Orlando Grey
04 May 2012, 21:31
[Image: 1.png]
{OUR BROTHER}

Orlando Grey

# "Omul face atat de multe in viata lui, incat un singur citat nu ajunge pentru a-si exprima opiniile" Orlando Grey #

[Image: 2.png]
{A HEART THAT LOVES IS ALWAYS YOUNG}

• Nume complet: Orlando Quinn
    Poreclă: Orl, Orly(doar de mama lui)
    Vârstă: 21 de ani
    Data Nașterii: 07-01-1988
    Orientare Sexuală: Heterosexual
    Casă: Adult
    Facțiune: Ordinul Pheonix
    Baghetă: 12.5" Yew, Dragon Heartstring
    Mătură: -

[Image: 3.png]
{THINK NOT I AM WHAT I APPEAR}

• Înălțime: 1.80
    Greutate: 70 de kg
    Forma Corpului: atletic
    Culoarea Părului: saten
    Culoarea Ochilor: caprui
    Semne Distinctive: o alunita pe spate, aproape de gat
    Play By: Orlando Bloom

[Image: 4.png]
{IF WE LIVE TRULY, WE SHALL SEE TRULY}

• Ceea ce îi place: Sa citeasca, sa hoinareasca, sa se imprieteneasca, sa faca magie, sa poarte conversatii inteligente
    Ceea ce îi displace: Oamenii aroganti si ipocriti
    Abilități: Vraji fara bagheta
    Materia Favorită: Cand era elev, prefera Aparare contra Magiei Negre si Farmecele
    Materia Detestată: Il plictiseau orele de Istoria Magiei
    Puncte Forte: Sarmul
    Puncte Slabe: Poate fi foarte strict, critic si protector.
    Obieciuri/Ticuri/Tabieturi: Cand are emotii legat de ceva, isi trece mana prin par.
    Bong: Dementorii
    Erised: Sa devina un vrajitor remarcabil si sa aiba o familie frumoasa, cu o sotie pe care sa o iubeasca si care sa il iubeasca.
    Patronus: Un leu
    Personalitate: A fost dintotdeauna un elev apreciat, tocmai datorita sarmului, inteligentei si binevointei. Cunoaste regulile de bune mariere si le aplica absolut tot timpul. Stie cand sa faca o gluma, ca sa mai destinda atmosfera.

[Image: 5.png]
{BEEN THERE, DONE THAT }

• Mama: Charlotte Quinn, englezoaică
    Tatăl: Dominic Quinn, irlandez
    Frați/Surori: -
    Alte Persoane Importante: Tara Reed, verişoară de gradul I
    Locul Nașterii: Londra, Marea Britanie
    Animale de Companie: O bufnita Jewel si o pisica Verity
    Scurt Istoric: Provine dintr-o familie nobila de sange-puri, pe care s-a pus intotdeauna accent pe conduita, purtare si respect, astfel incat Orlando a crescut cu anumite reguli pe care si acum le respecta. Inca de tanar s-a manifestat prezenta magiei in el, de la 5 luni si a exersat mult cu profesori si vrajitori excelenti.
    La varsta de 11 ani, a fost primit ca elev al scolii de Farmece si Vrajitorii Hogwarts, unde a avut ocazia sa se manifeste. Devine in scurt timp Prefect, si reuseste sa impresioneze prin felul lui de a fi.
    Cand termina Scoala este primit la Ministerul Magiei, unde se angajeaza ca Auror.

[Image: 6.png]
{THE PEN IS MIGHTIER THAN THE SWORD}

• Nume: Ana
    Vârstă: 15 ani
    Experiență RP: 2-3 ani...nici nu mai stiu, din cauza pauzelor
    Exemplu RP:

