Thread Closed 
somewhere i belong
12 May 2012, 10:36
  • - Oare de ce am impresia ca nu vreau sa-ti aud ideea? intreba ea, pe o voce joasa.

Subiectul discutiei se schimbase destul de usor. Se opri din rontait fursecul pe care-l avea intre degete si o privi cu gravitate pe Bella. Fata se uitase destul de lung pe fereastra in ultimele treizeci de secunde. Orice persoana si-ar fi dat seama ce dorea sa faca Bella. Sa o tarasca pe Desiree afara, in ploaie, in ultimul loc in care si-ar fi dorit sa fie. De fapt, cine ar fi vrut sa iasa pe vremea aceea afara?

- Sper ca nu te gandesti la acelasi lucru la care ma gandesc si eu, continua ea.

De aceasta data, pana si Desiree sesiza panica din vocea sa. Zambetul incepu sa paleasca de pe buzele Cercetasei.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
13 May 2012, 08:32
  • - Am impresia ca stii deja ce vreau sa fac.

Bella ii adresa un zambet complice prietenei sale, iar aceasta se uita la ea cu ironie. Bine, poate ca nu fusese o idee prea buna sa rosteasca acele cuvinte.. insa nici macar nu terminase de vorbit. Iar daca Desiree nu avea de gand sa mearga cu ea in frigul de afara, atunci va insista pana o va convinge pe Cercetasa. Stia ca intr-un final va reusi.
    Trase adanc aer in piept, apoi tusi scurt, avertizand-o pe Desiree din priviri ca va urma ceva neplacut. Pentru ea, cel putin.

- Imi doresc sa mergem afara. Iti dai seama ce priveliste frumoasa trebuie sa fie?

Chiar atunci, se auzi tunand de afara. Un fulger stralucitor cobori in zig zag pe cerul intunecat, luminand pentru o fractiune de secunda Camera de Zi.

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
13 May 2012, 18:49
  • Chiar dupa ce Bella termina de vorbit, se auzi tunand de afara. Vreme frumoasa, priveliste grozava. O expresie consternata se asternu pe chipul Cercetasei. Bella ori glumea, ori era de-a dreptul oarba. Sau amandoua. Nu avea cum sa vorbeasca serios, in fond.
    Pentru inceput, Desiree a preferat sa se prefaca ca nu a auzit bine.

- Poti sa repeti ce-ai spus? Aveam vaga impresie ca ai mentionat ceva despre cat de frumoasa e vremea, spuse Cercetasa, repede. Trebuie sa fi auzit gresit, ma scuzi.

Shita pe urma un zambet larg. Bella ii arunca o privire neincrezatoare , apoi ofta prelung. Desiree se abtinu sa inceapa sa rada.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
14 May 2012, 15:30
  • Bella ii arunca o privire exasperata prietenei sale. Era imposibil ca aceasta sa nu fi auzit ce spusese. Voia doar sa o enerveze, ca sa o faca sa uite ca dorea sa se duca afara.

"- Dimpotriva, ai auzit perfect."

Sprancenele lui Desiree se arcuira, iar fata se incrunta. Inainte ca fata sa aiba timp sa mai adauge ceva, Bella continua sa vorbeasca. Trebuia sa o convinga sa vina afara, doar asta era pentru o cauza nobila.

"- Haide, e o idee geniala," o ruga ea." Ma iubesti, nu-i asa? Demonstreaza-ti dragostea. Nu ma poti lasa singura pe o vreme ca asta, cine stie ce s-ar putea intampla. Doar nu vrei sa ma ai pe constiinta, nu? "

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

15 May 2012, 16:17
  • Tanara pufni, fiind aproape exasperata. Ultimul lucru pe care il dorea era sa se duca afara, in frig si in ploaie.

- Sunt mai mult decat sigura ca te vei indragosti intr-un final de ideea mea, continua Bella, fara sa ia in seama atitudinea delasatoare a lui Desiree.

Bella tot continua sa se uite insistent catre ea. Era mai mult decat clar ce isi dorea fata. Cercetasa se stramba si-si pleca privirea, apoi trase adanc aer in piept, cautand si alte argumente pentru a se apara. Trebuia sa recunoasca ca tot era mai bine sa se ascunda pe sub fotoliu decat sa mearga afara, in ploaie. Insa apoi gasi ceva care putea fi mult mai bun decat niste argumente oarecare.

- Ce-mi dai daca sunt de acord cu tine? intreba Desiree, cu un zambet larg pe buze.

Love you, Bells.
15 May 2012, 18:44
  • Bella o privi pe colega sa direct in ochi timp de cateva secunde. Ar fi trebuit sa-si fi dat seama mai devreme ca la un moment dat vor ajunge in acest punct. Din nou. Oare ce ar fi putut-o face pe colega sa Cercetasa sa cedeze si sa iasa afara? Merita sa incerca macar.

