Vacantza de vara
|
01 Feb 2008, 15:40
|||
|
|||
Galati? anunta-ma cand vii pe acolo
![]() tokyo? paris? auzi, nu mai iei si pe mine? eu sant mica, incap in geamantan ![]() ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
15 Apr 2008, 17:50
|||
|
|||
Pay eu am fost vreo 4 veri la rand la Felix sau prin apropiere, dar tot in Oradea pt ca am fost cu o familie cu care ne`am imprietenit de vreo 4 sau 5 ani tot la Felix si de atunci mergem pe la ei pe acasa, in Bihor si de acolo mergem la Felix ... anul asta nu stiu unde o sa merg ... poate tot la Felix, sau dak ne luam masina cu 7 locuri, poate ne duce tata pana la mare
![]() ![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
24 Jun 2008, 13:23
|||
|
|||
fain ca va duceti in strainatate la mare...ce mult as vrea si eu....
oricum sper sa ma distrez vacanta asta la bunici,in tabara,la ceilalti bunici si home....super vacanta |
|||
09 Jul 2008, 19:06
|||
|
|||
Pe 12 iulie plec in tabara care am castigat'o a doua oara la Cangurul matematic
![]() |
|||
09 Jul 2008, 22:44
|||
|
|||
eu nu prea am fost pe nicaieri... in august o sa ma duc la mare si inainte de asta ma mai duc intr_o statiune. Nu e cine stie ce dar sper sa ma distrez si eu un pic
![]() |
|||
10 Jul 2008, 11:12
|||
|
|||
Bravo voua k va ducetzi in strainatate!Eu raman in Romania si merg la Tecuci din motivele mele.
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
10 Jul 2008, 11:46
|||
|
|||
hmm si eu tot in Romania mda.. nu am shansa.. deci
1. Am fost la bucuresti 2. acasa 3. la munte (in prezent) 4. acasa 5. La mare 6. Acasa |
|||
10 Jul 2008, 11:53
|||
|
|||
Mama da cam de multe ori ai fost Acasa! S-au ai mai multe case?
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
10 Jul 2008, 11:56
|||
|
|||
Ma refeream ca turul meu mergeam ...adik dintr-un loc, mergeam acasa la asta ma refeream
![]() ![]() |
|||
10 Jul 2008, 22:28
|||
|
|||
Eu am o casa si doua apartamente aici, in Severin =] sh pe la Craiova ceva... mai exact:
La Drobeta Turnu Severin +Apartamentul tatalui, cu 4 camere, in care am stat pana la 5 ani. Apoi ne'am luat catrafusele si bye-bye. PS: eu sunt singurul mostenitor al tatalui am un apartament al meu! Am un apartament al meu! xD +Casa in care statea bunicul, tatal mamei, inainte sa se casatoreasca cu bunica. Am remobilat, si amuh locuim aici xD +Apartamentul in care mai statea bunica, inafara timpului petrecut la serviciu la ea, la Craiova. Il avem si acum. Avem chiriasi aici, la fel si la apartamentul tatalui meu. [fostul a murit fostul proprietar. Eu am mostenit apartamentul xD] La Craiova +Bunica si'a vandut apartamentul, ca sa se mute in Severin cu noi. +Intr'un apartament stau bunicii din partea tatalui surorii mele. Amuh este si sora mea la ei, ca e in anul I [trece in al II-lea] la facultatea de medicina. +Mai e un apartament in care sta tatal Denisei [sora mea] cu noua sa sotie [prima a fost mama, care s'a recasatorit cu tata]. Deci wow park vorbeam de vacantza de vara =] am si eu directia "acasa" in mai multe randuri =] eh, la Craiova, nu prea consider "acasa" locul unde sta familia tatalui surorii mele. Mrg xD |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|