A new life..
|
17 Mar 2012, 15:10
(This post was last modified: 17 Mar 2012, 15:12 by Klaus Lovel.)
|||
|
|||
Mergea inainte cu bagheta in fat(z)a si ignora pur si simplu vorbele fetei, dar apoi o zarii in fat(z)a lui cu mainile in sold si pufni intr-un ras ironic, ridicand o spranceana.Se pare ca , Aylee era pusa pe fapta mari.Il tranti de rafturi, dar se stapani incat sa nu maraie destul de tare, spre speranta ca nu o va speria.Isi puse mana in jurul taliei ei, intorcand-o acum pe ea cu spatele de rafturi, muscand-o usor de buza inferioara ca apoi sa-si vare limba in cavitatea ei bucala cercetand-o, dar se desprinse brusc auzind din nou acel zgomot maraind incet ca apoi sa zica:
-Bine, de data asta nu sunt nebun...ma duc sa vad ce e, continua el si o prinse de mana tragand-o dupa el pana in sectorul interzis. Ajunsera acolo de indata, si deschise usa usor simtind-o pe Aylee in spatele lui zambind malefic..ca apoi sa o impinga in spate cativa pasi, observand cum un raft se prabuseste facand un zgomot infernal. -La dracu, ti-am spus eu ca e cineva sau ceva aici...continua el pe un ton sarcastic.Nu vroia sa o implice in asta, dar de cateva zile cineva ii trimitea mesaje amenintatoare, si se pare ca, aceea persoana nu glumea.Inchise usa si o lasa pe Aylee afara pentru a nu o baga in belele, inainte sarutand-o scurt si facandu-i cu ochiul...dupa aceea merse cu bagheta indreptata in fat(z)a..cercetand zona, muscandu-si buza inferioara.Inchise bine usa ca, fata sa nu poata intra..pentru a nu o rani, sau sa se raneasca singura..sau sa cada vreun raft pe ea.Mergea incet inainte..si se indrepta spre partea de unde se auzea zgomotul acela, trezindu-se in fat(z)a lui cu un Dementor care zise: -Mai, mai ce avem aici.. Step aside bitches it's Klaus Lovel
![]() ![]() I'm a sweet serial killer |
|||
17 Mar 2012, 15:34
|||
|
|||
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
17 Mar 2012, 15:41
(This post was last modified: 17 Mar 2012, 15:55 by Klaus Lovel.)
|||
|
|||
Simti un gol imens, si auzi o bubuitura..din nou.Ca si cum usa explodase, si se ruga sa nu fie Aylee..dar se pare ca, asa era.Injura in gand cand o observa, nu prin faptul ca nu vroia sa o vada..dar nu vroia ca ea sa pateasca ceva.Se uita la ea cu priviri fulgeratoare zicand:
-La dracu Aylee..ti-am spus sa stai in biblioteca..continua el pe un ton destul de furios.Femeile astea zici ca fac totul numa de al dracu pe dos..gandii el dar isi reveni din visare tragand-o pe Aylee in spatele lui, observand cum Patronusul se duce catre Dementor dar acesta ridica bagheta si..il facu sa dispara.Scutura din cap cateva secunde pentru a-si limpezi gandurile, si observa cum Dementorul isi indreapta bagheta spre Aylee ranjind zicand: -Ei bine, o sa ma ocup de micuta inainte..zise ea ranjind malefic. Marai scurt dar destul de tare zicand: -Nici sa nu indraznesti..dar in clipa urmatoare, Dementorul isi indrepta privirea malefica spre Aylee incercand sa zica o vraja, dar Lucas fu pe faza si se puse din instinct in fat(z)a ei, iar cand vraja il lovi il zbura spre rafturile cu carti trantindu-l destul de tare de ele..lovindu-se la spate, totusi gandul ii ramase daca viperina era bine..si incerca sa se ridice..intr-un final. Step aside bitches it's Klaus Lovel
|||
17 Mar 2012, 16:08
(This post was last modified: 17 Mar 2012, 16:09 by Aylee L. Lovel.)