Quote:Privi dezorientat Aleea Diagon ce se desfasura in fata lui. Imbulzeala, ameteala. Oamenii strigau, ţipau de extaz, de nervi, din dorinţa de a se exprima. O adevărată îmbulzeală şi amestec de sentimente, de care el se lovea ameţit.
    În general era mai lucid, nu se pierdea prin lume căutând sentimente sau pierzând astfel vremea. Dar astăzi se trezise cu un sentiment vag, nu prea ştia cum să îl descrie. Se surprinsese dimineaţă analizând petalele unei flori sălbatice crescute în faţa casei lui.
    Dar acum...ce căuta? Nu îşi putea da seama prea bine nici de ceea ce avea el nevoie. Ce căuta aici. Îşi frecă faţa cu palmele, clipind des. Avea nevoie să îşi revină.
    Merse buimac prin faţa magazinelor, citindu-le denumirea, dar fiind incapabil să le înţeleagă, ca şi cum nu ar fi ştiut şă citească.
    Îşi dădu o palmă.
    „Calmează-te, Orlando. Aminteşte-ţi ce trebuie să faci. Librărie, carte..da..da, ai început bine.”
    Cu paşi nesiguri, intră în „Pete and Caligrafie”. Se auzi clopoţelul de la intrare, ce vestea vânzătorul de venirea unui nou client. Îşi şterse respectuos pantofii de preş şi aruncă o privire ambientului. În aer se simţea aer proaspăt, răcoros, contrar temperaturii ridicate de afară, ce îl putea convinge şi pe cel mai incult om să rămână aici, măcar din motivul acesta.
    Suna puţin egoist, dar exact când auzise clinchetul lin, se aşteptase să fie asaltat de glasurile binevoitoare ale vânzătorilor, obişnuiţi cu prezenţa lui: „Stimabile domn Grey, vă putem ajuta cu ceva?” Dar nu auzise nimic de acest gen şi pe moment avusese impresia că vânzătorii şi-au pierdut subit competenţa. Apoi remarcă forfota din jur şi îşi reproşă gândul care îi venise mai înainte, deloc politicos. Nu îi plăcea să admită nici măcar faţă de sine că nu îl deranja atenţia şi respectul pe care îl primea uneori, chiar şi de la oameni pe care nu îi cunoştea. Privi în jur, să admire algomeraţia.
    Domni şi doamne, cu copii lângă ei cerând cărţi; adolescente care răsfoiau tot cărţi, caiete, cereau instrumente; băieţi tineri care probabil veneau doar ca să le admire fiindcă nu aruncau decât în treacăt priviri plictisite cotoarelor, ca să pară că au venit cu un scop nobil.
    În dreapta lui stătea o doamnă în vârstă, îmbrăcată respectuos care încerca să întreţină o conversaţie cu un domn stimabil. Sau cel puţin aşa întrevăzuse Orlando. Realiză amuzat că domnul era plictisit de moarte. Respiraţia lentă, aruncarea ochilor pe un ziar pe care îl ţinea în mână, semn că ar fi dat orice să citească „Profetul Zilei” şi răspunsurile în doi peri pe care le dădea confirmau acest lucru. Însă femeia nu părea a băga de seamă: „Da, domnule, exact, ştiţi şi dvs. ce vremuri grele erau pe vremea lui Ştiţi-Dvs-Cine! Slavă Cerului că s-a dus!”
    Observând că tejgheaua era ocupată, decise să-şi mai arunce ochii pe cărţile nou-apărute, până când avea să se elibereze. Trecu pe lângă un raft ce conţinea cărţi şi fu plăcut surprins să descopere că Sophie-Marie D’avenu scosese spre vânzare un nou roman din seria „Nimicul”. Cărţi despre viaţa reală, foarte interesant. Îi făcuseră plăcere ultimele două cărţi şi şatenul îşi promise să o cumpere cât de curând şi pe a treia.
    Se îndepărtă de raft, ducându-se spre manualele şcolare. Ah, manualul de Farmece, anul VI, mereu acelaşi! Avusese parte de un manual atât de bun, încât nu a fost schimbat în ultimii ani. Nu se îndoia totuşi că, cel puţin curând, nu va avea aceeaşi soartă ca toate celelalte: Să fie înlocuit. Desigur, înţelegea pe deplin nevoia ca elevii să înţeleagă materia şi dacă tot existau fonduri, să fie folosite! Dar unele manuale erau prea bune ca să fie schimbate...
    Nu realiză golirea librăriei decât atunci când un vânzător îl întrebă cu un ton monoton: „Domnule Grey, vă putem ajuta cu ceva?”
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04 May 2012, 21:55
  • In primul rand, fisa trebuie completata in intregime -> click pe butonul de sub "Inscriere Factiune", "Fisa de Personaj", din meniul acela din dreapta si editeaza acolo tot.
    Daca ai intrebari sau nelamuriri, nu ezita sa-mi trimiti un PM - sau, pentru informatii mai clare, apeleaza la Adminul nostru, Raizen Isildur.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
05 May 2012, 00:50
Da, scuze Isa, am apasat modifică, intenţionând să termin mai târziu. Rămâne să fac varianta RPG mai târziu. Am început-o şi când o termin o postez.
05 May 2012, 00:58
  • Oh, God, nu am stiut ca tu esti Ana. Bigeyes OMG, nici nu trebuia sa-ti mai spun toate astea, oricum le stiai. >Happywide<
    Take care & daca ai nevoie de ajutor, stii ca poti apela la mine oricand ! >Happywide<
    Ma bucur ca te-ai intors. Love

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
05 May 2012, 10:22
  • Have fun in continuare >Happywide<

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
05 May 2012, 12:02
  • Anaaaaaa-chan Love
    In sfarsit. Ma bucur ca ai apucat sa faci macar asta :>
    Stiu ca te vei distra , insa din cate te cunosc , acum nu ai timp , deic la vara Cool Vom avea tot timpul din lume sa il conturam mai bine pe Orly Love
    Welcome back! >Happywide< Apropo [-x Am vazut ca nici pe ai lui Kath nu ai terminat-o [-x. Nu-ti fa griji >Happywide< Apuci tu! *-* Ilu.

~wild hearts can't be broken~
[Image: 34jbyxg.gif]/[Image: tumblr_mfusisftS71r0d41mo1_250_zpse0628842.gif]
Heart
" Are you gonna take this golden opportunity?
Just give it to me, because you've got what I want.
"

05 May 2012, 12:59
have fun in continuare, Ana >Happywide< imi place personajul si play by-ul e 8->

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

05 May 2012, 13:10
*Nat-chan* Tu ştii cel mai bine cum stau eu Finna. Dar la vară îi voi utiliza pe ambii şi vom face intrecere :>
*Isa* Stai calmă, mai am nevoie să mi se reamintească noţiunile de bază. Mă bucur că te bucuri.
*Julieta* Merci pentru urare Love
*Lexie* Yeah, de-aia l-am ales Love
05 May 2012, 13:53
Have fun în continuare Ana! >Happywide< Îmi place mult cum ai construit personajul , aproape perfect , după părerea mea. Îmi place mult patronusul ( leuuuuuLove) şi de play-by nu cred că mai este nevoie sa menţionez Finna)
Sper să ne vedem la un RPG! >Happywide<

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
05 May 2012, 14:32
Welcome back >Happywide< Dragutz si personajul asta, de play-by nu mai zic Love =p~ Imi place cum l'ai creat ca si personalitate Love

[Image: 2igkmd1.png]