Limbi straine
|
02 Apr 2008, 15:02
|||
|
|||
mda...si rusa pe asta am uitat-o...Zdarova!
|
|||
04 Apr 2008, 23:25
|||
|
|||
Pay eu stiu engleza ca deh... fac de la gradinitza si is inclasa de intensiv engleza...
Mai facem si franceza... da nu prea imi place... Mai stiu ceva italiana de la matusa`mea [ca a fost in italia ] si de la telenovele [cand ma uitam]... Tot de la telenovele stiu si un pic de spaniola. Germana sau rusa nu stiu... chiar daca rusa ar fi trebuit sa invat un pic ca deh... in bulgaria ajuta. ![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
05 Apr 2008, 18:18
|||
|
|||
Eu fac engleza din clasa a III-a si am inceput anul acesta sa fac si germana. Prefer engleza, dar iubesc si germana. Dirigintele nostru e profesor de english si franceza, deci vom face si franceza de la anul si nu spaniola cum ar fi trebuit. Eh... stiu aproape la perfectie spaniola ( ma uit la telenovele ), dar nu ma pricep la gramatica. Oh... Nu vreau in nici un caz sa fac franceza. Suna atat de... oribil. Este prea siropoasa.
![]() |
|||
05 Apr 2008, 22:53
|||
|
|||
nu...franceza?asa mi sa parut si mie....dar e foarte usoara...la pronuntare tre sa lucrezi si la gramatica asa ca....poti sa o inveti
![]() Je suis ta copin....te ajuta....este la fel de populara ca si engleza ![]() ![]() |
|||
08 Apr 2008, 18:53
|||
|
|||
la fel de populara ca engleza???mnu...nu este asa cum zici tu...nu ai vazut si tu ca acum se incearca globalizarea limbii engleze??dak zici ca e la fel de populara,de ce nu se globalizeaza lb franceza?(Engleza e si lb internationala....)
|
|||
08 Apr 2008, 19:01
|||
|
|||
nu chiar ca si engleza...dar e populara....te ajuta mult.....
![]() ![]() |
|||
08 Apr 2008, 19:08
|||
|
|||
dap dar franceza se vb doar in (Franta, Coasta de Fildes, Coasta de Azur,Canada(majoritatea)...astea nu prea sunt tari de vizitat...doar Franta...
|
|||
08 Apr 2008, 19:16
|||
|
|||
da....ai dreptate....dar mie imi place foarte mult Coasta de Azur....imi place franceza....ma descurc mai bine cu franceza decat cu engleza...cu tot ca engleza fac de 4 ani si franceza de un an
![]() ![]() |
|||
08 Apr 2008, 19:20
|||
|
|||
hm..felicitari atunci!!!prima data cand aud pe cineva care vrea sa calatoreasca intr-o tara mai putin dezvoltata...Toti vor America,Spania,Italia....
|
|||
08 Apr 2008, 19:27
|||
|
|||
mersi....eu vreau sa vad si alta tara....sa vad alte culturi...nu numa Spania sau Italia....
In Spania am fost...si nu e prea frumos...am stat 2 saptamani...e frumos ceva...dar....e prea multa poluare... Eu imi doresc sa merg in Egipt,India si Coasta de Azur.... Sunt visurile mele ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ghiduri tv straine. | Sharma Sanara | 0 | 1,336 |
30 Jan 2009, 18:39 Last Post: Sharma Sanara |
|
Limbi straine | Hermione McGonagall | 15 | 4,175 |
19 Dec 2008, 13:18 Last Post: Raizen Isildur |