Thread Closed 
rehab
02 May 2012, 19:23 (This post was last modified: 02 May 2012, 19:24 by Kurt F. Malfoy.)
  • ''Yo,Spider Woman,usor!'' striga el cu ochii cat cepele si cu un accent de New Jersey apoi o lua usor de mana si o ajuta sa se aseze undeva pe marginea acoperisului. Macar nu o mai vedea cocotata pe naiba stie unde. Era un tip inalt si avea reflexe iesite din comun,deci n-ar fi fost problema sa o prinda - nu garanta pentru buna functionare si alcatuire a propriei coloane vertebrale,totusi.

'' Da,stiu ca e ''super''.Dar nu pentru asta te-am adus.'' Auzi la ea,super... Nu era obisnuit cu limbajul tinerilor,ci mai degraba cu cel 'de cartier'.Nu ca nu s-ar fi intalnit si cu astfel de expresii insa ii era mai greu sa se obisnuiasca cu ele rostite de o domnisoara frumoasa,prezentabila,si nu de un negru care vindea iarba la colt de strada. Agnes era totusi,o exceptie,cand venea vorba de orice.Era ca o pacaleala de 1 aprilie facuta pe 2 dar de mii de ori mai reusita decat cele facute cu o zi in urma.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
03 May 2012, 22:11
  • "Ar fi fost mai grav de atat daca te-as fi numit "tatie", deci ciocu' mic!"Isi prinse varfurile tenisilor cu mainile si isi intoarse privirea spre el. Il stia drept un tip cu simtul umorului , insa .. insa! Se incrunta din cauza vantului si al luminii , insa parul ii ingreuna vederea mai tare. Acum nu mai vedea absolut nimic.Le indeparta si isi ridica capul , isi indrepta spatele dupa care lua o pozitie de adevarata miss."Stiam eu ca nu m-ai adus sa ma balansez pe tevile astea.Pentru ce anume?"

Pelerina ei galbena arata destul de ciudat , fiindca era putin zgariata la coate, iar tenisii aratu normal. La fel ca tenisii unei adolescente normale. Zambi si-l privi pe Kurt. Cu siguranta si-ar fi facut cruce daca i-ar fi vazut cealalta pereche de tenisi de pe vremea pe cand nu avea ce face, si se plcitisea. Erau incarcati cu diferite desene . "Cum este viata ta mai exact?"

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
04 May 2012, 13:03
  • Intrebarea ei il facu sa se incrunte pentru o clipa. Viata lui? Dar el avea viata? Nu. Tot ce avea era un scop care ar fi trebuit dus la capat iar dupa acesta ar fi fost de-a dreptul multumit daca ar fi dat coltul. Viata lui,mai ales dupa ce ea divortase de el,era un adevarat carusel dureros,in care ai fi putut incepe sa te simti rau in orice clipa.

'' Nu e frumoasa. Nu pot dormi iar atunci cand totusi o fac,am cosmaruri. Imi e frica de viitor si regret trecutul. E dureros sa fi eu,desi toti cred ca viata unui Malfoy e perfecta.''

Viata unui Malfoy nu era deloc perfecta. Frica de-a fi jefuit,de a fi ucis,inchis,umilit. Mai ales el,care nu era un Malfoy pur,un Malfoy nascut din sangele lui Abraxas,ales lui Lucius. Nu avea legaturi nici macar cu Draco sau cu familia Black. Nu,nu natural. Legaturile prin alianta,fara ca un copil sa unifice acea alianta,nu aveau nici o valoare.

De aceea se gandea cate pierduse cand fugise in acea seara si nu putu sa nu-si reaminteasca de chipul ingrozit al Nataliei cand simti ca fiul lor trebuia sa se nasca. Si nici nu putea uita ce simtise el insusi cand afla ca baiatul nu se mai nascuse iar Natalie de abia de supravietuise. Nu putea sa uite ca era un monstru.

'' Te-am adus aici pentru initiere.''

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
06 May 2012, 19:24
  • Il privi de jos , ca pe un .. adevarat sef. Era destul de aproape de marginea cladirii si putea vedea cativa oameni mergand.Se stramba mai ciudat decat ar faceo un peste balon . Lasa aerul acumulat in gura sa iasa , iar obrajii ei revenira la normal. Isi puse usor mainile in cap ca apoi sa se intoarca spre Kurt.
    "Si cam in ce ar consta initierea asta?"Avea sa o faca. Ar fi dat orice , sa nu fie singura. Dupa cum spusese si el. Ar fi putut ucide. Cand era mica , isi acoperea urechile la pronuntarea cuvantului aluia, insa acum era mare. Stia ca lucrurile luasera alta forma. Nu era sigura daca asta urma sa faca , insa sufletul ei se pregatea inca.
    Clipi des pentru a indeparta praful si nisipul adus de vant care-i intrau in ochi. Acum era seara. Se intuneca usor. Poate odata cu apusul total al soarelui , lucruri de necrezut , pentru ea , avea sa se intample. Iar asta ii amintea de o poveste de groaza.

06 May 2012, 19:36
  • Initierea era partea lui favorita pentru ca ii hranea pofta nestapanita de sange,dorinta aceea de a vedea lichidul rosiatic scurgandu-se din venele cuiva. Era nebun,un psihopat,un sadic. Dar asta il ajuta sa inteleaga lumea,sa se descurce,sa fie puternic. Un pradator,nu o prada.

Si pentru a se asigura ca Agnes va apartine mereu lui,la fel ca si ceilalti,ii lua mana si o taie putin,langa vena principala apoi stranse pentru ca sangele sa iasa mai repede la nivelul pielii,eventual sa inceapa sa se prelinga pe antebrat.

