Rosalie Alden
12 Apr 2012, 23:44
[Image: 1.png]
{OUR SISTER}

Rosalie Alden

# There will be no regrets. #

[Image: 2.png]
{A HEART THAT LOVES IS ALWAYS YOUNG}

• Nume complet: Rosalie Vivienne Alden
    Poreclă: Rose, Rosie, Rosey , Viv
    Vârstă: 19
    Casă: Ochi-de-Șoim
    Facțiune: Ordinul Pheonix
    Baghetă: Bagheta Magica a Lunii
    Mătură: Nimbus

[Image: 3.png]
{THINK NOT I AM WHAT I APPEAR}

• Culoarea Părului: blond
    Culoarea Ochilor: caprui
    Play By: Blake Lively

[Image: 4.png]
{IF WE LIVE TRULY, WE SHALL SEE TRULY}

• Ceea ce îi place: să se plimbe pe întuneric, la malul lacului; să citească; animalele.
    Ceea ce îi displace: minciuna, falsitatea, discriminarea
    Abilități: vorbeste reptomita
    Materia Favorită: Previziuni despre Viitor; Farmece
    Materia Detestată: Aritmantia
    Puncte Forte: Vrajile non-verbale
    Puncte Slabe: E foarte sensibila
    Obieciuri/Ticuri/Tabieturi: isi plimba degetele prin par cand e agitata sau ascunde ceva.
    Bong: Paianjen
    Erised: persoanele pe care nu le mai poate readuce la viata
    Patronus: puma
    Personalitate: Este foarte sociabila, prietenoasa si stie sa fie discreta cand este cazul. Nu suporta minciuna si este foarte dezamagita cand realizeaza ca cineva la care tinea a ranit-o intr-un fel sau altul. Este mult prea sensibila, dar totusi stie sa fie si puternica atunci cand este cazul, desi cu greu reuseste acest lucru. Pentru familia si prietenii sai e in stare de orice. De obicei este linistita, dar agitata cand ascunde ceva. Stie sa se integreze in diferite grupuri de Vrajitori.

[Image: 5.png]
{BEEN THERE, DONE THAT }

• Mama: Matilda Alden
    Tatăl: Edward Alden
    Frați/Surori: Ginny Alden, Kate Alden
    Alte Persoane Importante: Hayley Alden, Eliza M. Alden, Raizen Isildur, Isabella River, Bell Evans, Ashlyn Meester, Jade Crawford , Kennya Allen, Robb' si multi altii.
    Locul Nașterii: Londra
    Animale de Companie: bufnita Sabri
    Scurt Istoric: Creste alaturi de sora sa Kate, dar cand ajunge la Hogwarts afla ca mai are o sora si din fericire aceasta este una din bunele sale prietene si anume Ginny. Trece prin multe dificultati de-a lungul aniilor sai de studiu la Scoala de Vrajitorie si afla ca cel mai mare dusman al sau, cel mai de temut este de fapt unchiul sau pe nume Tomas Porrin, care a ajuns sa faca parte din istoria Vrajitoriei oarecum. Era sotul matusii sale moarte, din pacate. Ajunge sa il ucida, desi a amanat acest moment cat a putut de mult. In prezent este profesoara de Previziuni despre Viitor in Hogwarts si eleva in ultimul an la Ochi-de-Soim, casa sa de suflet.

[Image: 6.png]
{THE PEN IS MIGHTIER THAN THE SWORD}

• Nume: Bianca
    Vârstă: 16
    Experiență RP: 2 ani
    Exemplu RP:

Quote:O intrebare o macina pe Rosalie de foarte mult timp: "Oare ce s-a ales de Devoratorul Rodriguez?". Astazi,dupa atat de mult timp simtea nevoia sa se intoarca pe Aleea Nocturn in speranta ca il va putea intalni . Ultima data cand fusese cu Alice pe aceasta alee alaturi de Astropufa Alice nu a fost o experienta tocmai placuta. Avea impresia ca vrea sa discute din nou cu Devoratorul,dar parca simtea ca se va intampla cu totul altceva sau ca macar se va intalni cu altcineva. Demult nu mai avusese parte de surprize de acest gen asa ca nu stia ce o va astepta.

Se gandea la posibilitatea ca il va zari pe Porrin. Avusese o Previziune cum ca ea il va ucide, dar spera sa nu fie tocmai reala. Se temea atat de mult sa comita aceasta fapta marsava. Pentru ea ar fi ceva absolut oribil. Nu voia sa devina o criminala pentru un Devorator care i-a facut atat de mult rau . Totusi,mai avea o speranta: simtise ca profetia aceasta se va indeplini peste mult timp. Probabil va putea schimba ceva.

Odata ce s-a vazut intrata pe Aleea Nocturn, o pelerina neagra cu accente de verde ca jadul ii aparu in fata.
    "Iarasi tu?", intrebase fosta Soimeanca dandu-si ochii peste cap. Ultima intrezarire cu Viperina nu fusese deloc buna.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 Apr 2012, 23:45
  • Sa te distrezi in continuare, Rosey. >Happywide< >Happywide<

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
12 Apr 2012, 23:48
Hey, imi place fisa, sa te distrezi in continuare >Happywide< Bagheta pare interesanta Thinking

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

12 Apr 2012, 23:52
Iss@ : Merci. >Happywide< Am fost curioasa cum e fisa noua, de-aia mi-am facut iarrrr.Blush Si e geniala.>Happywide<

Jos@: Merci. >Happywide<

13 Apr 2012, 12:06
Have fun în continuare Rose >Happywide< Foarte frumos completată fişa Love Ah şi să nu uiţi de topicul nostru :-w >Happywide<

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
13 Apr 2012, 12:35
Kate, merci. Kiss Si nu uit. : o3 Cand o sa fiu acasa voi scrie. Happywide Zilele astea nu prea am timp. X_X Happywide dar voi continua sigur. >Happywide<

13 Apr 2012, 12:36
Siiis : o3 imi place fisa ta :> rau rau rau Love
Si vreau un rpg :-w stii asta da:> Wink)

[Image: YotrHop.gif]
13 Apr 2012, 13:39
Waa, sunt la persoane importante :> Foarte faina fisa si IMI PLACE LA NEBUNIE DE TIPA DIN AVATAR. Blake Lively LoveLove e foarte draguta.

Have fun in continuare, spor la RPG si sa ne traiesti >Happywide<

13 Apr 2012, 13:50
(13 Apr 2012, 13:39)Raizen Isildur Wrote: Blake Lively LoveLove e foarte draguta.
Doar 'draguta' /Smile? E buna rau :>!

Asa deci, ce sa zic ca toti mi-au luat-o inainte si ma consider unu din aia din altii!(:-w) Distractie placuta! (Si sa ma treci acolo!) >Happywide<

Il n'y a rien près de verité.
[Image: loveiswhat.gif]
13 Apr 2012, 13:50
Siiis @ : Merci. >Happywide< O sa facem si RPG Kiss

Raiz@: Da,e. Si bineinteles ca esti si tu acolo. :> Da, voi scrie la RPG.. numa sa am mai mult timp. Finna Sa mai treci si tu pe la al nostru.. :-W Si merci. >Happywide<

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Eliza M. Alden Eliza M. Alden 7 1,750 14 Apr 2012, 12:53
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Ginny Anne Alden Ginny Anne Alden 9 2,234 13 Apr 2012, 15:11
Last Post: Ginny Anne Alden