|
my mind is a messed up and disturbed place
|
19 Jun 2012, 20:02
|
|
Arlin van Iver
|
RP Posts: 205
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 840
Slujba: Bibliotecar cu norma
|
|
~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved
For me, the brown-eyed daughter
Kate's clone
|
|
20 Jun 2012, 14:54
|
|
Meghan Wallace
|
RP Posts: 116
Casa: Adult
Galeoni: 140
Animal: Pisica - "Evelline"
|
|
- Isi lua hanoracul si o pereche de blugi negri pe el. Trebuia sa faca o vizita inchisorii pentru misiunea lui, tampita misiune dar trebuia sa o faca. Se uita in oglinda si isi aseza bine gulerul de la hanorac. Isi trase gluga neagra pe cap si isi puse bagheta in buzunar, puteai zice ca e nebun dar nu era. Se urca rapid pe matura si in cateva minute ajunsese la inchisoare.
Dementorii se aflau in jurul inchisorii, evident plutind. Ofta scurt si isi lasa matura sprijinita de un copac, in speranta ca nu avea sa fie furata. Isi controla bagheta si se pare ca era acolo. Inghiti in sec si continua sa paseasca pana ajunse intr-un loc ascuns. Trecu rapid de Dementori, putea sa zica ca era un expert in asta dar pana nu se vedea iesit de acolo nu avea sa se laude, caci mereu o patea.
Insa la cativa pasi o vazu pe Arlin. Ce cauta ea aici? Se strecura in spatele ei si i puse mana pe gura doar ca apoi sa o traga inapoi intr-un colt intunecat, unde era sigur ca nu aveau sa fie descoperiti. I facu semn sa se linisteasca si sa nu tipe, caci ura tipetele femeilor care urlau din orice.
- Sss, ce mama naibi faci aici? Si mai ales singura.
![[Image: f29FRaF.gif]](http://i.imgur.com/f29FRaF.gif) .
»It will never, ever, ever be over«
|
|
21 Jun 2012, 16:44
|
|
Arlin van Iver
|
|
|
- Se calma. De fapt nu se calma.. ci se enerva mai tare. Nu se astepta sa-l gaseasca acolo. El chiar nu avea ce face acasa? De fapt, nici nu-si amintea cand il vazuse ultima oara, sau daca el era in casa cand ea plecase.
Se apropie de el, astfel incat, tot in soapta, sa-i raspunda:
"Este ceva ce nu te priveste. Nu este o problema, ci altceva.. ti-am mai spus ca nu am dezabilitati psihice sau fizice.. imi pot purta de grija."spuse aceasta privindu-l necrutator, ca apoi trasaturile fetei sa se inmoaie intr-un zambet cald."Ma bucur ca esti grijuliu, si ca-ti pasa de mine.."Se rezuma la a-i mangaia obrazul ca apoi sa priveasca in jur.
Nu aflase inca daca el facea parte dintr-o factiune, deci se limita la a-i spune ca are o treaba importanata..ce nu il priveste. Daca ea nu stia totul despre el, nici el nu avea dreptul sa stie despre ce era mai exact vorba acolo.
"Dar tu? Sa stii ca si eu pot face pe-a dura!"
Kate's clone
|
|
21 Jun 2012, 19:39
|
|
Meghan Wallace
|
|
|
- Observa cum pulsul lui Arlin, defapt simti cum pulsul ei creste tot mai tare. Poate nu fusese o miscare galanta sa o sperie si sa o traga acolo, dar trebuia sa stie de ce venise ea singura in Azkaban. Inchisoarea asta era periculoasa, Dementorii se aflau la fiecare pas si puteai fi prins doar cu un pas gresit, ceea ce avea sa iti duca viata la o moarte lenta si dureroasa in inchisoare.
- Nu ma indoiesc de faptul ca iti poti purta singura de grija, nu am venit aici sa te urmaresc. continua el zambindu-i bland. Bine, poate fusese dur la faza asta dar i spusese adevarul, chiar nu venise pentru ea ci pentru a gasi ceea ce avea nevoie pentru Devoratori. Stia ca ea era in Ordin, dar in acelasi timp ea nu stia ca el era de partea cealalta, proasta miscare.
