Thread Closed 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~ you will let me down
27 Feb 2012, 21:59
  • Din instinct, femeia se uita prima oara catre ea. Desiree remarca expresia de pe fata sa - una care spunea " nu te cunosc, si nu stiu ce naiba cauti aici". Isi musca buza de jos, gandindu-se sa o cheme pe Ainsley sa salveze situatia, insa colega sa Cercetasa interveni tocmai in acel moment. Femeia se intoarse catre tanara si un licar ciudat incepu sa-i lumineze privirea.

- Ainsley, ce cauti aici? o intreba, pe un ton ascutit.

Exact acelasi lucru la care se gandise si ea. Desiree isi infrana impulsul de a rade cu dezaprobare. Nu era tocmai cea mai calduroasa primire posibila - insa cu siguranta era o primire mai buna decat altele. Asta o facu sa se simta mai bine. Si, spre surprinderea sa, Ainsley chiar se pricepu sa repare situatia.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
01 Mar 2012, 09:08
  • Multumesc de primirea calduroasa , se gandi Cercetasa, sarcastica.

- Eram prin trecere si.. trebuie sa vorbesc cu tine, ofta ea. Putem intra?

Mama lui Deborah o privi cu un licar de curiozitate in privire. Ainsley se gandi ca va incepe sa puna intrebari chiar atunci pe veranda, in frig, fara sa se chinuie sa le invite inauntru. Insa femeia le invita in casa, cu o expresie impasibila asternuta pe chip. Ainsley rasufla adanc, usurata. Crezuse pentru o clipa lunga ca va fi nevoita sa stea mai mult afara.

Intrara in casa, iar usa se inchise dupa cele trei cu un bufnet surd, impiedicand frigul sa patrunda inauntru. Ainsley se relaxa imediat ce simti cum caldura binefacatoare ii invaluie trupul.

[Image: coldworld.png]
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
Find all posts by this user
01 Mar 2012, 09:59
  • Caldura o invalui imediat ce intra in casa. Mama lui Deborah le facu semn sa vina inauntru, apoi pleca, lasandu-le sa se descalte. Desiree arunca o privire in jur, analizand holul ; nu existau urme de-ale Magiei acolo, casa arata ca un camin normal de-al Incuiatilor. Isi nota in minte sa o intrebe pe Ainsley ce fel de Sange avea femeia.

Se descalta de cizme si intra. Primul lucru care-i sari in ochi fu o fotografie inramata, in care doua fete stateau in aceeasi casa in care se aflau cele doua Cercetase in acel moment. Cea blonda, cu un zambet mic pe buze, avand un colier de argint la gat, era cu siguranta Deborah. A doua o recunoscu ca fiind Aria. Era clar, nu avea niciun dubiu in timp ce o privea pe cea de-a doua tanara din fotografia alb negru.

Ainsley veni langa ea, iar Cercetasa nu ezita in a-i arata poza inramata.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
02 Mar 2012, 09:39
  • Ainsley se apropie de colega sa si remarca imediat fotografia inramata. Nu ar fi trebuit sa o surprinda faptul ca inca mai existau poze cu Deborah in acea casa - insa faptul ca o vedea din nou pe Aria ii provoca un soi de nostalgie imbinata cu indiferenta. Ii era dor de vremurile vechi, insa stia ce trebuia sa faca. Alta solutie nu mai exista.

Desiree o impinse usor. Ainsley ii intalni privirea - era un soi de licar intrebator in ei, ca si cand Cercetasa astepta o reactie de la ea. Ca raspuns Ainsley ii zambi.

- A, deci ai observat fotografia? Desiree dadu sa o intrerupa, insa Ainsley continua aproape cu indiferenta sa spuna ce avea de zis. Nu-i asa ca din poza nu poti sa-ti dai seama ca una din ele deja planuia sa o omoare pe cealalta?

03 Mar 2012, 20:33
  • Ainsley o lasa sa se gandeasca la cuvintele sale, inaintand in casa. Ultimul lucru pe care il surprinse Cercetasa pe chipul colegei sale fu un zambet plin de intelesuri. Desiree rasufla adanc, mai privi o data fotografia inramata, si o urma pe Ainsley inauntru. Remarca ei o pusese pe ganduri mai mult decat se asteptase initial.

