Thread Closed 
welcome to reality
25 Mar 2012, 23:07
  • Agnes and Calleb J.C.

Iesi din sala , tinand cateva carti sub brat , si facandu-si loc in geanta pentru ele . Era ciudat , fiindca citea prea multe carti deodata si le termina prea repede pe unele dintre ele , incepand altele ..insa fara sa uite cele pe care nu le terminase de citit.

Isi puse ochelarii cei mari ..pe care-i purta numai de forma , fiindca nu aveau lentile , dar ii placeau . Ii placea sa petreaca ore inregi in biblioteca scolii in ciuda faptului ca trebuia totusi iasa de acolo pentru a lua cele trei mese . Cu siguranta acel lucru important pentru ea , pentru stomacul ei mai bine zis , care o intrerupea din citit . De fiecare data cand ajungea la punctul culminant al unei carti , stomacul ei se revolta chioraind de mama focului fiindca ea mai amanase plecarea ei cu inca cateva minute inainte asta .

Rase amuzata de amintirea aceea . Isi indrepta spatele , privind nedumerita interiorul plin de carti al gentii sale . Se pare ca era nevoita sa le tina in maini pe acelea .

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
26 Mar 2012, 14:54
  • Intarzise la orele de curs si astazi si oricum ziua era consumata.Iesi din camera pentru a se mai relaxa.Avea nevoie intradevar de o gura de aer altfel ar fi simtit ca se sufoca.Isi dadu o mana prin parul brunet zburlit, si isi facea loc prin aglomeratia ce il enerva la culme.

Deobicei nu prea iesea din camera pentru alte motive decat Orele de curs sau o plimbare scurta, dar acum chiar avea nevoie.Simtise ca in ultimele zile nu mai putuse respira deloc cu atatea teme si practica vrajilor..il daduse cu totul peste cap.

Mergea pe coridor si nu se uita pe unde merge, dintr-o data izbindu-se de o roscata cu ochii mari si frumosi, dar observa ca isi scapase tanara cartile pe jos.Dadu sa se aplece punand mana pe carti incercand sa le ridice zicand:
    -Scuze, neatentia mea..ei bine e cam pretutindeni! Eu sunt Caleb, incantat..continua el pe un ton amuzant..totusi tipa arata al naibi de bine ca sa nu se prezinte.

[Image: f29FRaF.gif].[Image: tumblr_mhj80wzWPR1s1qvmko4_250.gif]
»It will never, ever, ever be over«
26 Mar 2012, 22:52
  • -Uita-te pe unde mergi ! spuse aceasta destul de rautacios , fara sa se uite la persoana de care se izbise.

Isi scapa cartile din cauza ciocnirii . Totul fusese prea rapid pentru ea . Se apleca pentru a-si aduna cartile de pe jos . Unele fiind oricum destul de rupte , vechi si prafuite , nu avea nevoie de altele la fel si nici sa le rupa de tot nu vroia .

Cand ii auzi glasul , isi ridica mecanic capul ramanand cu guar intredeschisa . De ce trebuia ca tocmai ea sa fie implicata in asemenea situatii ? Se ridica dand o suvita de par dupa ureche si aranjand ochelarii mari , falsi pe nas . Probabil arat ca o ciudata , iar zvonul ca Ochi-De-Soimii erau oricum ciudati , intarea ideea . Isi dadu ochelarii jos intinzadu-ii si zambind mecanic se intoarse pe calcaie lasandu-l cu ochii in soare.
    -Vei avea nevoie de ei data viitoare ..

Nu vroia sa-l lase asa pe baiat . Intr-adevar era destul de chopes , dar nu o interesa . Se indeparta zambind larg , e acesta . O amuza . Se astepta ca el sa plece , sau sa faca ceva . Dar nu auzi nimic in spatele ei timp de cateva secunde .

Isi umezi bzele , gandindu-se la cartile ei . Ce idiot putei sa fii ca sa nu vezi pe unde mergi . Mda , i sar fi putut intmpla oricui , dar pe ea o infurie asta , fiindca i se intamplase de prea multe ori .

27 Mar 2012, 17:03 (This post was last modified: 27 Mar 2012, 17:03 by Meghan Wallace.)
  • Zambii usor cand ii auzi replica.Era frumoasa tipa, par roscat ochii mari in fond avea tot ce ii trebuie unui baiat dar,se pare ca tanara nu era cum si-o imaginase el, ca o micuta printesa care isi scapa cartile si are nevoie de cavalerul ei pentru a o ajuta.Dar se pare ca tipa asta ii castigase interesul, asa ca o ajuta sa-si ridice cartile chiar daca ii le lua din mana si pleca ca o furtuna.

