fie, nici nu il interesa foarte tare daca intrerupea ceva. Nu avea ganduri rele sau ceva, insa avea chef sa stea cu cineva.

OOC: am cam intarziat, insa sper sa nu fie vreo problema daca m-am bagat si eu aici ^_^

I look so good I might die
[Image: knAot.gif] [Image: ordME.gif] [Image: wzOiJ.gif]
Give me a scotch. I'm starving.

02 Mar 2012, 23:05
  • Isi sufla suvitele de par care cadeau pe fruntea ei . Isi ridica privirea catre Paful ce se observa usor , plutind in aer . Isi aminti melodia pe care o fredonase inainte sa iasa din turn . Era putin cam ciudata , avand in vedere ca prima data o auzise la un post de radio incuiat .

Isi scarpina crestetul , stramband usor din nas .. Nu o interesa cum suna mai bine sau cum ii placea fetei sa i se spuna asa ca avea sa-i spuna pur si simplu Desiree . Era posibil sa mai fi auzit numele ei .. dar acum se concentra pe intrebarea fetei .

-Da , sunt . Ma gandesc ca si tu ?! Era nesigura daca Desiree era cea pe care o vazuse in Sediu Sefilor de Casa , sau doar o confunda acum . Auzi usa deschizandu-se , si tresari deodata , rugandu-se sa fie oricine numai nu cei trei astropufi cu care intrase in probleme . Isi duse mana la piept , rasufland usurata cand observa ca nu era niciunul din cei trei , ci doar un baiat inalt , cu siguranta nu din casa ei . Fiindca nu-l mai vazuse pana atunci .

-M-ai speriat de moarte ..vorbi aceasta . Expresia fetei ei se schimba , schitand un mic zambet . Probabil , tanarului din fata ei nici nu-i pasa de asta , si cu siguranta si-ar fi dorit sa fie 'de moarte' .

Thread Closed