Incepu sa rada cand i auzi ultimele replici si o saruta pe frunte, zicand:
- Faci pe dura, a? Lasa ca vezi tu cand ajungem acasa. Dar sa revenim, pentru ce probleme ai venit aici? Si sa nu te aud ca nu ma priveste caci tot o sa aflu, credema..aflu imediat.
|
|
21 Jun 2012, 21:15
|
|
Arlin van Iver
|
|
|
- "Din moment ce nici tu nu mi-ai raspuns..clar la intrebare, consider ca meriti acelasi tratament."spuse ea facandu-i din ochi si chicotind.
Isi acoperi din nou apul cu gluga, stand in penumbra. Nu vroia..de fel sa fie vazuta in circumstantele acelea. Cu Nathan. Se retrase putin, muscandu-si buza inferioara gandindu-se.
"Pana la urma.. de-a cui parte esti?"
Tinea la el mai mult decat tinea la ea. Era o dragoste anormala intre ei. Pareau legati sufleteste.. era ceva unic. Sincer. Insa putred la mijloc. Fiindca simtea ca nu era bine. Vroia sa stie cu cine avea de-a face. Ce arma sa scoata.
"Sincer!"
Kate's clone
|
|
21 Jun 2012, 21:30
|
|
Meghan Wallace
|
|
|
- Incepu sa rada copilareste. Defapt, ea nu trebuia sa afle de ce parte era el..bine, putea sa afle partea cu Devoratorii dar nu si chestiile care le facea. Era un escroc, un ipocrit si un egoist cu ceilalti, doar cu ea isi arata partea blanda. Ofta scurt si o prinse de talie indreptand-o cu fata spre el, incepand sa se joace cu o suvita, zicand:
- De a cui parte sunt? Pai sa vedem..iti place sa auzi asta? Sunt de partea Devoratorilor..dar ti-ai dat seama de mai demult.
Insa in momentul acela nu apuca sa zica mai nimic caci se pare ca si prietenii Devoratori aparura fix langa ei. Unul dintre ei se apropie si o lua brutal pe Arlin de mana, dar Nathan brusc il pocni pe acela, zicand:
- Nu te mai atinge de ea, Jake! continua el maraind.
- Deci se pare ca iti place sa tradezi Devoratorii cu o tipa de la Ordin? Frumos lucrat, Nathan. Stiam eu ca ai sa clachezi odata si odata, se pare ca seful va fi multumit si ma va promova pe mine..sigur.
Nathan incepu sa rada si se uita la ceilalti cum erau de acord cu acesta.
- Putem vorbi cand ajungem la sediu, nu o implicati si pe ea.
- Defapt, ea e deja implicata pentru ca e aici cu tine..si se pare ca divulgi si secrete prietenul meu Nathan! continua acesta. Nathan o puse pe tanara in spatele lui si o stranse de mana facandu-i semn sa nu zica nimica.
|
|
22 Jun 2012, 11:02
(This post was last modified: 22 Jun 2012, 11:03 by Arlin van Iver.)
|
|
Arlin van Iver
|
|
|
- Isi inclesta degetele in jurul mainii lui in semn de protest. Era ca si atunci cand il cunoscuse si niste vechi prieteni se luasera de ei. Si atunci la fel ca acum, ii propusese sa stea linistita, calma, in patratica ei, lasandu-l pe el sa se ocupe.Dar ai spus ca sunt problemele noastre.
Deschise gura doar pe jumatate vrand sa spuna ceva, insa isi aminti de ceea ce ii promisese.."Dar imi promiti ca, daca eu zic sa nu faci ceva..nu faci sub nicio forma da? Si aici e vorba de datile cand vor fi probleme." "Nici nu sunt genul care sa nu respecte un ordin..sergent Woods.Promit!"
Inchise ochii, luptandu-se cu sine insasi. Isi acoperi gura cu mainile si tresari, scotand sunete de soarece, cand unul din Devoratori se apropie de Nathan si incerca sa-l loveasca.
"Nathan..psst!"incerca aceasta sa-i sopteasca. Isi muta privirea spre Devoratorul care o agresase mai devreme. Poate daca afla despre ce era vorba.. castiga si o medalie din partea celor din ordin si misiunea si pe Nathan.. in viata!
Legilimens!
