Hmm hmm, "pacat"
|
08 Apr 2008, 16:59
|||
|
|||
Din pacate voi pleca la bunica cam aproximativ 3 saptamani, cam la vreo 4 km de aici, unde nu am calculator sji nu voi mai putea veni. Stiu ca nu-mi veti simti lipsa dar totusi sper ca peste 3 saptamani cand ma voi intoarce sa nu se fi ales un sef la vipy, eu unul m-am straduit enorm pt acest post, dak nu se poate, dak asa mie scris, sa nu am sansa din cauza bunicii, atunci imi pare rau.
|
|||
08 Apr 2008, 17:08
|||
|
|||
Quote:"dak asa mie scris" ![]() Cat despre alegerea sefului la Viperini, hmmm, nush ce sa zic. Intr`adevar, nush cat o sa`ti simtim lipsa (cel putin eu). Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar nu ai fost prea activ in ultimul timp... Sorry for you ![]() ![]() |
|||
08 Apr 2008, 18:19
|||
|
|||
Eu o sa iti simt lipsa, acum vom fi si mai putini viperini activi, dar asta e macar ai anuntat.
in cea ce priveste alegerea sefului de casa la viperini nu cred ca va fi ales pana te vei intoarce, deoarece suntem destul de inactivi si putini la numar. In orice caz distractie placuta la bunicii. |
|||
08 Apr 2008, 19:12
|||
|
|||
Nu e asa de rau in a merge la bunici....te vezi cu ei.....nu iai mai vazut de mult
Si cu seful de casa....nu exista vipsrin mai activ ca si tine...nu te intrece nimeni ![]() ![]() |
|||
09 Apr 2008, 21:13
|||
|
|||
Imi pare rau. Kennya se reintoarce pe forum.
Nu ai nicio sansa sa o intreci. |
|||
10 Apr 2008, 13:37
|||
|
|||
Asta nu stiam...ca se intoarce Kennya.......Imi pare foarte rau
![]() ![]() |
|||
10 Apr 2008, 15:06
|||
|
|||
Iti pare rau?
![]() Plesneala in niciun caz nu merita sa fie sef de casa la vipi. Sincer. La cat se crede superior pe aici. Sh faptul k crede k ne poate fraieri dak se preface ca se cearta cu... sine insusi. Pentru k rea-credinta = plesneala .. Kennya merita sa fie sefa EDIT: Aaa.. tu ai zis asta, luandute dupa mine =] eu am zis "imi pare rau" k asha mia venit =] dak nu ash fi convinso eu pe Kennya, nu s'ar mai fi intors.. |
|||
10 Apr 2008, 16:59
|||
|
|||
dar ma bucur foarte mult ca a venit Kennya.....si ma bucur si mai mult ca pleaca.....plesneala...dar o consolare=))))))))))merita.....sau nu?
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|