|||
|
|||
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
17 Mar 2012, 16:36
|||
|
|||
Scutura usor din cap, si incerca sa-si limpezeasca gandurile.Zguduitura aceea il facuse sa maraie ingrozitor, auziindu-se ecoul lui in toata sala."La dracu!"..isi zise in gand, punandu-si mana la ceafa asigurandu-se ca era bine si nu curgea sange..fix asta ii mai lipsea.Se ridica usor, sprijinindu-se de rafturi ca apoi sa ajunga in dreptul lui Aylee..auzind raspunsul Dementorului referitor la intrebarea lui Aylee:
-Pai micuto, eu am treaba cu viperinul nu cu tine.Asa ca, daca vrei sa iesi bine daca nu vei iesi cu forta, pana nu te ranesc...si asa pare dispus sa se sacrifice pentru tine..asa ca, nu mi-ar fi foarte greu sa-l anahilez. Lucas marai scurt ca apoi sa zica: -Nu ai invatat ca, cu o domnisoara se vorbeste mai frumos?..continua e cu un zambet malefic, ca apoi sa ii sopteasca la Aylee la ureche : Iesi din camera asta, daca nu te scot eu cu fort(z)a papusa..continua el, si apoi o saruta scurt pe obraz..ridicandu-si bagheta catre Dementor zicand "Expecto Patronum"...aratandu-si Patronusul..un tigru cu o stralucire argintie..indreptandu-se spre Dementor..facandu-i cu ochiul fetei sa plece odata. Step aside bitches it's Klaus Lovel
|||
17 Mar 2012, 17:15
|||
|
|||
Ofta exasperata. Cat de greu ii era lui Lucas sa priceapa ca nu avea sa plece de acolo? Desi ii era recunoascatoare, nu se bucura ca trebuise sa fie salvata. Ii zambi, dupa care il privi cum isi cheama patronusul. Un tigru. Incepu sa rada. Nu ii venea sa creada ca Lucas avea un patronus sub forma de tigru. Soarta asta, isi zise in timp ce dadea din cap. Insa nu statea degeaba. Se concentra din nou, de data asta pe o alta intamplare. Isi aminti de calatoria cu trenul inspre casa, in vara in care aflase ca Eliza este sora ei. Isi aminti de cat de fericite erau, de faptul ca nu stiau inca ce le asteapta, de faptul ca erau cele mai bune prietene pe atunci, de fericirea care le cuprinse cand aflasera ca erau surori, chiar si cu parintii ciudati pe care ii aveau. Din bagheta ei tasni, ca un fulger, rapid si orbitor, un Hipogriff maiastru, care i se alatura tigrului baiatului.
Tigrul, fara sa anunte inainte, ii sari in spate Hippogrifului. Asa, amandoi, zburau cu viteza inspre faptura care se daduse inapoi cativa pasi, sau cateva plutiri, sau cum s-ar fi masurat chestiile astea la creaturile plutitoare. Mutandu-si bagheta in mana stanga il lua de mana. -Facem echipa buna impreuna.
|||
17 Mar 2012, 17:19
|||
|
|||
Se uita la ea si zambii strengaresc.Da , faceau echipa destul de buna, dar totusi sper ca Dementorul sa fie alungat..altfel avea sa-i raneasca pe amandoi, in cel mai rau caz pe Aylee..pentru ca era o tinta prea usoara pentru el.Isi dadu ochii peste cap, cand observa cum aerul rece de pe ferestre patrunde iar, si isi stranse hanoracul mai bine pe el..si intr-o clipa observa cum Dementorul nu mai era si zambii malitios si malefic uitandu-se la Aylee ca apoi sa o prinda de mana zicand:
-Cred ca treaba aici e terminata, hai sa iesim..continua el si o tinuse strans de mana pana iesira din Sectorul Interzis, ca apoi sa inchida usa bine in urma lor.Ii zambii fetei malitios, pana ajunsera in biblioteca..era destul de tarziu, dar se intoarse spre ea..surazand cald, prinzandu-i chipul intre mainile lui ca apoi sa o sarute cu pasiune..prinzand-o de talie tragand-o mai tare spre el, aproape auzindu-i bataile inimii puternice. Step aside bitches it's Klaus Lovel
|||
17 Mar 2012, 23:09
|||
|
|||
|||
17 Mar 2012, 23:17
|||
|
|||
Observa cum ea se desprinse usor de el, si marai scurt ca apoi sa ridice o spranceana."Ce n-am facut bine iar?"...isi zise in gand ca apoi sa se aseze pe marginea unei mese privirea ramanandu-i inca la ea.Ii auzi intrebarea, si surase scurt ca apoi sa ajunga din nou brusc in fat(z)a ei.O prinse de barbie, fortand-o parca sa se uite in ochii lui, observandu-i adancimea din ei.Surase scurt, observandu-i aceii ochii superbi si zise:
-Pisicuto, daca pentru tine e ok e si pentru mine.Daca tu vrei asta eu sunt de acord..continua el pe un ton destul de serios.Seara asta devenise destul de interesanta, pentru amandoi..avand in vedere ca avusera treaba si cu un Dementor dar din fericire scapasera cu bine..ei bine, doar cu mici zgarieturi pe spatele lui. O lua din nou in brate, si o sarutase cu pasiune din nou buzele lui lipindu-se de ale ei, asteptand parca un raspuns de la ea, simtindu-i bataile inimii care parca se zbateau sa iasa din piept.Marai usor, apoi o prinse de talie tinand-o ferm, uitandu-se la ea..asteptand un raspuns. Step aside bitches it's Klaus Lovel
|||
18 Mar 2012, 00:06
|||
|
|||
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|