i know what ten drops will bring
|
01 Jun 2012, 14:59
|||
|
|||
~Kill someone before that someone becomes a threatning ![]() ![]() ''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…'' |
|||
01 Jun 2012, 15:09
|||
|
|||
Se uita la el cu atentie. Se parea ca acest domn Malfoy, ex-Wildrig, era mai interesant decat ii se paruse lui la prima vedere, pentru ca la prima vedere mustaciosul nu parea cine stie ce. Se horati sa isi lase si el limba natala pentru Germania, si continua in engleza.
"Ma adaptez, scumpe domn Malfoy. Tu te adaptezi la o viata de lux si de linguseli, eu trebuie sa ma adaptez la a-mi castiga singur existenta. Si ma astept sa iti iasa, bine, lumea in general se obisnuieste mai usor cu binele si cu confortul. Altfel, ce sa spun, interesanta poveste de viata. Daca te gandesti sa treci vreodata prin tara de bastina a tatalui tau, sa ma anunti, bem o bere pur nemteasca...dintr-un pocal aurit, ca sa nu ii stea cumva in gat unui Malfoy. Pana atunci, eu va trebui sa ma chinui sa imi traiesc existenta, ca un oropsit la soartei ce sunt" termina teatral, facandu-i cu ochiul unei pustoaice care se holba la amandoi. ![]() |
|||
01 Jun 2012, 15:19
|||
|
|||
~Kill someone before that someone becomes a threatning ![]() ![]() ''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…'' |
|||
01 Jun 2012, 15:37
|||
|
|||
Rainer nu compatimea in general lumea, asa ca ii era greu sa simpa vreo compasiune pentru cel din fata sa, dar nu putea nici sa ii rada in fata si sa ii zica 'Ai meritat-o!'. Ridica din umeri si afisa o privire apologetica.
"Imi pare rau." ii spuse. "Ai avut o viata nasoala, nu pot spune, dar esti in viata si cumperi ingrediente de cati bani n-am avut eu niciodata. Pana sa ii ramana averea surorii tale probabil ca ai sa o ai pe a ta, mult mai mare. Ca ai stat la Azkaban, ai zis ceva de Devoratori, unde te asteptai sa stai, pe o patura intr-un parc cu flori? Si ah, te-ai rugat de minister sa te primeasca si acum te privesc ca pe un paria? Crezi ca la mine s-ar uita vreodata, macar cat sa arunce vreun scuipat?" rase. "Tie iti e usor, tu ai un nume care deschide usi, al meu in tara asta nu valoreaza nimic" Nu putea un foarte mare pret pe numele sau, dar il ajutase de nenumarate ori in tara natala, si acum simtea cum aceasta pavaza fusese ridicata. Fusese totul planuit de tatal sau, il trimisese voit intr-o tara in care numele "Faust" nu insemna nimic, ca sa il oblige sa se descurce pe cont propriu. ![]() |
|||
01 Jun 2012, 15:53
|||
|
|||
|||
01 Jun 2012, 16:07
|||
|
|||
Chicoti si accepta paharul de la strain, incantat ca englezii pareau sa fie mai deschisi decat nemtii. Se intreba daca era normal pentru ei sa transforme un magazin intr-un bar. Ceea ce ii aduse aminte ca se afla intr-o drogherie si ca in pahar se putea afla orice, pe langa vin. Rahat, nu conta. Oricum se impacase cu ideea ca nu avea sa traiasca prea mult.
"Rainer Faust" ii spuse, numele sunandu-i ciudat in incaperea inchisa. "In minunata si ploioasa voastra tara pentru ca tata are sperante ca va putea scoate din mine ceva demn de a purta numele de Faust, care are o traditie de vrajitori seriosi si cu picioarele pe pamant. Asta daca nu-l punem la socoteala pe stramosul nostru...in fine, meseria de pictor pare sa nu se ridice la nivelul asteptarilor lui, asa ca m-a exilat aici, ca sa nu ma pot folosi nici de banii nici de influenta familiei mele. Probabil ma va mai tine pe aici vreo cativa ani, pana va hotari ca sunt doar o puslama, dupa care ma va dezmosteni si vor purta toti doliu dupa mine." lua o gura de vin, savurandu-i aroma bogata. "In nici un caz o poveste atat de dramatica ca a ta, sunt doar un om care nu are nici un chef sa faca ce ii se spune si sufera consecintele..." ![]() |
|||
01 Jun 2012, 16:19
|||
|
|||
|||
01 Jun 2012, 16:42
|||
|
|||
"Multumesc pentru sfat. Din fericire, pana acum am trait usor, si ca sa fiu sincer m-am obisnuit asa. Nu tin neaparat sa ajung ceva in viata, vreau doar sa traiesc bine si sa fac ce-mi place. Tu se pare ca ai ales un mod mai tumultuos de a-ti trai viata. Eu inca nu sunt sigur pe ce cale sa o apuc. Mi-am petrecut anii in scoala incercand sa fiu impotriva tuturor, si cred ca inca mi-a ramas in sange. Poate va trebui sa petrec mai mult timp incercand sa aflu cine sunt eu cu adevarat, nu sa ma ascund dupa un nume si o reputatie care nu imi apartin. Abia mai apoi sa incerc sa aduc aminte cuiva cine sunt."
Vorbi privindu-l pe vanzator cum se misca de colo pana colo, cautand prin sertare, cutiute si lazi, o unda de melancolie sintindu-i-se in glas, pentru ca ceea ce spunea era adevarat. Cu toate ca ii placea sa se complaca in starea de lene continua in care se gasea stia ca nu putea sa isi petreaca toata viata nefacand nimic. "Sarlatania e o calitate, cel putin in ziua de azi. Si sunt sigur ca nici tie nu ti-a fost usor sa ajungi unde esti acum. Oricum, ai mai multi ani de experienta de cat mine" ii zambi strengareste si mai lua o gura de vin. ![]() |
|||
02 Jun 2012, 11:26
|||
|
|||
|||
03 Jun 2012, 11:58
|||
|
|||
Il mai studie un pic cu coada ochiului si decise ca da, ar fi putut avea o fiica adolescenta, daca s-ar fi grabit cu facutul de copii. Nu era tocmai tanar, dar nici destul de batran incat sa aiba o fiica de varsta lui Rainer. Pufni apoi in ras.
"Nemtii sunt perfectionisti, pana si iritarea altora o duc la rang de arta." Isi aminti de familie si de scoala si de toate prostiile pe care le facuse la viata lui doar pentru a-i face sa inteleaga ca nu e marioneta lor, ca are o vointa proprie, si daca asta va duce la distrugerea lor, cu atat mai bine. "Devoratorii inca mai exista?" intreba cu jumatate de gura, stiind ca nu era un lucru tocmai inteligent sa puna aceasta intrebare, dar era curios. In germania ajungeau doar zvonuri, cum ca disparusera odata cu invingerea Lordului Intunecat, sau ca inca mai existau sub conducerea fostilor devoratori, oricum, nu avea de unde sa stie sigur, si curiozitatea il rodea. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|