"- Recunostinta mea pe viata, bineinteles."

Desiree se stramba. Fata sa contorsionata arata cat de mult isi dorea sa ramana in Camera de Zi sau oriunde altundeva, numai sa fie adapostita de ploaie. Bella crezuse la inceput ca-i va fi usor sa-si convinga colega, insa Cercetasa se tinea tare. In fine, pana atunci. Ideea parca ii picase din cer. Daca Desiree avea o slabiciune, aceea erau banii.

"- Stiu ca nu poti refuza banii," spuse ea. "Deci, cat vrei?"

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

16 May 2012, 07:13
  • Zambetul arogant pali de pe chipul Cercetasei la auzul acelor cuvinte. Tanara stramba apoi din buze. Intotdeauna cand dadea peste o chestiune referitoare la bani, celelalte principii de-ale ei dispareau ca si cand nici nu existasera vreodata.

Arunca punga goala de fursecuri in focul vesel din semineu, distrugand orice dovada care o implica intr-un furt. Cand studentul de la care a luat fursecurile isi va da seama de lipsa acestora, cu siguranta ca vina nu va cadea asupra ei. Bine, asta daca nu cumva Bella va dori sa o dea in vileag pentru ca nu a vrut sa iasa in ploaie, desi asta parea mai putin posibil. Adica.. nu era sigura de ce era capabila Bella ca sa o scoata afara. Se intoarse inapoi catre colega sa.

- Cat imi poti da? o intreba. Ma refer.. stii doar ca eu vreau cat mai mult posibil, mai ales pentru o iesire afara pe vremea asta. Nu sunt chiar atat de usor de cumparat, dupa cum iti dai seama.

Love you, Bells.
16 May 2012, 15:10
  • Bella clatina din cap, neincrezatoare. Nu si-ar fi dorit sa ii daruiasca lui Desiree toate economiile pe care le avea, chiar daca Cercetasa parea sa accepte doar asta. Trebuia sa gaseasca o solutie cat mai curand posibil. Dorinta ei crestea cu fiecare secunda.

- Altceva nu vrei? intreba fata, pe un ton rugator. Adica, alocatia mea pe luna asta nu te-ar multumi?

Desiree clatina din cap, ranjind ironic catre ea. Se parea ca nu mai avea alta alternativa. Totusi, in timp ce se uita la punga cu fursecuri care ardea in semineu, ii veni o idee. Cum de nu isi daduse seama pana atunci?

- Va trebui sa te multumesti cu ea, spuse Bella, pe o voce ferma. In plus, oare ce ar zice colegii nostri Cercetasi atunci cand vor afla ca le furi pungile cu fursecuri? Cat de multumiti crezi ca vor fi?

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

16 May 2012, 17:52
  • Fata incepu sa rada, aparent fara niciun motiv. Stramba din buze in clipa in care Bella isi intoarse privirea catre ea. Se uita la ea cu satisfactie, asta era clar; ca si cand cunostea deja raspunsul acesteia. Cercetasei nu-i placea situatia in care se afla , avand in vedere ca putea face o singura alegere. O decizie care nu ii convenea.

- Bine, ai castigat, ofta ea.

Crezuse ca Bella nu o va santaja chiar in halul acela. Crezuse ca era in siguranta.

- Accept, numai sa nu-ti treaca prin minte sa spui ceva de rau in legatura cu mine; pentru ca, stii tu, in felul asta ar putea ceilalti Cercetasi sa-si dea seama de..

Se opri, ingrozita de ce avusese de gand sa rosteasca cu voce tare. Adevarul era ca acea punga cu fursecuri nu era nici pe departe primul lucru pe care il furase din Turn fara stirea nimanui.

- In fine, intelegi tu. Lucruri de genul asta n-ar trebui niciodata sa fie aflate.

Love you, Bells.
16 May 2012, 21:20
  • Desiree se incrunta vizibil, iar Bella ranji. Era mai mult decat evident ca asta nu era prima tentativa de furt a lui Desiree; insa, in sfarsit, avea ceva cu care o putea convinge pe colega sa Cercetasa sa iasa afara. De fapt, o putea santaja la nesfarsit cu chestiunea aceasta, iar Desiree nu va avea de ales si va trebui sa o asculte.

Arunca o privire catre fereastra. Stropii de ploaie ii faceau cu ochiul, invitand-o in dansul lor furtunos. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Bella isi indrepta pasii spre usa. Sunetul acestora rasuna in camera, in timp ce Cercetasa spuse:

" - O sa avem parte de o distractie grozava afara. Vremea e grozava. O sa-ti placa, la un moment dat. Nu sunt sigura daca acum sau peste cativa ani, dar, oricum.. o sa-ti placa la nebunie."

- Bella Emily Rose -

I love you , Dess.

Thread Closed