Thread Closed 
rehab
28 Apr 2012, 13:12
  • Disney...ce? Femeia aia era nebuna sau cel putin asa considera pentru o clipa apoi o auzi spunand despre gluma si despre Monster Land si inima incepu sa ii bata in ritm normal. Adevarul era ca deja se vedea in costumul lui Dracula,speriind copilasii. Detesta copilasii,de cand nefericitul incident cu propriul sau fiu se intamplase. Vroia sa se tina departe de orice femeie dornica sa daruiasca un miliard de copii si sa ii creasca pe toti,muncind pe branci pentru asta.

'' Minister,ne-Minister,lasa. Vii si la Minister,nu e numai vorba de asta. Dar ai auzit cumva de Deathly Hallows?''

Stia ca era riscant sa ii ceara ei asta,sa o intrebe,insa tot trebuia sa aduca asa ceva in discutie,o data si o data. Era vorba doar de simplul fapt ca,uneori,aveai nevoie de ajutor. El avea nevoie de ajutor,de cat mai multi oameni pentru a salva Devoratorii si Ordinul Phoenix. Pentru ca lui ii pasa de domeniu,de Lumea Vrajitoreasca,nicidecum de una din cele doua grupari,desi Devoratorii erau familia lui,crescuse in ascunzatoare lor,pe cand tatal sau inca mai fusese membru al acelei factiuni.

'' Raspunde-mi sincer...''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
28 Apr 2012, 15:26 (This post was last modified: 29 Apr 2012, 13:11 by Agnes Marie Lovel.)
  • "S-sigur ca am auzit ."Intr-adevar . Se insela oare , sau ..Nu,nu,nu..se insela categoric. Isi amintise ca odata se interesase de existenta acelor lucruri si cautase pana si in Sectorul Interzis , insa nu gasise mare lucru .Dar era atat de ametita incat nu-si dadu seama ca NU erau niste lucruri. Era o prostie. Ar fi vrut sa o intrebe pe Isabella , insa mereu o pierdea prin multimea de elevi sau aceasta intra in pivnita Viperinilor tocmai cand Agnes era destul de aproape incat sa o poata striga.

"Dar ce treaba ai tu cu asta?Lucrurile aveau sa se schimbe de acum incolo. Aveau sa se intoarca 180 de grade , fiindca urmau sa bata palma. Sau oare doar sa-l priveasca in continuare cu o oarecare indiferenta? Totul parea a fi destul de ciudat , fiindca putea sa simta . Aerul . Respira . Deci traia.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
28 Apr 2012, 16:32 (This post was last modified: 28 Apr 2012, 16:33 by Kurt F. Malfoy.)
  • Ridica dintr-o spranceana apoi isi dadu seama ca ar fi trebuit sa schimbe numele atunci cand se gandise la un nume. Era clar ca tipa ii confunda cu niste chestii vrajite. Erau magici,ce-i drept,dar nu intr-atat incat sa fie folositi pe post de obiecte. Asa ca se apleca putin asupra ei,avand in vedere ca Agnes ii ajungea pana la jumatatea pieptului,si-i zise: '' Suntem o grupare. Da,da,Sfintii Mortali sunt o grupare. Iar eu ii conduc.''

Acum urmau intrebarile si explicatiile nesfarsite,intrebarea adresata de el,raspunsul dat de ea si in cele din urma initierea,daca ea ar fi acceptat. Statu mult pe ganduri insa cand aflase ca ea era o Intunecata,totul devenise clar. '' Suntem Intunecati. Kennya si ceilalti nu stiu de noi. Mai sunt eu,Ivy,Lexie,din cei pe care-i cunosti... Suntem destul de multi,ce-i drept. Scopul nostru? Sa salvam Devoratorii daca e nevoie si sa mentinem echilibrul in lumea asta. Dorinta noastra?Discretie si loialitate. Ce iti putem oferi? O familie,nimeni nu e lasat in urma. Ce ne poti oferi tu? O noua sora,vei fi tratata ca una de-a noastra,indiferent de ce sange ai. De ce? Fiindca era nevoie.De ce tu? Fiindca imi placi.'' Pusese toate intrebarile posibile si imposibile dar era sigur ca Agnes avea sa mai aduca anumite argumente contra ceea ce se intampla si isi va face grijile ei,va cantari totul bine. O cunostea aparent,lucrasera impreuna la Sala Trofeelor dar se tratasera cu indiferenta. Pana acum...