Kate's clone
|
|
22 Jun 2012, 13:04
|
|
Meghan Wallace
|
|
|
- Inghiti in sec si blestema momentul cand Arlin incerca sa intre in mintea unuia. Proasta miscare facuse si parca i spusese sa stea cuminte. Femeile astea i dadeau batai de cap dar meritau sa fie si torturate, prin faptul ca barbatii le voiau binele si ele stricau tot. Stransese puternic de mana lui Arlin in semn sa inceteze dar era prea tarziu si observa cum unul dintre barbati se apropie si zice:
- Micuta Arlin chiar crezi ca imi poti citi gandurile mie sau celorlalti dintre Devoratori? Te inseli, asa ca poti sa incetezi ca nu-ti iese nicio vraja pe noi, scumpo.
- Ti-am zis sa-ti ti gura Josh! continua Nathan. Ea nu are nicio legatura, asa ca las-o in pace.
- Am prins prospatura din Ordin si ne faci idioti ca am facut asta, Nathan? Tztz, chiar ai nevoie de putina instruire.
Nathan i facu semn lui Arlin sa plece ca de aici isi rezolva el treburile.
- Bine fie! O lasam sa plece dar tu vei suporta consecintele!
- Bine. Arlin dute continua el facandu-i cu ochiul stiind ca avea un plan.
|
|
22 Jun 2012, 13:27
|
|
Arlin van Iver
|
|
|
- Cum era posibil? Uitase complet de asta.
"Niciodata! Nathan, nu!"sari aceasta ca si arsa, insa observa gestul iubitului ei, ceea ce o determina sa-si tina gura. Ii stia temperamnetul.. stia cum era el, ce urma sa faca daca nu respecta ordinele. Scransni din dinti, ca apoi sa-i blesteme pe Devoratori in gand.. rand pe rand.
Intra in inchisoare, dandu-si seama ca nu putea face fata tuturor. Insa Nathan avea un plan.. Fugi spre temnita cu numarul 2316, unde zacea un batran. Arata mai rau decat data trecuta.
"Johnes! Trezeste-te batran ramolit ce esti! Am venit.."Se ascunse sub pelerina, lasand numai fata sa i se vada. Batranul isi scoase fata ascunsa in palme si o privi confuz pe fata. La inceput ramase masca.. insa apoi se ridica si isi lipi fata de gratii.
"v-v-van Iverrr?! In sfarsit! Acum scoate-ma de aici.."mormai acesta.
"Mai intai spunemi unde este ascunsa a doua bucata din harta!"
Batranul se stramba putin dupa care se trezi la realitate. Se scobi intre dinti ca apoi sa-si de-a ochii peste cap si sa spuna:
"Nu mai tin minte."
"Batrane! Eu nu m-am nascut ieri.. Fa bine si aminteste-ti!"
Kate's clone
|
|
22 Jun 2012, 14:51
(This post was last modified: 22 Jun 2012, 15:10 by Meghan Wallace.)
|
|
Meghan Wallace
|
|
|
- Inghiti in sec si o lasa pe Arlin sa plece pana nu-i mai vazu urma. Asa ca acum trebuia doar sa gaseasca o solutie buna sa scape de ei si sa-si continue misiunea. Ceea ce nu stiau ei era ca, seful il avertizase in legatura cu asta. Inghiti in sec si se uita la tipii care mai il mancau din priviri.
- Deci Nathan, ce planuri aveai cu micuta de la Ordin? Ah da staaii..e micuta ta iubita, corect?
- N-ai ce sa te atingi de ea, Collins! Altfel nu mai tin cont si iti spun ca o sa zbori,nu conteaza unde.
Acesta incepu sa rada si se apropie de Nathan, tragandu-i un pumn imobilizandu-l la pamant. Se ridica ce se ridica si la randul lui facu la fel izbindu-l pe acela de perete. Apo fugi inspre inchisoare cu speranta ca o va gasi pe Arlin. Pasea incet sa nu-l auda nimeni caci sigur s-ar fi ars..
Isi dadu o mana prin par si brusc dadu de celula care avea nevoie. Acolo se afla o creatura mica, urata si mutilata. Se apropie de gratii iar aceasta incepu sa faca galagie. O ameninta ca i taie gatul daca va tipa si continua sa-i zica de ce are nevoie.
- Am nevoie de piatra aceea si acum!
- In schimb imi vreau libertatea!
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|