A new life..
|
18 Mar 2012, 00:17
(This post was last modified: 18 Mar 2012, 00:22 by Klaus Lovel.)
|||
|
|||
Se uita la ea, si se indeparta putin de ea..brusc, pentru a-i lasa spatiu.Ii prinse privirea, si apoi ofta scurt , auzindu-i negatia..parca o mie de sageti ii strapungeau inima.Stia exact, ce simte pentru ea si nu avea sa se dea inlaturi de la nimic, si avea sa lupte..oricat sau cu oricine pentru a fi a lui.Se uita la ea zambind cald si zise:
-Bine..e alegerea ta, pisicuto.Dar vreau sa te gandesti bine la faptele tale..sau mai bine zis sentimentele tale..fata de bine.Stiu ca nu ne cunoastem indeajuns, dar putem pe parcurs sa o facem..oricum intr-o viata nu apuci sa cunosti un om pe deplin..Si nu trebuie sa-ti para rau niciodata pentru ce faci, pisicuto..continua el uitandu-se la ea, ca apoi sa zambeasca.Vreau sa fii sigura pe ce vrei sa faci..si te intreb definitiv..daca vrei sau nu, ca sa stiu ce voi face de acum incolo. Pufni usor cand zise..ce va face de acum incolo.Daca avea sa-l respinga din nou ei bine, avea sa dispara din viata ei pentru totdeauna..pentru a nu se rani singur, si nici sa se amageasca. Step aside bitches it's Klaus Lovel
![]() ![]() I'm a sweet serial killer |
|||
18 Mar 2012, 00:32
|||
|
|||
Edit By Raizen Puncte Viperini - 220 Topic Closed !
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|