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
29 Apr 2012, 13:32
  • Statu putin pe ganduri dupa care isi mangaie barbia privind in dreapta , apoi analiza fiecare propozitie pe care o spusese Kurt. Nu era ceva obisnuit. Si nu-si amintea ca Lexie si Ivy sa fie ..ba daa. Acum da. Le intalnise in Casa Cruplud , odata . Insa nu le tinuse deloc de vorba , fiindca stia ce personalitati sunt si de asemenea o stia pe a sa , deci ..se tinea departe.

"Inteleg!"Isi mangaie barbia in continuare , apoi lasa managa jos si-l privi pe el , care era destul deasupra ei , incat sa-i poata scapa un pumn , daca cumva glumea cu ea. Fiindca ea nu era o persoana cu care sa glumesti , si nu-i placea nici sa fie luata peste picior , dar mai continua pana afla ceea ce vroia mai excat sa afle."Si sunt placuta fiindca sunt silitoare si ..Intunecata pe deasupra ? " intreba ea , ridicand din nou spranceana , in semn de interes personal de data aceasta . Nu era un televizor incat sa dea mesaje de interes public , dar ar fi vrut sa vada si o asa persoana , oricum.

29 Apr 2012, 13:40
  • Barbatii de obicei luau in gruparile lor femei doar pentru a se culca cu ele. El era o exceptie. Intotdeauna considerase ca trebuia sa fie inconjurat de oameni pe care ii putea controla si pe care putea sa ii faca sa se simta bine,desi erau controlati in secret. Nu era ca si cum ar fi fost 24 din 24 cu ochii pe ei dar nici nu ar fi putut,oricum,sa-i lase de capul lor,sa faca orice isi doreau. Tocmai de aceea,acum e vedea nevoit sa vada ce dorinte avea Agnes.

'' Si fiindca esti roscata. O pata de culoarea printre toti ceilalti.''

Adevarul era ca Agi - asa cum ii placea sa ii zica - era absolut incantatoare cand tacea din gura sau cand nu era nervoasa. Nu avea nimic personal cu ea insa nu ii placeau persoanele care-l tratau cu indiferenta sau care il luau peste picior. Nu o cunostea pe fata,insa in trecut nu se prea intelesesera. Spera ca tot acel conflict sa se termine incepand cu acea zi.

29 Apr 2012, 13:58
  • Ranji amuzata . Acela era genul de persoana care putea fi in preajma ei fara sa plateasca chirie . Fiindca el mereu continua o propozitie cu ceva amuzant . Amuzant pe ea , fiindca se obisnuise cu porecla aceea de "Roscata". Caleb ii spusese asa o zi intreaga doar fiindca ea refuza sa-i spuna cum o cheama , insa in cele din urma se intalnisera cu Devorator care-i stia numele , chiar si pe cel de familie , ceea ce ii stricase tot jocul.

"Nu inteleg .. de ce .."vroia sa spuna , dar statu inca ceva timp sa se gandeasca . Kurt tocmai ii explicase , dar neatentia ei era mereu prezenta acolo , deci asta putea fi o exlicatie buna. "Cum de ..uum" nu stia daca sa zica sau nu . Acela era unul din defectele ei . Isi plesni usor fruntea , gandindu-se mai bine la ceea ce.."Mi-am pierdut ideea." spuse ea in cele din urma afisand o fata frustrata .

29 Apr 2012, 14:05
  • O privi ca picat din luna apoi incepu sa rada,acoperindu-si cu mana stanga intreaga dantura ingalbenita din cauza tutunului. Fusese o situatie numai buna sa ii spuna ca era cu capul in nori insa probabil stia acest lucru. Tocmai de aceea nu zisese nimic. Vroia sa ii spuna toate lucrurile pe care nu le stia,nu pentru a parea superior ci pentru a o ajuta,pentru a incerca sa o schimbe in bine. Pentru a imblanzi mica bestie. Si era un lucru pe care nu il stia si de care nu fusese constient nici el,pana de curand,dar pe care avea sa il marturiseasca doar cand avea sa se fi simtit pregatit.

