At the moment
|
08 Apr 2012, 22:02
|||
|
|||
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
10 Apr 2012, 13:54
|||
|
|||
Mood: happilica
Status: God knows Locatie: Acasa Mananc: nimic Beau: pepsi Sunt imbracata in : PJs ^^ Ascult: Lana del Rey-You can be the boss Privesc: Darky-Marky Status mess: Honey,take a walk on the wild side Vorbesc pe mess: Nat/Kate Vorbesc pe skype cu: nu am skype. nici acum. Status skype: idem Citesc: ce a scris Kate Ma gandesc la : Temele de vacanta Dating: - Doresc: sa intru la liceu cu o medie buna Iubesc: myself Nervoasa pe : colegi Imi lipseste: profa de mate ![]() Abia astept: 3 mai There are as many loves as there are hearts ![]() ![]() '' Helping you would be a sin. I'm afraid of what you want. Do you know what you want?'' |
|||
11 Apr 2012, 15:09
(This post was last modified: 11 Apr 2012, 15:14 by Arlin van Iver.)
|||
|
|||
Mood: a bit sick , but fine :3
Status: ;-?? Locatie: acasuca ^^ Mananc: biscuiti ![]() Beau: nimic :3 Sunt imbracata in : blugi ; maieu alb si bluza de trening bleumarin Ascult: Frou Frou - Breathe in Privesc: Pachetul cu biscuiti si DM . Status mess:" ― Şi acum îi trimite pe Dezmembraţi după tine?― Aşa se pare, zise Harry" Vorbesc pe mess: Isa (but she's Idle) & Ancuta > ![]() Vorbesc pe skype cu: nimeni inca :3 (Isaa sa nu uiti -.-') Status skype: nu am status :3 Citesc: propriile gnduri =]] Ma gandesc la : Pastele pe care il voi petrece la bunici :-@ Dating: - Doresc: sa nu mai am temerile astea stupide. Iubesc: pe The Zarzalanucul zmuc ![]() Nervoasa pe : mama -.- Imi lipsesc:Prietenele mele din Barlad si Brasov ;o3 Abia astept:luna iulie ![]() ~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved For me, the brown-eyed daughter ![]() Kate's clone |
|||
11 Apr 2012, 15:56
(This post was last modified: 11 Apr 2012, 15:57 by Isolde du Maurier.)
|||
|
|||
THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
12 Apr 2012, 19:33
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
12 Apr 2012, 19:48
|||
|
|||
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something," He said, "If you dare come a little closer." ![]() ![]() "I am selfish. I am brave." |
|||
13 Apr 2012, 16:14
(This post was last modified: 13 Apr 2012, 16:16 by Ginny Anne Alden.)
|||
|
|||
Mood: Sleepy
Status: Yeeeeeeey ![]() Locatie: Pe scaun Mananc: nimic Beau: Pepsii Twiiist ![]() Sunt imbracata in: Pantaloni de trening si un tricou verde. Ascult: Deliric-Ambrozie Privesc: Monitorul Status mess: "3 Pentru inima ei de Cuore ![]() Vorbesc pe mess: - Vorbesc pe skype cu: Eliza M. Alden :> 8-> Status Skype: Geniiaaaaaal :> Citesc: nimic Ma gandesc la: RPG ![]() Dating: - Doresc: nothing special Iubesc:- Nervoasa pe: Nu conteaza :-j ?(se stiu ei oricum ![]() Urasc pe: nimeni Imi lipseste: bunica ![]() Abia astept:- ![]() |
|||
13 Apr 2012, 18:24
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
19 Apr 2012, 16:42
|||
|
|||
~wild hearts can't be broken~
![]() ![]() ![]() " Are you gonna take this golden opportunity? Just give it to me, because you've got what I want. " |
|||
21 Apr 2012, 18:27
|||
|
|||
Mood: neutral
Status: whatever Locatie: pe scaun,in fata ecranului Mananc: nimic Beau: cola Sunt imbracata in : bluza mov,pantaloni albi Ascult: Placebo - Blind Privesc: sig-ul lui Naty Vorbesc pe mess cu: nimeni Vorbesc pe skype: nu am skype Status skype: nu am skype Citesc: ''Dinner at Deviant's Castle'' de Tim Powers Ma gandesc la : hide and seek Dating: my own reflection in the mirror Doresc: sa nu mai am insomnii Iubesc pe : conteaza? Nervoasa pe: YouTube Urasc pe: aia care conduc YouTube-ul Imi lipseste: o plimbare cu barca,la apus Abia astept: sa treaca examenele si sa intru la liceu ~Kill someone before that someone becomes a threatning ![]() ![]() ''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…'' |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,302 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |