Opinie-Cartile Harry Potter ne-au schimbat felul de a fi?
|
30 Jul 2007, 00:44
|||
|
|||
Eu deobicei ii spun mamei doar primele capitole pentru ca dupa nu prea mai vreau eu ca sunt prea lipita de carte. Sincer sa va spun ei chiar ii place HP. A citit toate cartzile inafara de 7 si a vazut toate filmele.
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
02 Aug 2007, 17:32
|||
|
|||
Ce mama buna 8) !
|
|||
07 Aug 2007, 22:07
|||
|
|||
HP m-a invatat sa fiu puternica, sa nu plang cand sunt in situatii dificile. Mi-a schimbat viata in mod radical. Sunt asa de atrasa de magia HP, incat nu as vrea ca aventura sa se sfarseasca la cartea a 7-a.
![]() |
|||
14 Aug 2007, 23:17
|||
|
|||
Pentru mina aceste cartzi au fost mai mult decat o lectura. Am ras, plans, invins sau infrant impreuna cu personajele. m'am maturizat. Nu le voi uita niciodata. Mi'au schimbat viatza. Mi'ua aratat o noua viziune asupra vietzii. Am intzeles ca nu trebuie sa ne fie frica de moarte. Am mers impreuna cu Harry in acea noapte in padure. Shi cand am realizat, cand am citit ultima propozitzie, cand am citit ultimul cuvant un nod amar mi;a ramas in gat. It was over... For good...
Intotdeauna am sa pretzuiesc fiecare carte shi mai ales ultima. Acele 10 are in care am citit'o au fost cele mai emotzionante dureroase shi fericite din viatza mea. Multzumesc Joanna... Tankyou! U are the BEST! PS: Shi mamicutzu meu a citit shi vazut toate cartzile respectiv filmele HP. ![]() |
|||
23 Oct 2007, 17:36
|||
|
|||
Nu cred sa ma fi schimbat cartile hp,dar cu sigurantza nu puteam sa le las din mana...daca as fi putut as fi citit incontinuu...sunt f captivante si au devenit cartile mele preferate
![]() A Drama Princess..
![]() |
|||
26 Oct 2007, 21:18
|||
|
|||
Nu mi-au schimbat modul de a gandi sau comportamentul,desi imi plac chiar foarte mult.
|
|||
25 Apr 2008, 10:23
|||
|
|||
[b]ooo da...bineinteles ca m`au schimbat cartile...adica fenomenul harry potter..am ajuns k atunci knd am probleme sa imi imaginez k citesc sh am scapat de probleme..ce gandire am
![]() ![]() * No one can protect you *
|
|||
11 May 2008, 14:29
|||
|
|||
Pot sa pun ca putin viata mea s'a schimbat dupa ce am citit cartile ... Am inceput sa ma joc de'a Harry Potter la scoala.... [licu' in care invatz seamana cu hogwarts] .... Sa imi doresc o matura, zuper tare si cel mai nou model ... Am furat bete de la bunicu'miu si le faceam baghete ... Uhm ... Si memoria PC a suferit putin din cauza celor 5 filce si 100...000 de poze care au aterizat pe la mine prin foldere ....
![]() |
|||
15 May 2008, 10:41
|||
|
|||
pai..da..eu aqm..nush...da in orice caz nu mai sunt cum am fost..da..m`am schimbat mult...
![]() * No one can protect you *
|
|||
15 Jul 2008, 09:36
|||
|
|||
Eu am invatat sa pretuiesc mai mult iubirea in sine...sunt niste pasaje in filme in care..:-<...oriqm...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * No one can protect you *
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|