Timp de cateva momente nu o urmarii, ca apoi sa-i ia ochelari de pe jos si sa fuga destul de lent dupa ea, ca doar nu era nebun sa se apuce sa alerge ca la antrenamente pe holurile castelului.O prinse intr-un final de mana si o intoarse spre el lipind-o aproape de corpul lui zicand:
    -Bine papusa! Daca vrei jucam dur, tineti ochelarii si ii poti pastra.Nu am nevoie de ei, m-am bagat in tine din pura neatentie se mai poate intampla oricui.Si comportamentul iti lasa de dorit!...continua el uitandu-se la ea.Nu era rau de fire, dar daca pustoaica vroia sa joace dur ei bine lui ii placeau jocurile si de ce sa nu se bage?

27 Mar 2012, 22:17
  • Simti cum acesta se apropie de ea , prinzandu-i mana si intorcand-o usor spre trupul lui . Zambi vicleneste , arcuindu-si curioasa o spranceana . Il suparase ? Ii trezise interese ? Ceva cu siguranta facuse mica roscata , dar nu o interesa ce fiindca nu-l cunostea pe baiat , iar ei nu-i placeau necunoscutii .

-Stai calm Romeo ! Nu aveam de gand sa ti.i las definitiv .Ci doar temporar ..Isi trase mana dintr-a baiatului , pastrand acelasi zambet pe buze . Se indeparta usor , intorcandu-si privirea in fata . Nu era atat de nepoliticoasa de obicei .. Ba da era . Nu era necesar sa se minta singura .

Zambi larg gandindu-se ca-i daduse ceva batai de cap baiatului . I se cam aprinsera calcaiele ? Posibil . Dar nu vroia sa recunoasca . Continua sa mearga , , dupa care isi puse ochelarii la ochi si inspira aer in piept . Ceva ce facea mereu . Non-stop .

28 Mar 2012, 17:35 (This post was last modified: 28 Mar 2012, 21:35 by Meghan Wallace.)
  • Rase scurt si ridica usor o spranceana.Se pare ca roscata inca isi continua acel joc pe care..nu-l puteai numii chiar joc, ci mai mult o copilarie.Ei bine, avea el ceva in minte de cand o vazuse prima data dar statea calm stiind ca toate se vor aseza la un moment dat, fie acum fie in cateva zile.

Se uita la ea si incepu sa rada ironic.Era simpatica, dar era ca o copila ce nu stia prea multe, sau se prefacea..desi a doua varianta era mai plauzibila.Dadu din umeri, ca apoi sa-si muste buza inferioara zicand:
    -Bine daca eu sunt Romeo, atunci tu esti Julieta!..continua el cu un zambet sarmant dar totusi destul de serios incat sa nu-i dea de inteles fetei ca il putea juca cum vroia ea.

Putea sa fie dur, si sa fie si calm.Depindea de persoana cum se comporta, si nu prea facea exceptie la nimeni fie care era fata fie ca era baiat.Inghiti in sec, ca apoi sa observe cum fata se intoarse si o prinse din nou de mana tragand-o spre el observandu-i trasaturile fine si buzele rosii..care ii dadeau fiori pe sirea spinarii.Totusi incerca sa-si tina in frau..reactiile si zise:
    -Nu scapi tu de mine asa usor, papusa!..

28 Mar 2012, 21:49
Nu era un joc. Ea incerca doar sa rada de baiat si sa scape totodata de el . Avea alte planuri in minte acum . Dar din cate vedea , baiatul nu enunta la o sacai , si ceea ce facea era rau , fiindca nu-i placea asta . Prefera sa stea singura decat sa fie enervata de persoane necunoscute.

-Mai bine nu ..rase aceasta scurt , tragandu-si din nou mana dintr-a baiatului si marindu-si ochii , privindu-l serioasa . De obicei incepea sa rada , fiindca nu se putea abtine . Dar asta se intampla numai cu Isabella ; Ar fi preferat sa nu de-a semne de gluma sau prietenie .. asta ar fi insemnat sa isi piarda ziua trancanind cu brunetul , ceea ce nu vroia . Isi aminti de stomacul ei . Se parea ca ii era cam foame , cel putin daca se lua dupa suntele pe care le auzea atunci , ei bine ..da.

