Cel mai bun profesor de Aparare contra Magiei Negre ??
|
25 Apr 2008, 17:26
|||
|
|||
Nu,Ioana,nu era animag..era varcolac si din cauza asta a plecat
Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?
|
|||
26 Apr 2008, 11:18
|||
|
|||
Eu l-am votat p Moody, desi am oscilat intre Moody si Remus... Cred ca dak ar fi fost Moody cel adevarat atunci ar fi fost p departe cel mai bun
|
|||
11 May 2008, 17:46
|||
|
|||
Am votat Remus Lupin pt ca mi se parea un sprijin pt Harry Potter .. El a fost primul dintre amicii tatalui sau pe care l'a cunoscut, si care l'a ajutat si protejat.
Nu am votat Moody pt ca nu era cel adevarat. Era doar fiul lui Crouch, un adept al lui Voldemort ... ![]() |
|||
10 Jun 2008, 23:56
|||
|
|||
Sincer eu l-am votat pe Lupin el i-a invatat cele mai multe chestii deci Harry shtie sa faca Patronusul de la el.. deci nah Lupin
|
|||
18 Jul 2008, 11:15
|||
|
|||
Amycus Carrow?OMG !!Nu mai stii, in HP7, ca nu se mai numea Aparare impotriva Magiei Negre, ci simplu:Magie Neagra
![]() ![]() Eu nu`mi schimb parerea:Lupin a fost cel mai bun profesor de Aparare impotriva Magiei Negre..l`a invatat pe Harry cum sa faca un Patronus.. Apoi, Umbridge era horror..saraca, numai cu teoria ei.. ![]() Aaa..sh da, Remus era varcolag, nu animag ![]() * No one can protect you *
|
|||
18 Jul 2008, 12:34
|||
|
|||
Lupin...in mod sigur Lupin. Este singurul si primul care ii supune la lectii practice. si pe langa asta ii intelege pe elevi si nu uita ca si el a fost candva ca ei. Pacat ca era varcolac si aproape toti l-au respins din cauza asta...
![]() |
|||
18 Jul 2008, 20:07
|||
|
|||
Lupin a fost cel mai bun profesor de aparare contra magiei negre, plus ca a fost singurul care nu era malefic si care intradevar i-a invatat lucruri folositoare, s-a facut o mare nedreptate cand a fost respins pentru ca s-a aflat ca era varcolac si a plecat de la Hogwarts.
|
|||
09 Sep 2008, 10:46
|||
|
|||
Votul meu oscileaza intre Remus Lupin si Moody.
Totusi,il aleg pe Remus.Lucra cu elevii la un nivel accesibil tuturor,avea o relatie apropiata cu acestia si o atmosfera destinsa la ore,fara sa uite,totusi,sa ii invete o multime de lucruri. Moody,sau mai bine zis,fiul lui Crouch,desi ii invata blesteme mult mai folositoare,lucra la un nivel mult prea avansat pentru niste copii de 14 ani. Sunt sigura ca nu toti puteau tine pasul la fel de bine ca Harry,fie ca scopul sau era indrumarea lui spre Lordul Intunecat. Gilderoy Lockhart este de departe prea incompetent pentru a obtine votul meu ca profesor,dar ca personaj,nu poate sa nu-ti aduca,cel putin,un zambet pe buze. De Quirrell nici ca-mi amintesc prea bine...cred ca au trecut ani de cand am citit primul volum. |
|||
11 Sep 2008, 20:23
|||
|
|||
Cel mai bun profesor de Aparare contra Magiei Negre a fost Lupin, cel putin asa cred eu. Lectiile lui au fost cele mai interesante si le-a aratat elevilor partea practica, nu doar teoria. Mi-a placut mult lectia despre Bongi nu doar pentru ca Neville l-a transformat pe Bong in Plesneala(desi a fost chiar amuzanta faza ).Sa nu uitam ca el l-a invatat pe Harry sa faca un Patronus.
Alastor Moody, imitatia lui mai exact nu mi-a placut deoarece a folosit blestemele de Neiertat asupra unor paianjeni care nu aveau nicio vina... inficosator. Oricum de departe cel mai inconpetent profesor, mai exact profesara a fost Umbridge, deoarece nu i-a lasat pe copii sa foloseasca baghetele [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
05 Oct 2008, 21:50
|||
|
|||
Severus Snape.
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|