'' Tipic pentru tine. De ce ma mira? Stii cum se zice,nu? Ideea proasta paraseste capul destept. Haide,doar n-o sa stam in strada enspe mii de ore.''

Asa ca o lua la pas,fara a-i pasa daca-l urma sau nu. Defapt stia ca il va urma. De acum avea sa-l urmeze,si la propriu si la figurat.

30 Apr 2012, 16:41
  • Era ceva normal pentru ea ? Sa i se spuna ca este anormala era deja destul de normal pentru ea ,deci..

De acum incolo urma sa aiva un ..profesor? Ei bine nu vroia sa-l numeasca nici chiar asa , mai bine suna un ..indrumator. Vroia sa nu faca prostia de a incalca ..regulile lor. Fiindca cu siguranta existau niste reguli pe care ea trebuia sa le stie si sa le respecte. Statu pret de cateva clipe acolo, ca apoi sa se gandeasca daca sa-l urmeze sau nu. Cu siguranta el, ca si ea de altfel se astepta sa-l urmeze. Ar fi vrut sa nu o faca insa daca ar fi inceput cu asta , avea sa strice totul.

" Asteapta-ma! " spuse aceasta incruntandu-se in momentul in care ajunsese in dreptul lui . " Unde mergem acum ?"Curiozitatea ei . Sora cu neatentia, desigur.

30 Apr 2012, 16:52 (This post was last modified: 30 Apr 2012, 16:53 by Kurt F. Malfoy.)
  • Isi puse mai bine palaria pe cap si-si atinse obrazul stang,realizand ca incepea din nou sa-i creasca barba si ca trebuia sa dea pe la frizer saptamana aceea daca nu dorea sa semene cu Yeti. Isi aminti apoi de Agnes si de intrebarea ei si,continuand sa mearga si sa fluiere fara grija,cand si cand,se intoarse catre ea si-i replica:

'' Dar unde altundeva decat intr-un locusor dragut? Am locatii peste tot. Nu te teme,nu abuzez de tine,in nici un fel.Sunt criminal,mincinos si sufar de boala 'fura tot ce poti fura' insa nu m-a ating de fete nevinovate.''

Nu ca n-ar fi fost genul lui insa era un gentleman. S-ar fi dat la ea numai dupa 24 de ore,nu 15 minute. Era o diferenta enorma. Continuara sa mearga pana ce ajunsesera in dreptul unei scari,care se contura in spatele unei cladiri,avand ca punct 'culminant' tocmai acoperisul cladirii.'' Hai,nu te teme!'' o indemna el,incepand sa urce

01 May 2012, 13:37 (This post was last modified: 01 May 2012, 13:38 by Agnes Marie Lovel.)
OOC: " S-ar fi dat la ea numai dupa 24 de ore,nu 15 minute. " ? =))))))))))))))) Esti comica Veve [-x.

BIC:
  • "Fata nevinovata?"intreba aceasta.Se incrunta din nou si-si musca buza dupa care il impunse in umar cu pumnul. Pe cine facea el fata nevinovata? Probabil vruse sa spuna altceva . Isi dadu cateva suvite roscate dupa ureche si il urma pe scara. Nu stiuse pana atunci ca lui Kurt ii plac inaltimile. Ea ar fi facut ceva sporturi extreme daca parintii ar fi fost de acord mai demult. Urca mai multe trepte deodata nefiindu-iteama ca va cadea in nas. Oricum avusese prte si de asta , de aceea avea sa nu-l lase pe Lucas sa uite de ele. Se ridica ceva mai sus . Pe marginea scarilor , se agata cu mana de o teava si inalta . Aerul era mult mai rece si mai curat acolo sus , ceea ce o facea sa se simta ca si cum plutea.

" E super aici!"Exclama aceasta , vrand sa dea drumul celeilalte maini , insa renunta. Nu vroia sa-i provoace lui Kurt un atac de cord sau ceva. Pana la urma ii placea sa se amuze peseama lui , insa numai atunci cand nu era vorba de servici.Il credea in stare sa o ucida .

Thread Closed