In sufragerie fu intampinata de un semineu in care ardea un foc vesel; vederea acestuia o facu sa se simta nostalgica, desi nu trecusera nici doua ore de cand plecase de la Castel. Se aseza pe canapeaua din piele, langa Ainsley, si chiar atunci isi reaminti motivul pentru care venisera aici. Inima sa incepu sa bata mai repede la acel gand.

- Sa nu strici totul, ok? o ruga pe Ainsley.

Love you, Bells.
04 Mar 2012, 13:18
  • Ii arunca o privire rauvoitoare lui Desiree, apoi pufni usor. Nu stia cum Cercetasa inca nu avea vreun dram de incredere in ea; insa se va asigura ca dupa aceasta noapte Desiree va sti de ce era capabila ca sa-si indeplineasca scopul. Putea face mult mai multe lucruri decat credea tanara.

- Ai incredere in mine, ii replica Cercetasa, cu simplitate.

Desiree ii mai sustinu privirea timp de o secunda scurta, apoi se uita in alta parte. Se auzi zgomotul unei usi deschise cand mama lui Deborah intra in incapere, aducand niste cesti cu ceai. Ainsley zambi malitioasa, dandu-si seama ca acum era timpul sa-si puna strategia in aplicare.

04 Mar 2012, 13:28
  • - Imi pare rau ca nu am avut timp sa va aduc mai multe, insa nu stiam ca veti veni, se scuza femeia, dandu-le cestile de ceai.

Desiree lua cana, bucurandu-se de senzatia data de fierbinteala ceaiului. In sfarsit, incepea sa se dezmorteasca si sa se relaxeze. Gandul ca in curand va trebui sa iasa din nou afara, in plina furtuna de zapada, o facea sa-si doreasca sa se ascunda sub un fotoliu. Lua o gura din ceasca sa, asteptand ca Ainsley sa-si inceapa discursul. Era curioasa. Cine stie, poate vor mai gasi cateva indicii aici inainte de a pleca catre casa colegei sale.

- Nu o sa stam mult timp, o auzi pe Ainsley spunand.

Love you, Bells.
04 Mar 2012, 13:33
  • Lua si ea o gura de ceai, apoi inspira adanc, cautandu-si cuvintele.

- Stiu ca suna cam nepotrivit.. insa voiam doar sa va pun niste intrebari, spuse ea.

Nu suna nepotrivit, ci de-a dreptul stupid, de fapt. Ca si cand s-ar fi aflat intr-un film Incuiat cu politisti. Ainsley vazuse destule ca sa-si dea seama ca vorbele sale au sunat ca un soi de cliseu. Aproape ca o vedea pe Desiree zambind cu sarcasm langa ea auzindu-i cuvintele. Nu incepuse conversatia aceea cu piciorul drept.

- Intrebari? rase mama lui Deborah. Nu ai putut trimite o bufnita? Presupun ca ai mers destul de mult pana aici..

04 Mar 2012, 13:37
  • Se lasa pe spatarul fotoliului, infranandu-si impulsul de a rade in hohote. In schimb, de la ea se auzira niste zgomote infundate, ca niste chicote. Desiree isi dadea seama ca Ainsley realizase deja care era parerea sa despre asta. Daca Ainsley nu isi va dada mai mult silinta, nu se vor alege cu nici un raspuns concludent pentru cautarea lor.

Cercetasa incerca sa se calmeze, realizand ca chicotele sale infundate nu erau deloc pe placul mamei lui Deborah. Nu se pricepea sa fie subtila in astfel de situatii.

- De fapt, Ainsley a dorit sa spuna ca vrea sa va puna niste intrebari un pic cam complicate, care nu pot fi adaugate intr-o scrisoare, replica ea, inainte sa se gandeasca.

Love you, Bells.
04 Mar 2012, 13:44
  • Ainsley se abtinu sa-si dea o palma peste frunte in semn de exasperare. Clar, Desiree trebuise sa spuna ceva nepotrivit ca sa strice toata discutia. Se asteptase la asta, insa efectul resimtit nu era ceva cu care sa te obisnuiesti intr-un timp atat de scurt. Isi lasa ceasca de ceai pe masa, infranandu-si impulsul de a ofta.

- Apropo , pe mine ma cheama Desiree, adauga colega sa. Si a fost ideea mea ca sa venim aici.

Mama lui Deborah isi plimba privirea cand de la una, cand de la alta. Femeia parea sa nu stie ce sa adauge in continuare, si nici ce sa creada. Cele doua Cercetase o luasera prea brusc, realiza tanara.

- Putem explica, continua Ainsley.

Thread Closed