-Ba daa ..incepu aceasta , mangaindu-si barbia si privind tavanul . Cred a voi scapa daca intru in baia fetelor ..nu ? Doar nu ma vei urmari si acolo . Chicoti , intorcandu-se cu spatele la el si strangand mai tare cartile de sub brat , sperand sa nu le scape din nou . Ar fi fost o prostie . Pana la urma nu era chiar atat de neindemanatica.[/list]

29 Mar 2012, 18:51
  • Rase scurt si ironic cand auzii vorbele roscatei.Totusi simtea un gol in stomac si nu stia de ce.Probabil era pentru ca nu mancase aproape nimic toata ziua, din lipsa de timp.Alergase intr-o parte si in alta pentru diferite chestii si orele de curs, si chiar nu mai avusese timp de nimic.Cand a fost pauza de masa preferase sa alerge..asta facea el in fiecare zi si nu s-ar fi dat inlaturi de la nimic nici macar sa se opreasca sa manance ceva.

Se uita la ea ca apoi sa zambeasca scurt si strengar.Isi drese glasul ca apoi sa zica:
    -Ba da, nu ma crezi in stare?..continua el razand.Era in stare sa faca orice, inclusiv sa intre dupa ea in baia fetelor.
    Ii trecu un gand prin minte, dar nu prea stia cum sa actioneze asa ca statu putin pe ganduri ca apoi sa adauge.

-Si totusi nu am sa te las sa refuzii sa vi cu mine pana undeva!..continua el prinzand-o de mana, nu tare pentru ca daca ar fi strans-o tare..ei bine avea sa ajunga in Aripa Spitalului, ci usor astfel incat sa ii arate directia si sa mearga intra-colo cat mai rapid.

31 Mar 2012, 01:57 (This post was last modified: 31 Mar 2012, 01:57 by Agnes Marie Lovel.)
  • Isi dadu enervata ochii peste cap . Era obosita , iar brunetul nu facea decat sa agraveze situatia fiindca se transforma intr-un monstru cu cinci capete (roscate) daca nu era lasata in pace .

-Hm , nu ..nu te cred . Isi trase pentru .. a miia oara mana dintr-a baiatului , dar vazand ca acesta o tinea destul de bine de mana ..Se intoarse catre el , arcuindu-si , plina de interes , o spranceana . Pana undeva unde ?

-Consideri ca ma voi lasa prinsa in vorbele tale ..goale ?incheie propozitia , accentuand ultimul cuvant si ridicand in umeri . Vroia sa-l enerveze ? Da. Cel putin , incerca ..si din cate isi aducea aminte , se pricepea la asta , cel putin cu fratele ei . Ramase asa ..clintita . Privind in gol ..probabil visand la ceva ..Tresari usor , amintindu-si ca mai avea mult pana in camera de zi a Ochilor-De-Soim , iar baiatul din fata ei o tinea in loc de ceva vreme ceea ce nu-i convenea de fel .

31 Mar 2012, 11:48
  • Rase scurt cand ii auzi vorbele.Roscata vroia sa joace dur si sa-l enerveze.Ei bine avea ea sa se enerveze pe sine pentru ca el nu era genul sa sara imediat in sus cu injuraturi sa sa se ambaleze ca o prajitura.Isi dadu o mana prin parul zburlit ca apoi sa-i raspunda fetei la cele doua intrebari:

-Printeso, eu sunt in stare de orice doar ca nu ma cunosti tu! Iar daca nu vrei sa vii de buna voie..ei bine tu ai vrut cu forta..continua el dand absent din umeri ca apoi sa se uite in jur observand ca pe coridor ramasera doar ei doi..si aerul rece care batea cu putere din cauza geamurilor deschise.

Se apropie usor de tanara simtindu-i parfumul fresh si proaspat ca apoi sa o ia de dupa picioare luand-o in brate punandu-i mana dupa ceafa lui zicand:
    -Ei acum ce mai zici?..continua el inca mergand cu ea pana intr-o sala din apropiere incuiind dupa ei usa trantind-o ca apoi sa o lase jos pe tanara.
    -Nu inteleg de ce esti asa aroganta..continua el pe un ton serios.Saracul tau prieten..il compatimesc!

Thread Closed