Isi pozitiona buzele in zona respectiva,sfredelind rana cu varful limbii in timp ce ii curata pielea de sange. Nu era un vampir sau un varcolac doar un criminal cu tendinte canibalistice,insa Agnes nu avea sa ajunga cina lui. Prea curand. Totusi,avea un sange atat de gustos!

'' Pentru a ma asigura ca veti ramane vesnic inauntrul meu. Cu mine...'' spuse el lingandu-se pe buze,in timp ce mana stanga ii era pozitionata pe abdomen,ca si cum ar fi controlat daca o parte din ea era acolo

06 May 2012, 19:45
  • Cand se trezi la realitate si isi dadu seama ca nu trebuia decat sangele ei , parca vruse sa-si retraga mana , insa deja era gata. Se stramba gandindu-se cat de scarbos era. Stia gustul sangelui , fiindca prima data la sase ani ii cazuse un dinte de lapte in timp ce manca.

Cand Kurt se retrase , aceasta il privi cu un ochi , dupa care zambi.
    "Fugi de-aici!"Apoi rase analizand taietura. De obicei capata astfel de rani ori fiindca cadea de pe bicicleta intr-un gard de sarma , ori fiindca nu era atenta cu instrumentele din laboratoarele scolii.

Rasufla usurata , gandindu-se ca nu simtise mai nimci. Probabil fiindca nu se gandise la asta. Se bucura ca nu era nevoita sa ucida. "De cand faci asta?"Si ar fi putut ajunge ca el daca parintii ei nu ar mai fi fost pe lumea aceea sau ..poate dintr-un motiv ceva mai convingator , insa poate exagera. Ea era o domnisoara in cele din urma. Nu putea face asta.

06 May 2012, 20:04
  • O privi putin si realiza ca ii facea placere sa vorbeasca despre activitatea lui criminala. In mod ironic,se mandrea cu asta. Asa ca nu cazu pe ganduri si ii spuse repede,simplu,fara pic de emotie in glas. Exact ca o masina de ucis. '' Am ucis la 15 ani prima oara,mi-am mancat fratele de viu la 18 ani. La aceeasi varsta mi-am taiat in bucati prima sotie fiindca a cutezat sa ma insele cu viermele ala. La 25 de ani am pus bazele Sfintilor Mortali si anul asta visul a devenit realitate. Continui sa ucid si sa mananc de fiecare data cand simt nevoia. Cand mi-e foame de asa ceva.''

Si foamea nu se traducea prin acea senzatie de goliciune a stomacului si adevarate crize,cand se zvarcolea daca nu gasea sange,acela al altor persoane,daca nu-si infingea dintii in umarul,coapsa sau pieptul cuiva. Devenise un animal cu chip de om dar nu regreta asta. Dimpotriva.

06 May 2012, 20:10 (This post was last modified: 06 May 2012, 20:11 by Agnes Marie Lovel.)
  • Daca nu-l cunostea , putea spune ca e tacanit rau de tot , insa ea stia latura buna a barbatului si nu-l putea privi cu scarba,invidie,ura,sau in alt mod , rau. Ci poate simtea ceva , mica mica mandrie.

"Sfintii Mortali." Pronunta ea , simtindu-se destul de ..integrata si ..mandra.Isi ridica mana la nivelul ochilor. Daca o privea bine ,isi dadea seama ca avea sa ramana semn acolo. Daca nu ar fi fost Kurt acolo , ea s-ar fi aruncat de pe marginea cladirii aleia pe marginea celeilalte. Nu era o distanta prea grea de parcurs.

"Si ce urmeaza?"Intreba curioasa si destul de entuziasmata. Avea momentele ei cand putea devenila fel de obsedata . Cand privea crima ca pe o jucarie . Ca pe ceva cu care se putea distra , insa avea si momente in care ii venea sa planga si sa se raneasca singura sau chestii. De obicei erau persoane care o considerau nebuna. Buna de ospiciu , dar invatase sa le ignore.

06 May 2012, 20:16
  • O privi din nou,mai fix,mai direct si realiza ca avea un zambet de copil tamp pe chip,de retardat mintal. Si ca ii placea acel zambet,care contrasta cu al sau,cu cel al omului care delira,care dadea din ras in plans. Omul cu o mie de chipuri,asa cum il stiau toti cunoscutii lui sau basiliskul uman,depinde daca il gaseau atragator sau scarbos de-a dreptul.

'' Iti voi indeplini dorinta. Vom ucide. Azi. Impreuna. Mi-e foame.''
    Isi atinse din nou abdomenul si-l simti arzand apoi ii arata din nou scara si o lasa sa coboare prima. La etajul trei se afla o surpriza pentru ea. O surpriza vie,pe care trebuia sa o lase fara viata.

06 May 2012, 20:28
  • Ramase straightface pret de cateva clipe ca apoi sa se contureze un zambesc nebun. Probabil se molipsise cumva sau probabil doar se trezise in ea monstrul. Se plictisise sa fie o fata normala , si din moment ce atunci o Sfanta Mortala acum , ar fi trebuit sa invete regulile si .. tehnicile.Mai ales pe acelea.

"Iihihihi!"Topai pe scara , batand din palme si zambind pana la urechi . Ca si un copil. Un copil fericit , fericit , fericit , fiindca tatal sau il ducea la carnaval sau fiindca ii cumpara ultimul model de bicicleta.

Abia astepta. Insa cine era? Sau ce era? Nu era sigura. Spera doar sa fie cineva necunoscut. Desi oricum , avea sa fie cunoscuta din moment ce umbla cu Kurt. Oricum pe ea o aratu cu degetul de mai mult timp.

Thread Closed