In this moment
|
29 Mar 2008, 20:53
|||
|
|||
Band:Fanta
Mancand:Chips-uri Purtand ![]() Auzind: televizorul Vazand:tot televizorul Simtind:gustul racoritor de portocale Urand:idiotii Iubind:viata ![]() |
|||
29 Mar 2008, 21:10
|||
|
|||
Band: Nothing yet.
Mancand: Rulada din aia bunaa ![]() ![]() Purtand: o bluza cu dungi roz cu alb, cam prea decoltata sh iegari. [a fost o colega pe la mn, sh am ramas imbracata asha] Auzind: cum pe sora'ma o chinuie talentul... in baie : )) Vazand: cum scriu aceasta fraza. Simtind: ca sora'mea sparge niste oale daca continua sa cante. Urand: nebunia lu sora'mea Iubind: pe sora'mea ![]() ![]() |
|||
29 Mar 2008, 21:42
|||
|
|||
Band: nik
Mancand: ciocolata Purtand: bluza sh pantaloni roshii ![]() Auzind: B.u.g.Mafia-Limbaj de cartier ![]() Vazand: cum nu-mi merge webu Simtind: nervi p compu asta idiot sh gustu d ciocolata ![]() Urand: lumea asta Iubind: p cnv.. ![]() A Drama Princess..
![]() |
|||
01 Apr 2008, 19:52
|||
|
|||
Band: Cafea cu lapte yummy
Mancand: Biscuiti cu ciocolata Purtand ![]() Auzind: pe mine cantand "no one"=)) Vazand:ecranul Urand:televizorul dat prea tare Iubind:vocea aliciei keys ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
05 Apr 2008, 18:49
|||
|
|||
Band: apa
Mancand: baigly cu nuca Purtand: un tricou cu ``Hai la munte`` si o pereche de pantaloni maro Auzind: Arctic Monkeys - Still take you home si pe comentatoru' meciului Vazand: meciu` Poli Timisoara - U Cluj Simtind: ca U Cluj poate sa faca macar un egal Urand: ca steaua ii numa la 3 puncte dupa CFR Iubind: un baiat si faptu ca ii numa 0-0 la meci ![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
15 Apr 2008, 11:28
|||
|
|||
Band: o pastila efervescenta
Mancand: nik Purtand: hainute roz Auzind: ploaia ![]() ![]() Vazand: ce scriu Simtind: tastatura sub degete Urand: orele pe care o sa le am azi Iubind: ploaia ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
15 Apr 2008, 14:30
|||
|
|||
Band: nimik
Mancand: prajitura facuta de bunicame Purtand: o bluza subtire verde si pantalonii cu care merg la sport Auzind: comentatoru` meciului de handbal de pe sport.ro Vazand: tastatura si tv`u Simtind: plictiseala Urand: ca tre sa mai stau o sapt in casa si ca nu pot juca fotbal cu baietii Iubind: ca nu merg la scoala o sapt intreaga ![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
29 Apr 2008, 01:14
|||
|
|||
Band:apa chioara
Mancand:nik Purtand:tricou cu Guns n' Roses si pantaloni de pijama ![]() Auzind:baraiturile acumulatorului Vazand:semnatura lu' Adyna ![]() Simtind:somn Urand:ca profesorii ne-au dat teme Iubind:ca am o sapt intreaga de stat aksa ![]() |
|||
30 Apr 2008, 18:59
|||
|
|||
Band: Pepsi
Mancand: pasca cu ciocolata si branza Purtand: un pulover verde si pantaloni maro ( ce asortata-s, nu? ) Auzind: pe tata cum sforaie Vazand: semnatura lui ChoChang Simtind: somn Urand: nimik Iubind: nimik ![]() |
|||
30 Apr 2008, 21:50
|||
|
|||
Band: nimic
Mancand: sticsuri Purtand: o bluza roz si o precehe de pantaloni de aceasi culoare Auzind: muzica Vazand: ecranul calculatorului Simtind: fluturasi in stomac (pentru sensul bun) Urand: mai nimic,nu ma pot gandi la astfel de sentimente acum Iubind: secret ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Au revoir, pentru moment | Charlizze Di Rino | 4 | 2,097 |
18 Jan 2008, 23:56 Last Post: Gemini Andre |